Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מפרויקט שידרוג על פולו 16V אני מעוניין להוסיף גם ממיר פרי פלאו שהוא לא כמו המקורי ואני לא מעונין להסיר בגלל זיהום אוויר וכאבי ראש בטסט

רציתי לדעת ממי שבאמת יודע מה לגבי זה בטסט ואם זה באמת מוסיף למומנט של הרכב ?

אני לא בחיפוש אחרי כוחות סוס, אני מחפש לדעת אם זה יחדד את התגובת דוושה

כוונה ל tourqe :wink:

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

פרי פלאו, כלומר פתוח לגמרי או ממיר "ספורטיבי" עם פחות קטליזטורים שגורם לסינון טוב יותר?

בכל מקרה ממיר קטליטי דבר בעייתי מאוד, במיוחד עם איכות הדלק שיש פה, לא משנה איזה ממיר תשים, טסט לא תעבור איתו, (אצלי כל המערכת פתוחה ואתה לא רוצה לדעת כמה אחוזים מעל המותר אני יוצא בבדיקה), בכל מקרה, אם הממיר שלך סתום ברמות ואתה תחליף אותו לממיר ספורטיבי נגיד אז תרגיש הבדל, שוב, בעיקר בתגובות של הרכב ולא בכוח, אם הממיר שלך בסדר, שים ממיר פתוח לגמרי אבל שוב, השינוי אם בכלל, מזערי.

פורסם

השינוי לא כול כך מזער כמו שאתה חושב ... יש הבדל בתגובת דוושה ולא בכוח אני מסכים איתך

בתוספת של סעפת פליטה כמו שיש אצלך הבנתי שזה שילוב דווקא לא רע..

יש הבדל בכלל בין הממיר הספורטיבי לבין להסיר לגמרי את הממיר?

כי מה שמונע ממני זה רק הטסט אם הממיר הזה יתן את הפלוסים של ההסרת ממיר וגם לא יעשה בעיות עם הבדדיקת 4 גזים אז הרווחתי .

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אני הבאתי מחו"ל ממיר קטליטי ספורטיבי בקוטר כניסה ויציאה 3 אינטש (100CELL ) - עברתי איתו טסט במוסך המרכזי בצ'מפיון.

אני

...CASKA for life

פורסם

השאלה אם זה נותן אותו אפקט כאילו אין ממיר או אפילו יותר טוב / פחות טוב?

אחרת נראה לי עדיף לעשות חיבורים מהירים לממיר ולפני טסט לעשות פירוק והרכבה

שאלת מיליון הדולר- אם זה בכלל שווה את זה

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אי אפשר להעביר רכב עם ממיר פתוח ללא קומבינות.

התוצאה הטובה ביותר לרכב היא אם במקום ממיר פשוט יהיה צינור חלול.

ואם כמו שאתה אומר חשוב לך הטסט ואתה בטוח שלא תוכל להעביר את הרכב אם תשנה את הממיר אז תרד מזה.

פורסם

הבחור מעליך אמר שהוא עבר טסט. ועוד בצ'מפיון עם זה

בכול מקרה מה הקטע של לרוקן את הממיר ולהעביר שם צינור - בשביל שיראו שיש ממיר? גם ככה יש את הבדיקת 4 גזים

ובקשר לטסט היה לי רכב קודם שקניתי אותו בלי ממיר ועשיתי איתו שתי טסטים בשתיהם "הצלחתי" בסופו של דבר לעביר אותו אבל לא שווה את הכאב ראש הזה במידה וזה רק ממיר.

EAT SLEEP BOOST

פורסם

ממיר קטליטי ספורטיבי נותן 75% אחוז מהביצועים (לעומת הורדה מלאה של הממיר) ב 100% שקט נפשי...

שלא תהיה לכם טעות - ב 5000 טור הממיר כבר לא אפקטיבי והוא מזהם את הסביבה כמו כל רכב ללא ממיר - אבל בסל"ד של הבדיקה הוא סופח אליו את הרעלנים ולפיכך עובר

...CASKA for life

פורסם

אצלי לאחר שהחלפתי מע' פליטה שמתי ממיר "נשלף" ריתכתי לנירוסטה פלאנצ'ים של אגזוז "רגיל" (2.5 צול) ולממיר הסטנדרטי את אותם פלאנצים לפני טסט אני מוריד 6 ברגים וצינור ומחבר את אותם 6 לממיר, את התוצאה אני בטוח שאני לא צריך לפרט...

פורסם

תודה רבה על התגובות עזרתם מאוד

אני עדין מתלבט אבל אם כדי לרכוש ממיר כזה שאני לא יצטרך לפחד מטסטים וזיהום אוויר

או לעשות חיבור מהיר כמו שהבחור מעליי אמר

מישהו יודע מה הגודל של צנרת מקורית בפולו 16V ? אני לא בטוח אם זה 2" או 2.5"

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לזהם את האוויר אתה בטוח תזהם.

בנוגע לטסט יש לך מה לחשוש ובגדול במידה ואין לך קומבינה...

בזבוז כסף במיוחד לרכב מהדגם שלך.

ויש לך צנרת 2.

בהצלחה.

פורסם

אני לא ממש בקיא בפולו 16V ולא יודע איפה החיישנים ממוקמים אצלך על מערכת הפליטה (לפני ממיר,אחרי ממיר או שניהם ביחד) אבל קח בחשבון שברכבים מסוימים הורדת ממיר מוציאה ישר קוד תקלה ומכניסה את מחשב הרכב למוד חרום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צריך לבדוק את העניין הזה שלא יהיה פדיחה...

אלדד - מה קורה יא מלוכלך :lol:

זה היופי שבדבר... ללכת עם (ממיר) ולהרגיש בלי

ובטסט הבנתי שלא צריכה להיות בעיה

בלי קשר הרכב בן 8 שנים ומן הסתם הגיע הזמן של ממיר

EAT SLEEP BOOST

פורסם

ברוך השם הכול טוב 8)

אתה יכול לגרור עוד הרבה עם הממיר הקיים שלך אתה יכול להיות בטוח.

אני חושב שאם תוריד את הממיר ולא תצליח לעבור אז סתם זרקת כסף ולזהם את הסביבה אתה תזהם

((לא שזה אכפת לך חח)) :lol:

במקום זה תגיע אלי אני יפנק אותך בספויילר של GTI :-D

• תוכן חדש...