Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ממליץ על הדוטק אובישן (קניתי באוטוS בצ'ק פוסט ב1100)

קניתי את הסט לפני שבוע ואני ממש ממש מרוצה

צליל חם נותן באס טוב יחסית לזה שאין לי בכלל בידוד ועוד זה רכב יפני מתחיל שנות ה90...:-o

אם אתה חושב שאין לו צליל חם אז נראה לי לא שמעת אותו מכוון כמו שצריך

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

JBL GTO6507 נכנס בדיוק בסכום שלך + עודף

יש לי אותו , הוא מצויין, יש לו באסים טובים גם.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

חוץ מנוקאאוט,שבו לעיתים המחירים זולים בצורה קצת מחשידה,כל המחירים בלינק שנתת נעים בין 1200 ל1380.אז איפה פה ה-"לא ממש"?1300 זו חריגה די גדולה מהתקציב של הבחור.

שוב,אני ממליץ על הJBL ובכסף שנשאר לקנות טוויטר יותר אייכותי מזה שמקבלים בGTO.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

המחירים בזאפ רוב הפעמים מטעים, ומה גם לא חייב לקנות את האובישן גם הMKII יעשה עבודה טובה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הרץ היא אחלה חברה

כדאי שתשמע אותם

וההיי אנרג'י עולים כ1600+

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

ההרץ היי אנרג'י מצויינים ומספקים תמורה טובה מאוד למחיר

אני משום מה לא התלהבתי מהם (ושמעתי בכמה רכבים כולל רכב של מתקין מכובד ואטום לגמרי)

היה טוב וטוב שהיה - זה מה שאני זוכר,שום חותם לא נשאר

לדעתי המיד מצויין ובעל קשת רחבה מאוד של תדרים ומתאים להרבה סגנונות אבל הטוויטר קצת "רך" ומנעים את השמיעה במקום לרגש

היום אגב עמדתי על ההבדלים המהותיים בין סוגי סטים שונים בהתקנה נאותה

יש לי סט INFINITY KAPPA 65.7 שתמיד אהבתי (חוץ מהטוויטרים)

שמתי בידוד בדלתות ועכשיו כשהסט במיצוי מלא אני יכול להגיד בוודאות שהוא מתעלה על ההרץ היי אנרג'י - מרגש חי ובועט הרבה יותר

סאונד פשוט אמיתי יותר

הטוויטרים אגב מפורטים מאוד והחדות נעלמת כשהמיד מנגן בתנאים האופטימליים

סט אדיר לדעתי שלא מתפשר על כלום

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תלך על ההרץ אנרג'י יש לי אותם ואני הולך היום לשדרג אותם להיי אנרג'י אבל האנרג'י היה אחלה סט!!

• תוכן חדש...