Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיטה שאח שלי פיתח ולימד אותי כדי לחרפן נהגים שתנהגים כאילו הכביש הוא שלהם (ולצערנו יש הרבה כאלה):

כאשר אתם יוצאים ביחד לכביש מהיר עם הנהג המופרע, צריך לעקוף אותו (במקרה והוא לפניך) ולנסוע בנתיב השמאלי, כאשר יש אוטו בנתיב הימני שהוא נוסע לאט.

הנהג הפורע מאחוריך. תתן קצת גז. הוא יראה שאתה נוסע מהר יותר וישאר בנתיב שלך. תמשיך לתת גז עד שאתה כמעט עוקף את האוטו האיטי מימין. ואז תעזוב את הגז. האוטו האיטי מימין יתחיל לעקוף אותך. הנהג הפורע יראה שהנהג מימין נוסע מהר יותר, ויעבור לנתיב שלו. אחרי שהאוטו מימין כמעט עקף אותך, תתן שוב גז. הנהג הפורע יעבור לנתיב שלך בגלל שהוא רואה שאתה נוסע מהר יותר ! :lol: חזור על הפועלה עד שתתחיל להתפקע מצחוק מהפרצופים המעוצבנים של הנהג המופרע ! :lol: שיטה ענקית ללמד לקח את הנהגים הפושעים ! הפ פשוט משתגעים מזה! :lol::mad:

הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד, השיטה שאח שלך "המציא" היא לא חוקית... כמה פעמים אתה מתעצבן על איזה נהג שנוסע 80 בשמאלי... ומעקב את השיירה, ואז אתה עוקף מימין ומבצע עבירה?

מסקנה - סעו כחוק ואל תדליקו ערסים... תנו לפרחות לעשות זאת... :wink:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כשמכונית מולך נוסעת עם אורות גבוהים אתה צריך להוריד את הראש לפס הצהוב בשביל לא להסתנוור כי אז כמו כשאתה חוכל פלאש של מצלמה יש לך בלינדספוט בעיין ואיזה 20 שניות אתה לא רואה טוב.

הבהוב עם האורות ההגבוהים זה בשביל להודיע לבןאדם שהוא עם אורות גבוהים או בלי אורות או בכלל דברים שקששורים באורות (או שיעוף לך מהנתיב)

אני יודע שלי מלא אנשים היו מהבהבים בגלל שלא היו לי אורות ברקס אז אל תעשו את זה!! כי אי אפשר להבין שלזה אתם מתכוונים ואז סתם יוצא שאני נותן לכם לעקוף ואז מבהבה לכם מממלללא! זאת גם דרך לא רעה בכלל לעצבן חזרה את כל האלה שמעצבן אותם שאתה נוסע רק 110 בכביש של 90 .

אם למישהו יש דרך להודיע לאידיוט מאחוריך שהוא מסנוור לך את הנשמה שיגיד לי כי אני ניסיתי את כל האורות כולל איתות כפול ואורות רוורס באמצע נסיעה והם פשוט לא הבינו

ואני לא חושב שזה לא חוקי להבהב כל עוד אתה לא משאיר את האורות הגבוהים זה לא מסנוור

פורסם
כשמכונית מולך נוסעת עם אורות גבוהים אתה צריך להוריד את הראש לפס הצהוב בשביל לא להסתנוור כי אז כמו כשאתה חוכל פלאש של מצלמה יש לך בלינדספוט בעיין ואיזה 20 שניות אתה לא רואה טוב.

הבהוב עם האורות ההגבוהים זה בשביל להודיע לבןאדם שהוא עם אורות גבוהים או בלי אורות או בכלל דברים שקששורים באורות (או שיעוף לך מהנתיב)

אני יודע שלי מלא אנשים היו מהבהבים בגלל שלא היו לי אורות ברקס אז אל תעשו את זה!! כי אי אפשר להבין שלזה אתם מתכוונים ואז סתם יוצא שאני נותן לכם לעקוף ואז מבהבה לכם מממלללא! זאת גם דרך לא רעה בכלל לעצבן חזרה את כל האלה שמעצבן אותם שאתה נוסע רק 110 בכביש של 90 .

