Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני סאבים שונים + 2 6*9 + 2 קואקסיאלים + מי יודע מה יש מקדימה.

אפילו סאבים לא מנגנים באותו קצב.

אני מוכן לתרום לבחור שני טוויטרים 200W שלי להשלמת במה.

אבל התקנה נקייה.:wink:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מה זה השטויות האלה?

אני גר בבת ים ובאמת שראיתי המוני סאבים של פיוניר ורמקולים 6*9 והבעלים של המכוניות באמת חושבים שזה שווה משהו , אבל דבר כזה לא חשבתי שאני אראה, איך בנאדם נורמאלי יכול בכלל לחשוב על דבר כזה??

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

רק בשביל לצאת מהסיוט הזה הייתי חייב ללכת ללינק הבא:

http://www.carstereo.com/installs/?Car-Audio-Installs-Gallery-Installer

שם באמת אפשר למצוא מערכות מדהימות, כולל איך עשו אותן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה עוד כלום , זוכרים את הבחור שהעלה פעם תמונה של החבר שלו בצבא ומה שיש לו מאחורה ?! (אני אנסה למצוא את הדיון)

היה שם 2 זוגות של 6*9 זרוקים במגש כמו זבל + 2 סאבים שונים מגברים כאילו מחוברים וה' יודע מה יש מקדימה ,אף אחד לא ידע כאן מה התוצאה הסופית איך למעשה שומעים?!

אז זהו שראיתי את הבחור כאן במעלה , הוא כרגיל התלהב ממה שיש לו מאחורה ובכלל מהציוד, אני יכול להגיד לכם שלא שמעתי מערכת יותר גרוע מזאת בחיים שלי!!! אנשים אמרו שם "איזה באסים" ואני בלב חשבתי "איזה באסים ?! גועל נפש!" אחרי 2 דקות שאני עומד שם החלטתי להעיף את הרגלים שלי מישם , חלפתי לידו ביציאה ופשוט הפסיקו להתסכל על המערכת שלו ומעניין למה?! באמת אחת המערכת הכי גרועות ששמעתי בחיים שלי רק רעש בלי באסים , בלי צלילים גבוהים , רק הרקע של השיר , אפילו את המילים לא הבינו מרוב שהכל היה מעובת .

אני מקווה שמישהו מהחברים שלו יגיד לו פעם אחת "שומעים חרא" .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אחח...יש לכאילה שחושבים שיש להם מערכת מאד איכותית.

לי יש חבר כזה אני משתדל כל פעם מחדש לא לבאס אותו בעצם יש לי אפילו שניים.

אויש לכן אני תמיד אומר....רק בריאות רק בריאותתת.

ג'ובני

פורסם

לי יש נקודת מבט אחרת על זה :

אני מקנא בטירוף באנשים האלו שאפילו סאונד ברמה כל כך נמוכה מספק אותם וגורם להם להיות מרוצים !

:-P

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...