Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מציע לך לברר עם בעלי ברלינגו ממודל 2006-2008 (שיש להם מנוע 1600 טורבו דיזל) לגבי אמינות ושביעות רצון מהרכב, יש לי תחושה שתהיה מ-א-ו-ד מופתע.

איציק

אני לא בטוח, שהוא בעצמו מבין בדיוק מה הוא מחפש.

חוץ מה זה שמעת אותו: לא צרפתיות...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חשבת אולי על משהו בכיוון טנדר רגיל סגור? טויוטה היילקס למשל? איסוזו?

אני חושב האמינות של ההיילקס די ידועה, ואם זה מה שחשוב לך אז במקומך הייתי פוזל לכיוון הזה.

בהחלט חשבתי, אבל מה שמפריע לי הוא שטנדר, הוא אך ורק טנדר.

אני צריך את האוטו בימים שלישי עד שבת לשימושים משפחתיים, ימים שאני יוצא לעבודה עם משאית.

לאישתי ולבני למשל לא נוח במושבים, שכן הם רגילים למושבים גבוהים, ובטנדר יושבים "על הרצפה".

האם מישהו יודע כמה שנות אחריות יש לקאדי ?

גבי אתה לא ממש עזרת אתה יודע ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, מוזר לי מה שאתה אומר לגבי הקונקט - יש לנו כאלה ביחידה והם עובדים כמו סוסים (בלי הפסקה), ללא תקלות (לעומת הקנגו'ס, שלא מפסיקים להיכנס למוסך מסיבות כאלה ואחרות).

אני אישית הופתעתי לטובה מהקונקט - די נוח, מרווח, איכותי ונוסע לא רע בכלל (גם כשהוא עמוס בחמישה אנשים + מעט ציוד).

בקאדי עוד לא יצא לי לנהוג/לסוע.

את המנוע שלו אני מכיר היטב מהרומסטר (וכמובן שגם מהפביה והאוקטביה) - את הרומסטר (ידנית. לא DSG) הוא מזיז לא רע.

בהתחלת נסיעה יש מעט לג (טורבו לג. מרגיש מעט עצלן) ואח"כ הטורבו נזכר שהגיע הזמן להיכנס לעבודה ועושה את עבודתו :wink:

המנוע רעשני יחסית (למרות שאני התחלתי לחבב צליל דיזלי :shock:) ואינו מעודן כמו המנועים העדכניים ביותר של Vag.

מעניין לראות איך השילוב של המנוע הנ"ל עם DSG (השילוב של 2.0TDI עם DSG מעולה :-)).

בהצלחה ברכישה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אלון, מוזר לי מה שאתה אומר לגבי הקונקט - יש לנו כאלה ביחידה והם עובדים כמו סוסים (בלי הפסקה), ללא תקלות (לעומת הקנגו'ס, שלא מפסיקים להיכנס למוסך מסיבות כאלה ואחרות).

אני אישית הופתעתי לטובה מהקונקט - די נוח, מרווח, איכותי ונוסע לא רע בכלל (גם כשהוא עמוס בחמישה אנשים + מעט ציוד).

בקאדי עוד לא יצא לי לנהוג/לסוע.

את המנוע שלו אני מכיר היטב מהרומסטר (וכמובן שגם מהפביה והאוקטביה) - את הרומסטר (ידנית. לא DSG) הוא מזיז לא רע.

בהתחלת נסיעה יש מעט לג (טורבו לג. מרגיש מעט עצלן) ואח"כ הטורבו נזכר שהגיע הזמן להיכנס לעבודה ועושה את עבודתו :wink:

המנוע רעשני יחסית (למרות שאני התחלתי לחבב צליל דיזלי :shock:) ואינו מעודן כמו המנועים העדכניים ביותר של Vag.

מעניין לראות איך השילוב של המנוע הנ"ל עם DSG (השילוב של 2.0TDI עם DSG מעולה :-)).

בהצלחה ברכישה.

מסכים עם כמעט כל מילה שאמרת, יודע מה, אם לא המצב שקרה לי עכשיו שנשפך מנוע, רוב הסיכויים שהייתי נשאר איתו, יודע מה זה רכב חלום לעבודה, הוא נוח, תנוחת נהיגה גבוהה, הוא חזק מאוד, חסכוני באופן סביר, ולא היו בו תקלות רציניות עד עכשיו, הוא מרווח וגם דיי משפחתי, איכותי הוא לא (אם מדברים על חומרי דיפון), אבל רע הוא לא נראה.

