Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו שנוסע מולי עם אורות גבוהים-תאוריה.

mooch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

במקרה יצא לי לשמוע מורה לנהיגה מונעת מלמדת תאוריה,

היא אמרה שאם רכב נוסע מולי אם אורות גבוהים אני צריך להבהב לו בחזרה...

עכשיו אותי לימדו שאם נוסע אוטו מולי עם אורות גבוהים אני צריך להאט במקצת ולהוריד את העיניים לקו הצהוב וקטע של ההיבהוב זה מן משהו שפשוט נהגים עושים על הכביש וזה לא רשום בספרי תאוריה.

רציתי לדעת מי צודק, אני כמעט בטוח שאסור להבהב בחזרה {למרות שאני בעצמי עושה את זה} כי הרי זה מסנוור גם אותו, ואם אני צודק מישהו יכול להביא לי הוכחה מהכתוב אשמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מורידים את העיניים לקו הצהוב הימני לפרק זמן קצר (זכור שאתה עדיין נוהג :wink: ).

אפשר גם להבהב, אך לא להציק. הצקה יכולה לגרום לעקשנות ולסיכון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מורידים את העיניים לקו הצהוב הימני לפרק זמן קצר (זכור שאתה עדיין נוהג :wink: ).

אפשר גם להבהב, אך לא להציק. הצקה יכולה לגרום לעקשנות ולסיכון.

שמוליק

ברור שלא להציק.

ההבהוב לא נועד להציק אלא להזכיר לנהג שממול לכבות את האורות הגבוהים.

כשנוסעים הרבה זמן עם אור גבוה לפעמים שוכחים שבעצם נוסעים איתו, במיוחד אם נכנסים לקטע מואר.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בנהיגה מונעת עסקינן אז יש לי שאלה שהודה לכם אם תאמתו אותה ,אמא שלי אמרה לי שהיא הייתה בנהיגה המונעת אז היה שם אחד שסיפר לה שהוא ביטל דו"ח על זה שהשוטר החזיק אותו יותר מ 20 דקות ברשימת הדו"ח ?!?! האם זה נכון אסור לשוטר להחזיק אותי יותר מ 20 דקות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עושים אם המטומטם נוסע בלי אורות...

באמצע הלילה

מהבהבים לו עם אורות גבוהים ! אין דרך אחרת !

אגב, היום נסעתי באיילון אחרי טויוטה אוונסיס חדשה. היה גשם ממש ממש קל. אז המפגר הזה הדליק אורות ערפל וסינוור אותי במשך כמה קילומטרים ! (בהתחלה חשבתי שהוא נוסע עם הרגל על הברקס... :oops: ) ומה עושים עם אנשים כאלה?

לאון.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עושים אם המטומטם נוסע בלי אורות...

באמצע הלילה

מהבהבים לו עם אורות גבוהים ! אין דרך אחרת !

אגב, היום נסעתי באיילון אחרי טויוטה אוונסיס חדשה. היה גשם ממש ממש קל. אז המפגר הזה הדליק אורות ערפל וסינוור אותי במשך כמה קילומטרים ! (בהתחלה חשבתי שהוא נוסע עם הרגל על הברקס... :oops: ) ומה עושים עם אנשים כאלה?

לאון.

גם כן הבהוב

זאת דרך מקובלת להודיע לנהגים הרבה דברים

לפעמים הבהוב בה להודיע גם על משטרה שעומדת בהמשך הכביש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מורידים את העניים לקו הצהוב לא כי זה כתוב בחוק(אם בכלל?),מורידים את העניים בגלל שהסינוור של האור הגבוה בלילה מפריע לראות את המסלול ואתה עלול לרדת מהשוליים.

יש כאלה שגם אחרי שמהבהבים להם הם לא מורידים את האורות.....הבניזונות בכוונה עושים את זה,זה נותן להם סיפוק משומה.....

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כן

לחרפן ערסים

נסו לעקוף פעם אחת איזה ערס

תנו כמה הבהובים

ונוסחת פלאים

הערס משתגע 8)

עדיין לא הבנתי במת מה אומר ההבהוב הזה לאחר עקיפה ?

יעני "בוא לרייס" ?

2001 Opel Astra 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא הבנתי במת מה אומר ההבהוב הזה לאחר עקיפה ?

יעני "בוא לרייס" ?

איך אתה יכול להבהב למישהו אחרי שעקפת אותו?

הוא נמצא מאחוריך.. הוא לא יראה את ההיבהוב.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיטה שאח שלי פיתח ולימד אותי כדי לחרפן נהגים שתנהגים כאילו הכביש הוא שלהם (ולצערנו יש הרבה כאלה):

כאשר אתם יוצאים ביחד לכביש מהיר עם הנהג המופרע, צריך לעקוף אותו (במקרה והוא לפניך) ולנסוע בנתיב השמאלי, כאשר יש אוטו בנתיב הימני שהוא נוסע לאט.

הנהג הפורע מאחוריך. תתן קצת גז. הוא יראה שאתה נוסע מהר יותר וישאר בנתיב שלך. תמשיך לתת גז עד שאתה כמעט עוקף את האוטו האיטי מימין. ואז תעזוב את הגז. האוטו האיטי מימין יתחיל לעקוף אותך. הנהג הפורע יראה שהנהג מימין נוסע מהר יותר, ויעבור לנתיב שלו. אחרי שהאוטו מימין כמעט עקף אותך, תתן שוב גז. הנהג הפורע יעבור לנתיב שלך בגלל שהוא רואה שאתה נוסע מהר יותר ! :lol: חזור על הפועלה עד שתתחיל להתפקע מצחוק מהפרצופים המעוצבנים של הנהג המופרע ! :lol: שיטה ענקית ללמד לקח את הנהגים הפושעים ! הפ פשוט משתגעים מזה! :lol::mad:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיטה שאח שלי פיתח ולימד אותי כדי לחרפן נהגים שתנהגים כאילו הכביש הוא שלהם (ולצערנו יש הרבה כאלה):

כאשר אתם יוצאים ביחד לכביש מהיר עם הנהג המופרע, צריך לעקוף אותו (במקרה והוא לפניך) ולנסוע בנתיב השמאלי, כאשר יש אוטו בנתיב הימני שהוא נוסע לאט.

הנהג הפורע מאחוריך. תתן קצת גז. הוא יראה שאתה נוסע מהר יותר וישאר בנתיב שלך. תמשיך לתת גז עד שאתה כמעט עוקף את האוטו האיטי מימין. ואז תעזוב את הגז. האוטו האיטי מימין יתחיל לעקוף אותך. הנהג הפורע יראה שהנהג מימין נוסע מהר יותר, ויעבור לנתיב שלו. אחרי שהאוטו מימין כמעט עקף אותך, תתן שוב גז. הנהג הפורע יעבור לנתיב שלך בגלל שהוא רואה שאתה נוסע מהר יותר ! :lol: חזור על הפועלה עד שתתחיל להתפקע מצחוק מהפרצופים המעוצבנים של הנהג המופרע ! :lol: שיטה ענקית ללמד לקח את הנהגים הפושעים ! הפ פשוט משתגעים מזה! :lol::mad:

לא יעבוד על ערס עם אוטו " פשע :roll: " (מכוניות מ1975 וכ100דפיקות בכל צד).

הוא פשוט יבוא מהאמצע ואתה או הנהג השני תפנו לו את המסלול.

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...