Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל השעה רלוונטית מאוד בדו"ח כמו שרשמתי קודם מדובר במסמך משפטי,משום מה אנשים התעלמו והמשיכו לכתוב שזה כביכול הכחשה לביצוע העבירה וזה לא!

רשמתי כמה דוחות בחיים שלי,ואף אחד מהם לא נפל בבית משפט,אבל אני מכיר לצערי דברים שיכולים לגרום לביטולו

אתה פונה ללשכת תנועה ואומר להם שקיבלת דו"ח אבל השעה שרשומה בדו"ח היא שעה שונה ממה שבפועל קרה הארוע,ואתה מבקש עקב כך לבטל את הדו"ח,זה לא הכחשה ולא הודעה באשמה,זה שווה את הניסיון לאומת תשלום של 1000 שקל.

אופציה נוספת היא לבקש להישפט,ובבית משפט להגיע לתובע/ת ולנסות לגרום לביטול הדו"ח לפני ההקראה,בכל מקרה אתה תמיד יכול להגיד לשופטת שהעובדות בדו"ח לא נכונות ואיך אפשר להסתמך על הדו"ח הזה אם השעה לא נכונה אולי גם העובדות לא נכונות,בקיצור זה נשמע הזוי אבל ניתן לביצוע.

לגבי תדפיסי שיחות וכו לדעתי הסיפור אבוד מלכתחילה,הסיכוי היחיד זה להפיל את הדו"ח על פרט טכני.

לגבי הכובע אכן זאת לא עילה לביטול דו"ח רק להערה משמעתית במידה ותתלונן,אז יכולים לעלות את השוטר למשפט,אין שום קשר לדו"ח עצמו,אלא אם כן השוטר נותן לך את הדו"ח על אזרחי ועל זה יש כבר סעיף בחוק :p

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם יהיה מצב שבו התובע מזמן עימו את השוטר שהיה במקום הארוע ונתן את הדוח, והשוטר אכן מזהה את הנתבע, ומאידך מראים את שעות העבודה של השוטר מול הדוח עצמו ומצליבים מידע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אפשרי להביא אליבי\עד כדי שהבחור היה איתו בזמן שכתוב על הדו"ח.

זאת אומרת אם העברה בוצעה בשעה 8 בבוקר ובדו"ח נרשם 8 בערב, ובשעה 8 בערב הוא היה במקום אחר, מישהו שיעיד שאכן היה איתו במקום אחר גם יכול לעזור בנוסף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

העצה הכי טובה שלי לך- אל תסתמך על מה שאומרים בפורום (כל עורכי הדין בפוטנציה שפה- לא להעלב). היעזר בעצתו של עו"ד מבין. אם זה משתלם לך יותר מלשלם פשוט את הדו"ח כמובן- יעוץ חד פעמי בנושא לא אמור להיות כל כך יקר לדעתי.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
אלא אם כן השוטר נותן לך את הדו"ח על אזרחי ועל זה יש כבר סעיף בחוק :p

איזה סעיף בדיוק?

שוטר יכול לרשום דוחות תנועה גם בבגדים אזרחיים (וגם לעכב, לעצור ולהשתמש בכל הסמכויות שלו), כל עוד הוא מזדהה כשוטר עם תעודת מינוי.

Xbox12341

פורסם

שלום לכם,

אז דבר ראשון איך אני מגיש את ה"בקשה למשפט"?? בדואר רשום כפי שרשום על הדו"ח אך אודה להכוונה נוספת לגבי ההליך הזה.תודה לעונים

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

על גב הדוח יש את כל הפרטים, ורק לידע כללי, משפט תעבורתי הולך ככה פחות או יותר:

שופט: "שלום אדוני, בוקר טוב".

אתה: "בוקר טוב".

שופט: "קצר ולעניין, האם ביצעת את העבירה"?

אתה: "......" (להחלטתך).

ברגע שתגיד כן, המשפט נגמר.

ברגע שיהיה צורך לזמן את השוטר לבית המשפט, לוודא שהוא רשם לך דוח, אתה תהיה בבעיה, בעיה חמורה, וחבל.

אל תיכנס לזה. תשלם את הקנס, חבל שאחרי זה תבוא לבכות לנו איך יצאת מהמשפט עם גב שכולו רטוב מזיעה מלחץ ורגליים משקשקות.

אבל שוב, אתה מחליט.

Xbox12341

פורסם

לענ"ד אתה נתפס לפרט טכני שלא נראה לי שיעזור לך.

ביצעת עבירה, עצרו אותך בצד הדרך, זיהו אותך בוודאות, מסרו לך אישית את הדו"ח, חתמת שקיבלת.

עד כאן העובדות הן עובדות, כלומר יש עבירה, יש זיהוי.

כשתקבל את ההזמנה למשפט, תצטרך לכתוב את נימוקיך לביטול הדו"ח. נימוקים אלה מגיעים גם לידיעת התביעה עוד טרם הדיון. סביר להניח שהתובע יטען שמדובר בטעות סופר (טעות שהחוק נתן דעתו עליה), ואם בית המשפט יקבל טיעון זה, ממילא הטיעון שלך לגבי השעה שנכתבה שומט את הקרקע מטענתך.

אני בספק רב אם תוכל להתמודד לבד עם ההשמטה הזאת, אולי עו"ד שייצג אותך ינסה למצוא אחיזה טובה יותר להגנתך ולכן אם זה קו ההגנה שלך, כדאי לך להתייעץ עם עו"ד לפני שתרגיז שופט ותשלם יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...