אני נהגתי בנסיעת מבחן על הקאדי DSG, ולא הרגשתי השהיית טורבו בהתחלה

, ההפך, הרכב סחב הרבה יותר טוב מהקונקט ריקה.

האמת, הייתי עכשיו עם קאדי חדשה לולא הלוחות דיקט מאחורה, שממש מעליבים אותי, מזכירים רכב של עניים משנות ה80, איזה מין דרך לחסו בעלויות אה פולקסווגן ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון שלום,

יש לי שכן שעובד בחברת "יקבי רמת הגולן" ונוסע בקאדי מודל 2007. הרכב אצלו מתחלת הרכישה והוא ביצע עליו כבר קרוב ל 140000 ק"מ .יצא לי לדבר איתו לפני כמה ימים על רכבו והוא פשוט מאושר ומתפלל שהחברה שלו תרכוש לו שוב כזה בעסקה הבאה, למרות שלפני זה היה לו מונדאו.. הוא לא נכנס למוסכים פרט לטיפולים.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
וואו! 140,000 לרכב בן שנה! זה הכי הרבה ששמעתי עד היום :shock:

ואם מה שהוא אומר נכון, נראה שהרכב הזה אמין כמו תנור עצים.. (בידיים הנכונות)

פורסם
ואם מה שהוא אומר נכון, נראה שהרכב הזה אמין כמו תנור עצים.. (בידיים הנכונות)

סליחה? אני גם נותן לך מדע ואתה עוד בספק אם אני מדבר נכון?

אין לי שום אינטרס לשקר לך כי הרי על האינפורמציה שלי אתה לא תשלם..

לעניינו זהו הרכב מאוד אמין, במיוחד בזכות מנוע הTDI המוכר (והרועש) והוותיק ששירת כמעט בכל דגמי VAG.

מה שכן הייתי חושש זה מהתיבת הילוכים כפולת המצמדים (DSG) כמה זמן תחזיק מעמד.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
סליחה? אני גם נותן לך מדע ואתה עוד בספק אם אני מדבר נכון?

אין לי שום אינטרס לשקר לך כי הרי על האינפורמציה שלי אתה לא תשלם..

לעניינו זהו הרכב מאוד אמין, במיוחד בזכות מנוע הTDI המוכר (והרועש) והוותיק ששירת כמעט בכל דגמי VAG.

מה שכן הייתי חושש זה מהתיבת הילוכים כפולת המצמדים (DSG) כמה זמן תחזיק מעמד.

לא הרגשתי שום רעש מיוחד בנסיעת מבחן, לא יוע מדוע אתם טוענים ככה.

מדוע התיבת הילוכים אינה תחזיק מעמד ? בגלל המומנט של המנוע ?

פורסם

לא, אלא בגלל איך שהוא בנוי- כך זו דעתי ואני לא מסתמך על כלום ,חוץ מאשר על העבר הלא כל כך וורוד של גירי VAG האוטומטים הפשוטים.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

קראתי שהחסרון העיקרי בגיר הDSG הוא שהוא מסוגל לעבוד במומנט מקסימום של 25.5 או משהו בסביבות המספר הזה.

זה נכון ?

פורסם

טוב החלטתי לכת לכיוון אחר - טנדר.

היום הייתי בסוכנות טויוטה, ואחרי הרבה בדיקות אל מול טנדרים אחרים כגול מיצובישי האנטר ו-DMAX, החלטתי ללכת על טויוטה.

הזמנתי את הרכב, בעד 52000 טרייד אין לפורד שלי, ורדיו דיסק + מדרגות + כנפי חלונות במתנה.

הדגם שהזמנתי הוא : היילקס ויגו 3 ליטר (החזק) 4X4 אוט'.

הייתי חייב לחרוג מהתקציב, אני פשוט רוצה את הרכב הזה כל כך, אני מת עליו פשוט.

פורסם

תתחדש.

כאחד שמטפל במספר היילקסים (ואחד מהם שלי).

חלקם משנת 95-96 וחלק מ98-99

אם הם המשיכו באותה מסורת אתה מאוד תהנה מהאוטו.

תתחדש וסע בזהירות!!

פלג

• תוכן חדש...