Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל לפרט יותר בבקשה מה הבעיה עם המנוע 1800?

מדוע הוא אינו מומלץ?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האוטומט הוא ממש חסרון ב 106, הגיר ממש יסרס לך את כל הכיף שבנהיגה והמנוע לא ינוצל. כמו שאמרו גם זה גיר מיושן.

תמיד אחרי תקופה מסויימת תוכל לשקול הסבה לידני (שלא אמורה גם לעלות הרבה בכלל) אבל זה רק אם יש לך ראש לשטויות האלה.

בכל מקרה חפש XS ידנית שמורה... לא חסר כאלה.

חוץ מזה ה 106 נראת לי יותר כמו רכב לצעיר.

וחוץ מזה בשני הרכבים אתה יכול ליפול על אחד בעייתי או אחד עם מעט בעיות... תראה כמה שנים יש לבעלים את הרכב, תבדוק ברכישה טוב טוב בעיות חשמל, תראה אם יש היסטוריה כלשהי של טיפולים...

הבעיה העיקרית היא שלא הרבה יודעים לטפל בבעיות האלה והרכב רק מדרדר.

אגב אם תרצה אני יכול לברר לך על 306 שמורה (לא זוכר אם 1400 או 1600).

חוץ מזה כדאי להציץ בלוח מכירה בסקסו, הדגם המקביל ל 106 מבית סיטרואן. מדובר באותו רכב רק מראה טיפה שונה (אותם מנועים וכל השאר).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבעיה שלי שאני לא יכול לחפש אוטו בעצמי כי אני צריך מישהו שיבין לפחות לבדיקה ראשונית וכ"ו.

לכן אני בינתיים עושה את החיפושים דרך מישהו שאמא שלי מכירה והוא מתמחה בתחום.

איפה ואיך לדעתכם כדי לי לחפש? פשוט בדיקות ותחום ה"עסקאות" זהממש לא התחום שלי.

פורסם

גם לי הייתה הדילמה הזאת, או 106 או 306 בסוף הלכתי על 306 ולהגיד לך את האמת?!

אני לא מצטער לשניה שקניתי אותה בגלל שזה רכב מרווח יותר מאוד נוח לנסיעה אחיזות כביש מצויינת.

אם יש משהו שאני מצטער הוא, שקניתי 306 עם מנוע 1.6 ולא 2.0 אבל איך שהבנתי אתה לא תצטרך XSI

אז ה1.6 תיהייה בחירה מצויינת.

• תוכן חדש...