Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שכן שלך? אני לא גר בת"א אלא חבר שלי.

בכל אופן נסענו בסוף דרך כביש החוף ירדנו לכיוון עפולה, צומת גולני, ודרך מגדל העמק למטה לא זוכר לאיזה חוף (נמצא ממש מתחת למלונות של טבריה).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דרך שאני ממליץ לך בחום (נסעתי לפני חודש וחצי לכנרת מאשדוד)

כביש 2 אתה נוסע עד מחלף זכרון יעקב , לוקח שם ימינה ועולה על כביש 70 ונוסע עליו עד צומת יקנעם ולאחריה מיד יש צומת אחרת (אני לא מצליח לקרוא במפה) שאתה חותך לכביש 77 ואז חוזר לכביש 70 , כי כביש 70 עושה עיקוף ו77 חותך אותו ישר לאותו מקום שאתה צריך ואז אתה עולה כביש שגם לא רשום לי במפה (מצטער :\) וממשיך עד צומת המוביל , לוקח שם שמאלה וישר ימינה ואז נוסע רק ישר רק ישר רק ישר עובר שם מחצבת גולני ומחנה שמשון ומגיע לצומת גולני ממשיך ישר ומגיע לטבריה

לקח לי בערך 3 שעות להגיע לאשדוד מהכנרת (אבל קח בחשבון שנסעתי מחוף לבנון שזה בצד המזרחי של הכנרת וזה לעשות סיבוב עד טבריה ומשם להתחיל ת'דרך חזרה לקח לי זמן)

מומלץ אם תסתכל במפה תבין את הדרך זה קל מאוד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תומר, הטעית אותנו.

כתבת "מגדל העמק" (שנמצאת מערבית לנצרת) והתכוונת למושבה מגדל (הנמצאת מצפון לטבריה).

ואם התכוונת להגיע לצומת גולני, הרי שעדיף לנסוע דרך כביש החוף, מחלף זכרון, יוקנעם וצומת המוביל. ההמשך: לפי מיקום המלון.

בדרך כלל עדיף להמנע מלעבור דרך מרכז טבריה (ולכן ממשיכים דרך מגדל או מגיעים לכנרת מדרום, תלוי במיקום המלון). ה"תענוג" הזה לקח לנו פעם כחצי שעה. אולם בשעות שאתה מציין תוכל לנסוע בכל דרך שתרצה.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אני לא מגיע לטבריה אלא לחופים שמסביב לכנרת

לרוב אנחנו מחליטים על חוף במהלך הנסיעה ולפעמים עושים סיבוב סביב הכנרת ועוצרים איפה שבא לנו באותו הרגע.

הפעם הינו בחוף הדרומי שצמוד לחוף ימקא או ימקה או איך שלא קוראים לזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...