Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מספר שנים עם רכב ליסינג אני יוצא לדרך חדשה. החל מיולי אני אעבוד כעצמאי ולכן אני צריך לקנות רכב.

בגלל אופי העבודה אני עושה יחסית הרבה קילומטרים (משהו כמו 30000 בשנה).

האופציות שאני חושב הן:

1. לקחת בליסינג פרטי מזדה 3 או דומה - גם חדש, גם זול (יחסית) אבל חוזרים חזרה לרכב היי-טק?

2. לקחת בליסינג פרטי מזדה 6 אן דומה - גם נוח יותר ויוקרתי יותר. הוצאות ליסינג + דלק יקרות יותר (האם זה שווה....)

3. להגשים חלום ילדות ולקנות אימפרזה WRX שנת ~2005

אנא המלצותכם במיוחד בקשר לWRX..... האם רכב זה כה רכב ראשי עם הרבה קילומטרז' זה משהו הגיוני? מה הצריכה הממוצעת שלו? מה עם הוצאות ביטוח ואחזקה?

יבגני

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

לך לרואה חשבון ושאל אותו האם יש חשיבות לסוג המימון שאתה מקבל,

כעצמאי יש חשיבות לאופן הרכישה והאחזקה של הרכב דבר שיכול להתבטא בהרבה כסף.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הדרך הטובה ביותר כעצמאי לחסוך עלויות על רכב היא לקנות רכב באופן פרטי ולגלם את ההוצאות עליו (דלק, תיקונים , ביטוח וכיו"ב) על העסק.

לגבי איזה רכב, אני מאוד בעד להגשים חלומות, גם אם הם עולים קצת יותר.

פורסם

שלומי, תודה על התגובה.

בקשר לקנייה - כמה שהבנתי, ברגע שמדובר לא בחברה על בעוסק מורשה, יותר "זול" יוצא לקחת ליסינג כי בקנייה אפשר לקזז רק חלק יחסי (45%) מתוך הפחת (15% בשנה).

לגבי חלומות - בגלל שאני מסכים אתך חלקית, אני בכלל שוקל את האופציה. אני רק מנסה להבין כמה ה "קצת" יותר יקר באמת "קצת"

יבגני

פורסם

אני לא חושב ש-WRX מתאימה לרכב שגומע הרבה ק"מ, הוצאות הדלק (במיוחד עם המחירים היום) יהיו אסטרונומיות, כנ"ל בלאי של הרכב כגון צמיגים יקרים, טיפולים וכו'.

פורסם

עם צמיגים טובים, נוחות הנסיעה ב WRX לא נוראית, ומחוץ לעיר היא אפילו הופכת לטובה יחסית.

צריכת הדלק בנסיעה רגועה נעה בין 7 - 9 ק"מ לליטר, משהו שבהחלט ניתן לחיות איתו, בנסיעה אגרסיבית יותר הצריכה מידרדרת ל 4 -5 ק"מ לליטר וזה כבר סימפטי פחות.

סה"כ ה WRX הינה מכונית שבהחלט ניתן לחיות עימה ביום - יום, תוך ויתור לא מאד כואב בנושא הנוחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ברשותי wrx שבע חודשים(כנראה שהרומן ימשך עוד כמה שנים)

לפני שקניתי התלבטתי רבות והאם להכנס להוצאות גדולות יחסית...

וכרגע אני מבין אותך...מנסיון אני אומר לך שהסכומים שהוצאתי (טיפול,צמיגים וישור קו) עד כה עלו את 5 הספרות

ההרשה שהרכב נותן שווה כל שקל (ד.א הצריכה ממוצעת 1.20 ש"ח לק"מ בערך :roll:)

תעשה את החישוב...אני ממליץ בחום.

נינג'ה לבנה!

פורסם

רכב ספורטיבי לא נעים בעיקר בנסיעה בעיר. אם אתה עושה הרבה קילומטרז אז קח רכב ליסינג. מסיבות שאינני יודע להסבירם, רק חברות הליסינג מצליחות למכור רכב שעשה הרבה קילומרג' כמעט ללא בעיה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אתה יכול לשקול לרכוש wrx. היא מהנה ואמינה. לגבי צריכת הדלק זו לא מאזדה 3 אבל מאידך גם לא אמריקאית וי 8 של שנות ה80.

ממוצע של 7 ק"מ לליטר הוא בהחלט אפשרי בנהיגה נורמלית.

בניגוד לאסתי הWRX לא תשבור לך את העצמות, למעשה, היא די רכה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כרגע עלה עוד רעיוןץ עשיתי נסיעת מבחן על גולף 1.4TSI.

זה לא WRX (כמובן) אבל עדיין מאוד מהנה ויחסית מהירה!!!

מה דעתכם?

יבגני

פורסם

אני אסביר:

עם הייתי רוצה רכב ספורטיבי - הייתי קונה WRX בלי שום שאלות.

בגלל שהכוון יותר זה רכב נוח ואמין אני מחפש אחד כזה. אם ניתן לקח רכב שגם יאפשר להנות קצת מהנהיגה - מצויין!!!!!

יבגני

פורסם

אני טוחן פקקים יום יום עם GT מונמכת ומוקשחת - אין לי שום בעיה של נוחות איתה (הWRX רכה ממנה מאוד!)!

הבעיה היא בהחלט הדלק , כמו שהבחור אי שם מעלי רשם (ממוצע של שקל עד שקל עשרים לק"מ..).

החויה היא מדהימה ואני אישית מוכן לשלם בשבילה (אבל אני לא עושה 30K בשנה...).

האחזקה מעבר לדלק לא יקרה יותר מרכב אחר (צמיגים-תלוי בסגנון נהיגה שלך.. במזדה 3 עם חישוקי17" זה לא יהיה זול יותר :lol:).

הTSI תהיה חסכונית בערך בחצי מהWRX אבל לא תהווה את אותה חוויה... אם זאת עדיין יש לה ערך מוסף על שאר האפשרויות שהעלית..

בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...