Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי ב15.6 דו"ח בכניסה לנתב"ג על דיבור בפלאפון וכאשר השוטר שאל אותי מה עשיתי הסברתי לו באורך פנים יפה שבסך הכול הרמתי את מכשיר המירס ועם המתפס ניסיתי ל"קבע" אותו בסוכך השמש.את השוטר כמובן לא עניין לשמוע את הסיפור שלי ואף כתב וציין:"ראיתי את הנהג מגיע מהכיכר מרחק של 30 מטרים (ולמיטב זכרוני של5 שנים שאני עובר שם כל יום יש מעל 50 מטרים מהמחסום עד לכיכר)וטלפון שחור צמוד לאוזנו (שוב היה פקק בכניסה לשדה בעקבות משאית גדולה אז מאוד מעניין איך הוא ראה אותי)והמשיך לדבר כשנעצר מולי.

הסברתי והתחננתי ושוב פעם הסברתי גם לקצין אבל לא עניין אותם כי ברגע שהשוטר כנראה הבין שהוא הגיע לרמות מסויימות של השפלה שלו אז בכלל לא היה לו כיוון לוותר.בכל מקרה הוא טעה ובדו"ח רשם שעת הדו"ח 21:25 במקום 8:30 בבוקר האם אפשרי לבקש להישפט ולהוציא פירוט שיחות ובעקבות זה לבקש מהשופט שיוותר לי על הדו"ח??או מה עושים??

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא טעה בשעת העבירה זאת עילה לביטול הדוח

תפנה ללשכת תנועה הרלוונטית,ותגיד להם שב21:35 לא היית בנתב"ג בכלל ואתה מבקש לבטל את הדוח עקב כך שהפרטי עברה לא נכונים

פורסם

אני הייתי בוחרת באופציה השניה, של הצגת פירוט שיחות יוצאות /נכנסות של אותה שעה.

הרי זו מילה של השוטר מול מילה של אזרח, הוא לא יכל להכחיש שקיבל את הדוח כי הדוח נמסר לו ידנית, מאוד פשוט להוציא את שעות המשמרת של השוטר ולהשוות אותן לתאריך של הדוח, כך יוצא שאתה אינך דובר אמת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק, קיבלת את הדו"ח ביד ואתה בעצמך יודע שקיבלת את הדוח, וזוכר גם בדיוק מה קרה שם ומה אמר לך השוטר.

אם אתה רוצה לבטל את הדוח באמצעות שקרים, אתה תקבל בומבה יותר כבדה ממה שקיבלת עכשיו. כשזה לבית משפט אתה כבר הולך על חבל דק מאוד, חבל...

ודבר נוסף, אתה בעצמך יודע שביצעת עבירת תנועה. היום זה לא רק "דיבור בטלפון סלולרי", היום גם להחזיק טלפון סלולרי זו עבירת תנועה.

השופט בבית המשפט לא שואל אותך באיזו שעה ביצעת את העבירה. הוא ישאל אותך האם החזקת את הטלפון בשעת הנהיגה. ברגע שתגיד "כן", נגמר המשפט. ב-99% מהמקרים השוטר לא אמור לדבר.

Xbox12341

פורסם

לך לפחות היה טלפון איתך. אני גירדתי בראש ועצר אותי שוטר שנסע מאחוריי בטענה שדיברתי בטלפון. אחרי שהשתכנע שהוא לא ימצא טלפון עליי הוא נתן לי דוח שלא נהגתי עם שתי ידיים על ההגה והגדיל לעשות באומרו שבשביל 100 ש"ח אני לא אלך למשפט (מה שנכון. הזמן שלי עולה הרבה יותר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הוא יוכיח, וזה לא כ"כ קשה שבשעה הכתובה בדו"ח, לא היתה פעילות של שיחות במכשיר ו/או שהשוטר האמור לא היה נוכח בכלל במקום. גם למשטרה יש רישומים, הרי שהעברה לא נתקיימה או שהדו"ח לא תקין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חברים הנושא של הצגת שיחות נכנסות ויוצאות זה סיפור יקר,חוץ מזה מי אמר שיש לו מכשיר טלפון אחד?

