Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות לאחים שלי רכב ב80,000 אוטומט, עכשיו התלבטתי עם לקנות להם מאזדה 3 כי אני יודע שצריך לצאת עד אמצע 2009 כבר המאזדה 3 החדשה.

השאלה שלי פה האם בדרך כלל שמשתנה עיצוב הרכב כמו האימפרזה הישנה והחדשה יורד המחירון יותר מהרגיל או שיורד כמו שהיה אמור לרדת?

פורסם

אי אפשר לדעת,מדובר ברכב שיגיע לכאן כנראה בעוד כשנה

אם ספיציפת במזדה עסקינן מניסיון העבר המחיר של הלאנטיס לא נפגע כלל לאחר הגעת ה-3 והמשיך בלרדת רגיל,אבל שוב לא ניתן לדעת,אולי שווה לשאול את לוי יצחק שמחזיק את כל המדינה בביצים

פורסם

קודם כל אתה בטוח שהמחירון ירד כרגיל? ודבר שני אני לא בטוח שזה אוטו דבר לגבי מאזדה 3 הישנה והחדשה שתגיע לבין מאזדה לאנטיס למאזדה 3 זה לא אוטו שם בכלל אולי בגלל זה המחירון לא ירד ממש.

ודבר שני איך אני בדיוק שואל את לוי יצחק?

פורסם

יש להם טלפון לדעתי מפורסם בגב המחירון.

אכן זה לא אותו רכב,אבל מדובר בדגם שהחליף דגם,בדיוק כמו ש 323 הולפה ע"י לנטיס,והלנטיס הוחלפה ע"י ה-3.

בדרך כלל אין השפעה רצינית ברכבים שנמצאים מספר שנים על הכביש,רוב הסיכויים ההשפעה באם תהיה תורגש בדגמי 2008 בגלל שמדובר ברכבים חדשים יחסית.

ושוב אני חוזר אי אפשר להיות בטוח אפשר רק להעריך לפי ניסיון העבר אבל לא נדע עד שלא נגיע לעוד שנה ונראה את מחירון ה-3 הנוכחית

פורסם
אני צריך מישהו שזוכר מה המחירון חודש לפני שהמאזדה 6 החדשה יצאה וחודש אחרי ואז ככה אני יוכל לדעת אולי.

ומה זה בדיוק יוכיח?

הכל כאן ספקולציות.

"על הנייר" לא אמור להיות שינוי דרסטי במחירון, למרות ה3 החשדה שתגיע בעוד כ10 חודשים.

שוב, על הנייר.

פורסם
ומה זה בדיוק יוכיח?

הכל כאן ספקולציות.

"על הנייר" לא אמור להיות שינוי דרסטי במחירון, למרות ה3 החשדה שתגיע בעוד כ10 חודשים.

שוב, על הנייר.

שאתה אומר על הנייר אין שינוי דרסטי זה בגלל שאתה יודע וזוכר שבמכוניות כמו עכשיו ההונדה אקורד החדשה שיצאה או המאזדה 6 החדשה שיצאה לא הייתה ירידה שונה ממה שיש בדרך כלל או שאתה אומר שזה לא אמור להיות ככה?

אני פשוט מחפש מישהו שיודע וזוכר מהעבר אם היה שינוי רציני או לא במחירון שיצא מודל חדש והוחלף הרכב.

פורסם
שאתה אומר על הנייר אין שינוי דרסטי זה בגלל שאתה יודע וזוכר שבמכוניות כמו עכשיו ההונדה אקורד החדשה שיצאה או המאזדה 6 החדשה שיצאה לא הייתה ירידה שונה ממה שיש בדרך כלל או שאתה אומר שזה לא אמור להיות ככה?

אני פשוט מחפש מישהו שיודע וזוכר מהעבר אם היה שינוי רציני או לא במחירון שיצא מודל חדש והוחלף הרכב.

לא, אנני זוכר בודאות.

יחד עם זאת אני די נגד לנסות ולנבא את העתיד, ועמדתי בעניין ידועה ומוכרת.

מה יעזרו כל הספקולציות, אם תהיה נפילה גדולה למשל?