אם למישהו יש דרך להודיע לאידיוט מאחוריך שהוא מסנוור לך את הנשמה שיגיד לי כי אני ניסיתי את כל האורות כולל איתות כפול ואורות רוורס באמצע נסיעה והם פשוט לא הבינו

ואני לא חושב שזה לא חוקי להבהב כל עוד אתה לא משאיר את האורות הגבוהים זה לא מסנוור

סלח לי אבל להבהב כשאין לך אורות בלמים או שפנס הערפל שלך דלוק זו דרך מקובלת להזהיר אותך שמשהו אצלך ברכב לא כשורה, אז אם אתה מבחין שלא רכב אחד ולא שניים מהבהבים לך, בדוק אורות רכבך.

נוסף על כך, אתה לא צריך להגיע למצב שרכב צריך להבהב לך בשביל לעקוף. אולי אתה מאלה שנוסעים בשמאלי ללא קשר למהירותם?

פורסם

בו אני אתן לך עצה קטנה כשאתה מהבהב למישהו בגלל שאין לו אורות בריקס תעצור ותגיד לו שזה בגלל זה במיוחד אם הוא עוצר בצד ומחקה שתספר לו מה אתה רוצה מהחיים שלו אל תשמיך לסוע. זה לא דבר ברור זה וזה לא כאילו שכיביתי אותם בעצמי בשביל לעצבן אנשים. ואם תהבהבו מספיק אני ידליק אותם חזרה מכונית ישנה מה אני יעשה דברים מתקלקלים.

וכשאני נוסע בכביש של 90 במהירות של 120 בנתיב השמאלי בגלל שמה לעשות אין לי 100000 שקל למכונית חדשה אבל וואלה גם לי אין זיין להזדחל אחרי מכוניות אחרות. בכביש עם 4 נתיבים כשהנתיב לימיני פנוי אבל הפוץ עם הגולף שרוצה לסוע 160 (בלי קשר לחוקי או לא) לא מתאים לו להתאמץ ולעקוף. אני מאמין שלפי התגובה שלך אתה מאלה

טרוריסט עבריין למשטרה!

פורסם
בו אני אתן לך עצה קטנה כשאתה מהבהב למישהו בגלל שאין לו אורות בריקס תעצור ותגיד לו שזה בגלל זה במיוחד אם הוא עוצר בצד ומחקה שתספר לו מה אתה רוצה מהחיים שלו אל תשמיך לסוע. זה לא דבר ברור זה וזה לא כאילו שכיביתי אותם בעצמי בשביל לעצבן אנשים. ואם תהבהבו מספיק אני ידליק אותם חזרה מכונית ישנה מה אני יעשה דברים מתקלקלים.

וכשאני נוסע בכביש של 90 במהירות של 120 בנתיב השמאלי בגלל שמה לעשות אין לי 100000 שקל למכונית חדשה אבל וואלה גם לי אין זיין להזדחל אחרי מכוניות אחרות. בכביש עם 4 נתיבים כשהנתיב לימיני פנוי אבל הפוץ עם הגולף שרוצה לסוע 160 (בלי קשר לחוקי או לא) לא מתאים לו להתאמץ ולעקוף. אני מאמין שלפי התגובה שלך אתה מאלה

טרוריסט עבריין למשטרה!

אני באמת טורח להזהיר אנשים על בעיות באורות הבלמים שלהם, אבל לא תמיד יש אפשרות, במיוחד אם אתה בכביש מהיר.

הפוץ עם הגולף לא אמור להתאמץ לעקוף אותך, ידידי, מכיון שעקיפה מימין היא עבירה. אגב, הרבה תאונות דרכים נגרמות עלי ידי נהגים חסרי סבלנות שעוקפים מימין מכיון שאיזה מישהו נוסע לאיטו בשמאלי.

נסיעה בנתיב השמאלי שלא למטרת עקיפה היא גם כן עבירה.

אז נכון, גם אני אוהב לנסוע בנתיב השמאלי כי אין לי כוח לעבור נתיב שוב ושוב, אבל כשאני כבר בשמאלי, אני מביט במראה האחורית לעיתים תכופות ואם אני מבחין ברכב מתקרב לעברי אני פשוט מאותת ימינה ונותן לו לעקוף. פשוט מאוד, לא ?

• תוכן חדש...