בדיוק בגלל שהוא היה במקום הוא יכול להעיד באיזה שעה הייתה "העבירה"

וברגע שהשעה שרשומה בדו"ח לא נכונה מדובר בעילה לביטול ב-100%

מדובר בפרט קריטי ולא ניתן לשנות אחרי שהדו"ח נרשם.

צריך להיות זריז בנושא הזה ולבקש ביטול מהסיבה של פרטים לא נכונים בדו"ח ללא התייחסות לסעיף האשמה.

חוץ מזה התקנה של הטלפון הנייד מתייחסת לשימוש במכשיר,מספיק בעקרון שאתה מחזיק את המכשיר ביד בלי לדבר או לעשות משהו אחר בשביל לקבל על זה דו"ח של 1000 שקל,לאחר שינוי נוסח התקנה זה ממש בעייתי לטעון כל מיני דברים,בנוסף התקנה לא מדברת על דיבור במכשיר אלא על שימוש ושימוש יכול להיות בעצם כל דבר,גם לדפדף באנשי קשר וגם אם אתה סתם מחזיק את המכשיר ביד.

פורסם

אתה סותר את עצמך.

אם הוא ייגש לבטל את הדוח, זה כבר אומר שהוא יודע שהוא קיבל דוח, והוא קיבל אותו ידנית, הווה אומר היה מפגש בינו לבין השוטר, הווה אומר נעשתה עבירה, הווה אומר - השעה לא חשובה בכלל.!!!

Xbox12341

פורסם

ודבר נוסף, אתה בעצמך יודע שביצעת עבירת תנועה. היום זה לא רק "דיבור בטלפון סלולרי", היום גם להחזיק טלפון סלולרי זו עבירת תנועה.

+ 1

אני רואה הרבה נהגים שנוסעים, מחזיקים את הנייד ביד,

ומדברים עם הספיקר, והם בכלל לא מרוכזים בנהיגה.

ויש גם את ה"מקצוענים", שמחזיקים את הנייד עם הכתף,

ומשוחחים להנאתם..

פורסם

איך הולך החוק הזה של השימוש בפלאפון?

הרי גם כשיש לי דיבורית ברכב אני נוגע בפלאפון -צריך לחייג, לענות ולנתק

או במקרה שלי דיבורית BT אני צריך לפתוח את הסליידר במכשיר ואז לחייג, זה גם יחשב שימוש לא?

Toyota Yaris TS

פורסם

זה הקטע שאין לי היכן לעגן את המכשיר אלא רק דיבורית BT (יותר נכון יש, אבל היא לא מתאימה לפלאפון שלי אלא לשל אבא ואמא שלי - V3)

אז אני צריך להניח את הפלאפון על הסקאלה או במעמד בקבוקים, ככה שבזמן שיחה אני צריך להחזיק לכמה שניות את הפלאפון ואין מי שלא מכיר את חוק מרפי.

Toyota Yaris TS

פורסם
אתה סותר את עצמך.

אם הוא ייגש לבטל את הדוח, זה כבר אומר שהוא יודע שהוא קיבל דוח, והוא קיבל אותו ידנית, הווה אומר היה מפגש בינו לבין השוטר, הווה אומר נעשתה עבירה, הווה אומר - השעה לא חשובה בכלל.!!!

אף אחד לא אמר שצריך להתכחש לזה שהוא קיבל את הדו"ח

אלא להתכחש לשעה שרשומה עליו,זאת עילה לביטול,מה לעשות שדו"ח הוא מסמך משפטי,רשמת שעה לא נכונה זה אומר ביטול הדו"ח

פורסם

אם בדו"ח נרשמה שעה שאתה בכלל לא הית בשדה תעופה, נסה להוכיח שלא הית בשעה בה נרשם לך הדו"ח.

יש מצלמות שמצלמות רכבים נכנסים ויוצאים מהשדה תעופנה וכמובן שתהיה שם השעה והתאריך ככה שכל מה שנשאר זה לנסות להשיג את הקלטת שצילמה אותך נכנס ואת הקלטת שצילמה אותך יוצא.

את זה תאלץ כנראה להשיג דרך עורך דין.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...