Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך חוות דעת על סט לבמה קידמית

קרוס מורל אילייט

טויטר MT23 אילייט

מידבאס פוקאל K2P

יוגבר ע"י 100 RMS

BY ZAPCO :-)

יום טוב.

פורסם

אני מאמין שזה יהיה אחד הסטים הטובים, טוויטר רך ונעים ומיד באס חזק ואגרסיבי אמור להיות מאוד מעניין.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לא שאלת את זה כבר 4 פעמים?

נשמע טוב

אל תשתמש בקרוס המקורי של פוקל אלא רק ביאמפינג, הקרוס של פוקל על הפנים לדעתי ולא מיאפשר לנצל את הוופר המטורף

היה לי את הסט הזה ברכב המון זמן ומאוד הייתי מרוצה (אומנם היה לי MT3 )

חתכתי בבי אמפינג ב 63 סלופ 12 עד 2500 סלופ 24 את הוופר

ואת הטוויטר 2300 סלופ 18

פורסם

זה לא הולך יחד!!!

הקרוס של מוראל עם המידבאס של פוקל לא הולכים יחד.

חכה לתגובות מאנשים שעברו את זה.

אני אישית שמעתי אצל שני אנשים עם שילוב כזה, והתוצאה גרועה.(לאחד הייה מידבאס K2P ואחד היה את הפוליגרס)

פורסם

".(לאחד הייה מידבאס K2P ואחד היה את הפוליגרס)" רועי פוליגלס לא גרס

מה עם CDM אתה לא אמרת שאתה הולך 3 WAY מקדימה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אכן כך,זה יהיה השדרוג הבא לסט.

העיניין הוא שחשבתי לחבר את הסט על קרוס פסיבי ואני מבין שזה לא כל כך אפשרי לפי מה שאומרים פה.

הבעיה שאין לי את האפשרות של 2WAY או 3WAY במכשיר,מה דרוש כדי לעשות בי אמפ?

או שהאם ניתן לבנות קרוסאובר פסיבי שיתאים לסט?

תודה.

פורסם
".(לאחד הייה מידבאס K2P ואחד היה את הפוליגרס)" רועי פוליגלס לא גרס

מה עם CDM אתה לא אמרת שאתה הולך 3 WAY מקדימה

בסדר, העיקר שהבנתם.:-P

אני כבר שכחתי איך מבטאים את השמות של הציוד ה"נמוך" יותר:wink:

פורסם

זה לא שזה לא אפשרי אבל אתה תיתקל בנושאים הבאים:

הK2P הוא דרייבר מאוד מהיר - מאוד!

האופי של מורל הוא אופי של צב לעומת הK2P וזה נובע בעיקר כשאתה משתמש בקרוסים הפאסיביים של מורל שנותנים לסט הזה חלק גדול מאוד מה"חמימות" שלו.

בקרוסים של מורל משתמשים גם בסדרת העיליית בקבלים של חברה בשם BENNIC - יש להם נטיה לחתוך את הרמקול שיושב עליהם בצורה רכה והדרגתית, חלק מהגורם לליטוף המדהים הזה של המידבאסים של מורל וחלק מהעניין במתיקות של הטוויטרים שלהם.

אם אתה תנסה למשל להשתמש בקבלים של מנדורף MCAP אתה תראה שהרמקול יתנהג הרבה יותר חד, זריז, בועט. אבל מדובר בקבלים יקרים רצח - מחיר של קבל אחד נא בדרך כלל בין 50 דולר ל300 דולר ויותר. אחד!

יכול להיות ששימוש בקרוסים של הסופרימו יניב תוצאה יפה מאוד עם מיד מהיר כמו של הפוקל, כי הם לא משתמשים בבניק אלא במנדורף עד כמה שזכור לי. יש עוד כל כך הרבה סוגים, סולן, גנ'רל אלקטריק (כל הרשימה שמופיעה במדינסאונד) ולאחרונה שמעתי גם על קבלים אורגניים של סאניו וקבלים חברות כמו WIMA שמעולם לא ידעתי עליהן ועוד ועוד...

אני הייתי מציע לך קודם כל לעבור להגברה אקטיבית נפרדת עבור כל אלמנט ולהשתמש בקרוסים של הHU\פרוססורים\מגברים ישירות על הרמקולים.

תיתן לטוויטר של מורל חיתוך בדרגה חדה (גבוהה) ככל האפשר ואילו את הפוקל תחתוך בדרגה ראשונה או שניה ולא יותר - אתה תפצה על פערי ההתנהגות בין שני הרכיבים - כמובן, בהתחשבות בתוצאה הסופית בקבינה.

אפשר לעשות דברים יפים ברגע שמיבינם את האלמנטים ואת האופי שלהם יותר לעומק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בניגוד לדעת אדי, לא הייתי מכריז על הנ"ל שילוב גרוע.

יצא לי לשמוע את הוופר של ה K2P ביחד עם MT22 בצורה פאיסיבית וזה ממש לא היה נשמע רע.

אדי, הנימוק שלך לתכונות הקבלים לא נשמע לי הגיוני :?. ממה שאני יודע כל הרעיון שעומד מאחורי קבל \ נגד \ סליל באיכות טובה הוא איכות חומרי הגלם שממנו הוא מיוצר + רמת הדיוק בערך שלו. כמובן שגם שם החברה משחק כאן תפקיד, אבל שוב, איכות עולה כסף ועל איכות משלמים.

בשורה התחתונה, לא נראה לי שהקרוס של מורל הוא זה שעושה את הסאונד "מורלי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמנם לא, אבל הוא מותאם למאפייני של הרמקול, לעלייה שלו בהתנגדות, וההתנגדות בתדרים שונים.

אמנם הבדל מינימלי, אבל יכול ליצור פיקים בתדרים שונים ומשונים.

הקבלים מותאמים לרמקולים.

קודם יבנו רמקול טוב, אחרי זה את הקרוס שלו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...