Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2001 LS 5 דלתות (הצ'בק)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי רכב כזה יד 3 עם 94000 ק"מ במעט מתחת למחירון אצל סוכנות רכבים משומשים.

ספר טיפולים מסודר לא קיים לכל השנים.

יש להם בדיקה שלהם שמראה שהרכב במצב טוב וללא תאונות.

האם זה סביר שמבקשים מתחת למחירון או שזה מדליק נורה אדומה? איך מוודאים שלא שיחקו עם האודומטר ?

אני כמובן אקח לבדיקה אם אחליט שהרכב שווה את זה אך השאלה אם בדיקה במכון רציני תתן תמונה חד משמעית בעניין מספר הק"מ שהרכב נסע בפועל.

נהג ותיק

פורסם

תבקש שיביאו לך פלט של הטיפולים במוסך שבוא הרכב טופל וצריך להיות כתוב שם מה היה הק"מ בכל טיפול ותשווה אם זה מה שמופיע ברכב עצמו.

אל תסמוך על הבדיקה שלהם, תיקח את הרכב למכון שאתה בוחר, אם בכוונתך לקנות אותו אחרי שווידאת לגבי הק"מ, אחרת אולי תגלה דברים בבדיקה וסתם יהיה לך חבל על הכסף

סוכנות רכבים משומשים זה סוחרים ואני בטוח שאם תקא את איך לא ליפול בפח שלמעלה אולי בכלל לא תרצה לבדוק אצלם מכוניות

פורסם

זו סוכנות מוכרת ולפני 5 שנים קניתי מהם CR-V שעד היום משרתת את אישתי נאמנה ללא תקלות.

לדעתי הם קנו את הרכב כי יש לו ביקוש ובגלל שקהל היעד של רכב כזה הוא נהגים צעירים

בהחלט יכול להיות שלא הקפידו לטפל במוסך מורשה. זה עדיין לא אומר שלא טיפלו.

השאלה מה זה יעזור לי אם אבקש דוח טיפולים במוסך היבואן שיכסה נניח את 4 השנים הראשונות.

זה עדיין לא יעיד כלום על 4 השנים שעברו מאז.

ברור שרכב כזה עם פחות מ10000 ק"מ זה נדיר ונחשב מציאה אם באמת שמרו עליו.

האם ניתן לבצע בדיקה במוסך של היבואן או רק במכון עצמאי?

האם ביטוח מקיף לדגם הזה אמור להיות יקר משמעותית מרכב מקביל מאותו שנתון שאינו חביב על הנוער ??

נהג ותיק

פורסם

הרבה רכבים כאלו היו בליסינג /השכרה.

קח בחשבון שליסינג לא נרשם ברשיון הרכב ונרשם אך ורק במחשבי משרד הרישוי,

כמו כן,מכיוון שמדובר בסוכנות /מגרש צריך לבדוק ב-7 עיניים עבר תאונתי ומצב משפטי של הרכב (ממושכן /מעוקל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אם לא טיפלו במוסך מורשה היבואן, אלא טיפלו במוסך כללי, אמור להיות תיעוד של הטיפולים. לא תמיד יש אבל שווה לחפש.

לגבי בדיקה - יש מוסכים שמוכנים לקבל רכב לפני קנייה לבדיקה קצרה ולא מחייבת כדי לתת לך כקונה חוות דעת. יש מוסכים שמוכנים, תמורה תשלום, לבצע דיאגנוסטיקה לרכב כדי לאתר תקלות או בעיות במערכות החשמליות של הרכב לפני הקנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המוכר לא מסתיר את העובדה שהיד הראשונה הייתה חברת "מאיר" היבואנית של הונדה.

יד 2-3 היו פרטי.

אם היד הראשונה היתה חברה, האם זה סביר שאחרי 8 שנים יש על הרכב רק 94K ק"מ? זה לא קצת חשוד ??

במיוחד שאין לטענתם ספר טיפולים מסודר?

היד הראשונה בטח היה איזה שחקן כדורגל של מכבי חיפה שנתנו לו רכב, ולך תדע מה עבר על הרכב אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו.

תחושת הבטן שלי אומרת שללא ספר טיפולים לא להתעסק עם רכב כזה שידוע כרכב שמתעללים בו בני הנוער.

הבעייה שהבן שלי מתלהב מהדגם הזה (באמת מפתיע...בן 22 שרק השתחרר לפני חודשיים)

יש לי הונדה CR-V שמטופל במוסך של היבואן בהרצליה. אם אני אלך אליהם עם מספר הרישוי, הם יסכימו לתת לי את ההיסטוריה של הרכב ??

יש לי גם חבר שעובד במשטרה. האם במאגר המשטרתי ניתן לדלות פרטים על רכב לגבי ההיסטוריה שלו מבחינת תאונות??

נהג ותיק

• תוכן חדש...