Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

gsi16v לפי מה שאתה אומר בבניית תיבה הכי עדיף לשים את הפורט בחזית ליד הרמקול ? ככה הם שניהם ינגנו לאותו נפח ?

אם כך אז מה הרעיון שבהרבה תיבות אני רואה שהפורט לצד או לאחורה וכאלה...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר בצד, זה עדיין מנגן בנפח של הבאגז

אצלו זה מנגן לתא הנוסעים, ואם הוא סוגר את המעבר אז זה מנגן למקום צפוף מאוד מאחורי הכיסאות אז זה לא טוב

הוא צריך לסובב את התיבה 90 מעלות כלפי פתח הבאגז, ככה לסאב יהיה מקום והפורט ינגן לאותו נפח עם פחות מקום צפוף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1)אי אפשר לסובב את התיבה 90 מעלות כי אין מספיק מקום.

2)מזכיר שבכוונה תכננתי את זה שהפורט יהיה לכיוון המשענות מכיוון שאני פותח אותן בכל פעם שאני שומע.

אני לא שומע עם הסאב כאשר המשענת חוסמת את הפורט. צריך שלפורט יהיה מספיק מרווח להוציא אוויר לפחות באורך של

הפורט עצמו.

פורסם

2. זה לא רעיון טוב שהפורט ינגן לקאבין בלי הסאב.

ולפי התמונות רואים שיש לך מקום לסובב אותה על צירה

פורסם

אם אני לא טועה החיווט לא מספיק ארוך בשביל לסובב את התיבה..

עשיתי את זה בגלל העדפה אישית..לא בגלל חוסר ידע.

אני לא הכי בכיוון של SQ... למרות שהחוסר באיטום בדלתות קדמיות מאוד מפריע לי! ואיטום ישפר זאת פלאים..

פעם חשבתי ללכת בכיוון של SQ עד שהבנתי שאני יותר מעדיף SPL. בכל מקרה.. תקנו אותי אם אני טועה אבל: אנשים של SPL מרוצים יותר בקלות מהמערכת שלהם מאשר אנשים של SQ? לפחות אנחנו לא מחליפים רכיבים כל שני וחמישי. :)

המשך יום טוב לכולם...

איציק.

פורסם

אני חושב שזה לא משנה אם אתה מכוון ל SQ , SQL או SPL אם אתה נהנה מההתעסקות ותמיד שואף ליותר אז תמיד יש על מה לשדרג ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אז תאריך את החט, הרי ככה אתה לא מרוצה, ובתור אחד שכן היה מרוצה אני מציע לך פתרונות

תחליט, האם אתה רוצה להמשיך להיות לא מרוצה או לעשות מה שמציעים לך (חוצמזה, התיבה זה מידות מדוייקות המומלצות ע'פ היצרן ?)

מה הקשר ל SQ ושאר הנושא, אם הבאס לא נשמע טוב לך זה לא משנה אם זה SQ, SQL , SPL ,JBL או XTZ :-)

אצלי עכשיו יש באס שהוא לא קרוב ל SQ, לא מדוייק בכלל, הד של כנסיה אבל נשמע יפה, יורד נמוך , מענגגג (תקלה במקלדת)

פורסם

משחק עם הכיוונים פתר את הבעיה.. אפשר לומר שאני מרוצה אבל בטוח מישהו שיודע לכוון כמו שצריך יוכל להוציא יותר ממה שאני הצלחתי.

* כן התיבה בנויה לפי הוראות היצרן.

לפי ההוראות תיבה פתוחה צריכה להיות מקסימום 92 ליטר לא כולל הסאב והפורט.

בפועל זה יוצא 107 ליטר. והפורט נבנה בדיוק לפי המלצת היצרן וכך גם עובי הMDF.

פורסם

ע'פ מה שזכור לי, בהוראות רשום שתיבה ל DEEP BASS (שעל זה אנו מדברים וזה מה שהיה לי) צריכה להיות 92 + הפורט שלתיבה הזו הוא 9.5 ליטר שזה יוצא 101.5 ולא 107.

וזכור לי שרשום שם בפירוש שמידות התיבות כלולות את נפח הסאב. (הייתי קורא את זה בתור סיפור לפני השינה :))

יש פה (אצלך) סטיה של יותר מ 5% שזה הטווח סטיה "המותר" שמעבר לזה אמור להיות שינוי מורגש בסאונד כי זה תאכלס גם לא מידה שמתאימה לפורט בגלל הסטיה.

אבל אם אתה אומר שכיוונת וזה עכשיו טוב יותר, אז סבבה , יכל להיות טוב יותר עם מידות מדוייקת

מה בדיוק כיוונת, גיין ? תדר חיתוך ? סלופ? פאזה ?הוספת באס-בוסט? סאבסוניק ?

אצלי הוא היה חתוך ב 65 עם סלופ של 24 DB

פורסם

אתה צודק כנראה שטעיתי.

המידות של התיבה לא ליידי כרגע וגם הMANUAL של הסאב אבל אני זוכר שהיא 92 ליטר והפורט נבנה סדיוק לפי מה שהיה רשום בחוברת.

*השינוי היה הרמת הגיין הוספת סאב בוסט ועם הגברה של העוצמה של הסאב דרך ההד-יוניט. הוא חתוך אצלי על 80HZ.

התוצאה לא רעה בכלל. למרות שאני לא חסיד של הסאב-בוסט הזה..

פורסם

תנסה לבטל את הבאס בוסט (אפשר לא מש שזה במיוחד לא טוב עם תיבה פתוחה

תחתוך על נמוך יותר מ 80, אם הקפיצה הבאה שלך זה 50 אז לך על זה אבל תנסה 65~

רצוי לערב סאבסוניק אם יש, אפשר לנצל הרבה יותר את הסאב כי הוא נמנע מלנגן תדרים נמוכים מידי ואז אתה גם מגן עליו וגם יכול לסחוט ממנו את המיטב

פורסם

מניסיון עם הסאב הזה זה מה שהיה אצלי במערכת:

תיבה כמו שלך

מגבר קיקר kx600.1 שעבד ב 2 אוהם

חיווט של סטינגר 4G וזה נראה לי מה שחסר לך בעיקר

קבל 1 פאראד - אני לא יודע אם אתה צריך, אצלי זה תמיד עבד עם זה

פעם אחת השתחרר הגומי מההדבקה בסאב, אז היה חור קטן, תראה אם זה לא קרה גם אצלך, אם כן קצת דבק מסדר את זה

חוץ מזה אתה חייב סאבסוניק פילטר, אחרת הסאב יכול להעלות קצת עשן

בהצלחה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...