Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות גלישה באינטרנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש היתה לי בעיה שביוטיוב לא היתי יכול לראות סרטים משום מה.

ובנוסף אתרים לא היו עולים כמו שצריך, זאת אומרת שלפעמים היה עולה חצי עמוד, לפעמים לא היה עולה בכלל, בכל המקרים לחיצה אחת או יותר על "רענון" והבעיה היתה מסתדרת עד לאתר הבא.

הרצתי אנטי וירוס ושלל התוכנות, לא עזר.

עשיתי פורמט, הבעיה ביוטיוב הסתדרה (למרות שיכול לקרה אחרי כמה סרטונים שאני רואה, פתאום בתחילת הסרטון הוא יריץ איזה 3 שניות של הסרטון ללא קול ושם הוא יתקע ושום דבר חוץ מרסטרט למחשב לא יעזור), אבל הבעיית גלישה עדיין נשארה.

לא משנה אם אני המודם שלי מתפקד בתור מודם או בתור ראוטר, הבעיה בגלישה קיימת.

השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה, הרי מהמחשב עצמו סיכוי קלוש כי הכל רץ חלק חוץ מעניין האתרים.

יש איזו דרך לאבחן את הבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא משנה מתי, הרי שגם אחרי פרמוט זה היה.

אם אני אצטרך להחליף מודם, לאיזה הכי כדאי להחליף מהמבחר של בזק? מדובר על ADSL כמובן, כיום יש לי E600

in the face

with a chair

פורסם

לפי דעתי הבעיה בעומס על השרתים של יוטיוב מה שגורם להפסקות בסרט למספר שניות עד שחבילת מידע נוספת מוכנה לצפייה.

תנסה לצפות בשעות שאין עומס על השרתים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק העניין עם יוטיוב הוא שזה קורה פתאום ולא מפסיק עד שאני מבצע למחשב רסטרט.

מה שיותר מטריד אותי זה העניין שאני צריך לעשות רענון כמעט לכל דף אינטרנט שאני מנסה להיכנס אליו וזה מעצבן.

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אני במקומך מוריד דפדפן חלופי כמו: AVANT. לי אישית יש ניסיון מצויין איתו, נוח יותר מהאקספלורר הבעייתי, פשוט, קל לתפעול וקצת יותר מהיר ממנו.

לך תדע - אולי הבעיה עם הדפדפן.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עשית בדיקת מהירות מול הספק? כדי לשלול בעיות של ניתוקים מהספק.

לי היתה תקלה דומה, בסוף התברר שהיו לי בעיות בתשתית האינטרנט.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה מתכוון לבדיקה של מהירות הורדה דרך אתרים שונים או שצריך להתקשר לתמיכה ולבקש בדיקה?

איך מתבצעת הבדיקה?

in the face

with a chair

פורסם

תבדוק שאין בעיית מהירות אצל תשתית/ספק. תבדוק איתם שאין לך איזשהו שירות ערך מוסף שיכול להשפיע על זה. תתקין פיירפוקס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דיברתי עכשיו עם 014, איפוס לדפדפן לא עזר, מהירות הורדה תקינה.

לדעתם זה SP3 שגורם לבעיה, מה דעתכם יתכן כזה דבר? הבעיה להגדרתם זה דפדפן נתקע, ובגלל SP3 גם דפדפנים אחרים יעשו את אותה הבעיה.

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי יכול מאוד להיות שאכן הבעיה היא ב-sp3, היתה לי גם בעיה עם האינטרנט לאחר שהתקינו

לי ווינדווס "מיוחד" - xp media center edition, ולאחר שניסיתי פשוט הכל כדי לפתור את הבעיה

ושום דבר לא עזר, פירמטתי וחזרתי לווינדווס הישן והטוב (xp pro sp2) והכל חזר לעבוד בלי שום בעיות

לפעמים יש אי תאימויות כאלה ואחרות במחשבים מסוימים עם מערכות הפעלה מסוימות שאותן מערכות הפעלה אגב

יכולות לעבוד בלי בעיה במחשב אחר למשל.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...