סתם בנית על משהו, אשר לא מתממש, לכן אולי עדיף לא במיוחד להתעסק עם זה, אבל עם בכל זאת, עדיף תמיד להיות

פסימי (בעניין כזה כמובן), מאשר אופטימי.

כך לא תתאכזב.

פורסם

אתה מתכוון לרכב חדש מהסוכנות?

אם כן, דע שבכל מקרה ירידת הערך של רכב חדש בשלוש השנים הראשונות כל כך חדה שההבדלים בין הדגמים השונים יהיו זניחים.

אם כבר התלבטות לגבי הדגם החדש, אז השיקולים שלך צריכים להיות אחרים, לדעתי. כדאי לבדוק האם הדגם החדש יציע אבזור מתקדם יותר או שיפור ניכר לעומת הדגם הנוכחי (שהוא מוצלח בפני עצמו).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה מתכוון לרכב חדש מהסוכנות?

אם כן, דע שבכל מקרה ירידת הערך של רכב חדש בשלוש השנים הראשונות כל כך חדה שההבדלים בין הדגמים השונים יהיו זניחים.

אם כבר התלבטות לגבי הדגם החדש, אז השיקולים שלך צריכים להיות אחרים, לדעתי. כדאי לבדוק האם הדגם החדש יציע אבזור מתקדם יותר או שיפור ניכר לעומת הדגם הנוכחי (שהוא מוצלח בפני עצמו).

לא, הוא לא רצה חדש.

יש לו 80k למשומש.

לכן עוד יותר לא מבין למה להיכנס לזה.

פורסם

לא הבנתם אותי טוב אני רוצה לקנות מאזדה 3 שנת 2004 שעולה 80K אבל ב2009 הולכת לצאת המאזדה 3 החדשה עם צורה שונה, השאלה שלי היא אם מאזדה 3 שנת 2004 עולה היום נגיד 80K ושנה הבאה היא אמורה לעלות 75K נגיד אז האם בגלל שהולכת לצאת צורה חדשה למאזדה 3 ולא אותה צורה פשוט מודל חדש, האם בגלל זה המחיר של מודל 2004 למשל לא ירד ל75K אלא ל70K? זתומרת האם הירידה של המחירון של המאזדות בצורה הישנה תרד משמעותית בגלל שיצאה צורה חדשה או שהם ימשיכו לרדת כרגיל כמו כל שנה שיוצא מודל חדש אבל אותו צורה.

פורסם

אתה מחפש לא להפסיד בקנית הרכב.

עדיף שתשקיע את הכסף בבנק כי קנית רכב לא עסק רווחי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא הבנתם אותי טוב אני רוצה לקנות מאזדה 3 שנת 2004 שעולה 80K אבל ב2009 הולכת לצאת המאזדה 3 החדשה עם צורה שונה, השאלה שלי היא אם מאזדה 3 שנת 2004 עולה היום נגיד 80K ושנה הבאה היא אמורה לעלות 75K נגיד אז האם בגלל שהולכת לצאת צורה חדשה למאזדה 3 ולא אותה צורה פשוט מודל חדש, האם בגלל זה המחיר של מודל 2004 למשל לא ירד ל75K אלא ל70K? זתומרת האם הירידה של המחירון של המאזדות בצורה הישנה תרד משמעותית בגלל שיצאה צורה חדשה או שהם ימשיכו לרדת כרגיל כמו כל שנה שיוצא מודל חדש אבל אותו צורה.

תצטרך להתקשר לנביא הלאומי: לוי יצחק.

פורסם
התקשרתי לשם והם לא ידעו לענות לי תשובה הם אמרו שזה לא כל הזמן אותו דבר וששאלתי אם בדרך כלל זה ככה היא אמרה לא יודעת כאילו דיברתי עם סתם בנאדם.

תשמע, ידידי אתה משקיע יותר מדי מאמץ בסוגיה הזו.

והיא לא שווה את זה.

קנית רכב תמיד תעלה כסף.

אי אפשר להרוויח מזה.

אם זו מטרתך - יש בורסה, בנקים וכו.

זהו, נדמה לי, שמיצינו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...