Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתקן למחשב נייד לרכב - לינק למוצר חדש

truejoker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

סתם לשם עניין ראיתי פרסומת בפורום , וראיתי את המוצר הבא , ועניין אותי לדעת לאור כול השירשורים על מחשב לרכב , למה כול אלו שעשו ו/או חושבים לעשות , לא השתמשו במחשב נייד ?

מעניין יהיה לדעת מה דעתכם ?

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סילחו לי על הבורות , זה בכלל חוקי להתקין כך מחשב נייד ברכב ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי ממש מכוער, ממש לא נוח, ממש לא פונקציונאלי וממש לא חוקי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד שאתה עובד איתו כשהרכב נייח, לא נראה לי שיש בעיה. אם שוטר יראה אותך נוסע עם לפ טופ 15 אינטצ פתוח מול העיניים, יש סיכוי שהוא יעצור אותך.

לגבי המתקן, התעניינתי פעם בכזה, הוא מאוד יציב, והוא מתקפל בצורה כזאתי שהוא כמעט לא מורגש.

בשיפוצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר המתקן פתוח, אתה מאבד את האפשרות להשתמש במושב שלידך.

כמו כן, בעת תאונת צד, הוא מעלה את הסיכויים לפציעה חמורה ופגיעות פנימיות.

בהיבט הפרקטי של העניין, לא חוקי להשתמש בו בעת נסיעה, ובמכוניות מסויימות

התקנתו עלולה לגרום נזק בלתי הפיך לפלסטיקה באזור הקונסולה המרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון עם מחשבים אישיים, הם מאוד רגישים לטלטלות.

אם אין למכשיר הזה ג'יירוסקופ (וזה צריך להיות גיירוסקופ טוב) אז המחשב האישי לא יפסיק לקבל פריזים מעצבנים אם בכלל יתקע לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים יקרים, כמה טיפים לחיים:

1. מחשב על הברכיים = סרטן ב$%צים. זה באמת מסוכן!

2. מחשב על מושב הנוסע הוא אלמט שיתרסק בעצירה ובמקרה הרע יתרסק עליכם.

המתקן הספציפי הזה נראה לי עדין מידיי ולא פרקטי.

ראיתי מתקנים טובים ומאסיביים ממנו אך הם מכערים את הרכב ודורשים הרבה חיבורים לדש'.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שצריך להיות עמיד מאוד לקפיצות ומכות זה הקונן הקשיח. כל שאר הרכיבים עמידים בפני זעזועים כאלה ברוב המקרים.

כונני USB, לוחות אם ואפילו מעבדים שהם מוצמדים מאוד חזק ללוח, אין בעיה.

הקונן הקשיח, בגלל המחט העדינה שנמצאת בו הוא בעייתי במקצת ובלפטופים בגלל המבנה הצר שלהם ובגלל שהם פחות קשיחים ממארז סטנדרטי, הדיסק הקשיח הרבה יותר חשוף. לפטופ לא ממש מתוכנן לעבוד בסביבת רכב.

יש מתקנים אחרים כמו מגירות נשלפות או יותר נכון תעלות שליפות שאפשר ליצור להן התקנה מיוחדת בתא הכפפות אבל בשביל מה אם אפשר להביא מחשב שהמארז והחלקים שלו יעודיים לרכב?

מה גם שכונן קשיח בגודל סטנדרטי הוא בד"כ מוצר אמין יותר ועמיד יותר מכונן קשיח קטן של לפטופ.

בתור טכנאי יצא לי לראות עשרות כוננים קשיחים קטנים מחזירים את נשמתם לבורא לעומת מספר זעום של קוננים קשיחים רגילים אבל זה גם קשור לזה שסביר מאוד להניח שהכוננים האלה עברו התעללות קשה מצידם של בעלי המחשבים הנישאים.

אבל הכוננים הקשיחים הכי זוועתיים שראיתי עד היום הם הכוננים הדקים של מקסטור ואני מדבר על הגודל הסטנדרטי על ה3.5 ולא על ה2.5 :shock: נסיון ממש עגום!

במארזי PC לרכב לפי מה שראיתי ברוב המקרים משתמשים בHD 2.5 אינטש גם כן אבל אני בטוח שהמארז עצמו הרבה יותר עמיד ומוגן וגם ניתן להתקין אותו במקומות שהם יותר סבירים להתקנה חומרה כזאת בניגוד ללפטופ שיושב לך ברכב כמו איזו בהמה שנחתה עליך בגסות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדי , אתה טוען שכוננים של לאפטופ הם פחות חסינים מכוננים רגילים ? זה היה אמור להיות להפיך לא כן ?

וחוץ מזה , איזה כוננים הם הכי חסינים לדעתך ? (אני מתכנן לרכוש אחד למחשב שלי )

ולגבי האי חוקיות של המתקן , הכוונה היא לא לפתוח את המכסה בזמן נסיעה אלא להשתמש בו כמחשב נייד במחיר טוב ובלי הבעייתיות של בניית CARPC

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דגמים (ואני מאמין שעל זה אדי מדבר) שיש בהם הגנה על הכונן הקשיח בדיוק מפני הבעיה שאדי ציין של חלקים נעים והמחט העדינה, שיש בהם בקרי תנועה, ברגע שיש תנועה המחשב מנתק אוטומטית את המחט ומונע פגיעה בדיסק. אתה רואה את זה כסימון במחשב על ההפסקה, וקפיאה של הכל. אני מכיר את זה בIBM שלי ואני יודע שיש את זה בחלק מדגמי טושיבה. מה שיקרה בפועל זה מוזיקה מקוטעת (במידה וננגן מהמחשב).

בשיפוצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...