Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט חכה לדוח שיגיע הביתה, ואז תשלח מכתב שיש טעות כי בשעה הזו לא היית בנתב"ג (ותרשום איפה באמת היית ואולי אפילו יהיה לך אליבי משכנע) ושאתה מבקש לבדוק עם השוטר אם הוא בכלל עבד באותו הזמן (סביר להניח שאם הוא היה איתך ב 8 בבוקר , 9 הוא היה כבר במיטה). שחק אותה תמים. זה עובד.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דו"ח לא יגיע הביתה,זה לא דו"ח מצלמה או חניה של העירייה,אתה כבר קיבלת את הדו"ח מהשוטר וחתמת על זה.

תפנה ללשכת תנועה הרלוונטית עדיף ע"י מכתב רשום.

פורסם
אם מישהו יצליח לבטל דוח בגלל טעות בשעה הרשומה בדו"ח, שווארמה בלאפה +צ'יפס וקולה ---> עליי.:-)

זה בדיוק אותו הדבר אם רושמים שחור והרכב כחול

פרטים מסוג זה חייבים להיות מדויקים,ושעת העבירה אם היא באיחור של 12 שעות זהו פרט מהותי

פורסם

נראה לי שלהתחיל לשקר בבית משפט ולטעון שהוא לא היה שם, לא בדיוק ישחק לטובתו.

מה גם שהוא חתם על הדוח, חצימה על הדוח היא הוכחת מסירה ידנית על ידי השוטר.

האופציה של פירוט שיחות היא הקלה ביותר, וההגיונית ביותר, אם לא שוחחת בטלפון הנייד, אין לך כל חשש להציג את פירוט השיחות ואת האמת שלך, מאשר להתחיל לסלף עובדות ולתת עדות שקר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפירוט שיחות שלו לא רלוונטי.

העברה לכאורה התבצעה בשעה X, אבל בדו"ח נרשמה שעה Y ויתכן שבאמת בשעה הזאת הוא כן דיבר כשהיה בבית למשל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאידך הוא לא יכל להכחיש את העובדה שהוא לא היה שם, השוטר יזהה אותו במקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הדבר הכי נכון זה קודם להוכיח את טעות השעה שנכתבה בדו"ח, אחרי זה רשימת שיחות יוצאות ונכנסות תהיה רלוונטית.

אם הוא מוכיח שבשעה X הוא היה בשדה תעופה, כבר מתערערת אמינות השוטר, נוסף על זה כשיוכיח את השעה האמיתית בה עצר אותו השוטר, פרוט השיחות יקבל תוקף ולדעתי הפסק דין יהיה לטובת הנאשם בגלל הוכחת אי אמינותו של השוטר.

אפשרות נוספת, אם בפרוט השיחות אין שיחות נכנסות או יוצאות בשעה בה השוטר עצר אותו, זה גם יראה שהוא לא דיבר בשעה שלכאורה עצרו אותו וגם עם זה אפשרי ללכת למשפט, אבל אין יותר טוב מאשר להוכיח שהשוטר טעה במתכוון לכל אורך הדרך וגרר את הנאשם לבית המשפט וגרם לו להפסד יום עבודה ועוגמת נפש שבגינה אולי אפשרי להוציא עוד כמה שקלים מהמשטרה על חוצפתו של השוטר.

in the face

with a chair

פורסם

הבנתי ואיך אני שולח בקשה להישפט כי מאחורי הדו"ח כתובה ה"בקשה להישפט" אך איני יודע אם היא מצריכה מכתב כי רשום רק לשלוח בדואר רשום! אז בכל זאת עם מעטפה ובול או בלי???

ואני יילך על האופציה הכי נכונה שבשעה 21:30 לא דיברתי בנייד ואכן יאמר לשופט שהשוטר יוכיח שדיברתי ואם יאמר שהשעה הינה 9:00 בבוקר אזי אומר לשוטר למה לא רשם וציין זאת בדו"ח.בכל מקרה אין לי מה להפסיד 1000 שקל עוד חודשיים במשפט או פשוט לשלם את הדוח,אני מניח שאני יילך על האופציה של משפט ולא יסלף את האמת.תודה לכולם ואני ישתדל לעדכן

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

סביר להניח שהשוטר מתורגל בשאלות מכשילות, לא נראה לי שהטריק הזה יעזור לך

מה גם שכדי להוכיח שלא דיברת אתה חייב רשימה של שיחות יוצאות ונכנסות ואם לא כתוב שדיברת בשעה שכתובה בדו"ח אתה יכול ללכת עם זה למשפט, אחרת חבל שתבזבז זמן על המשפט כי השופט יכול להחמיר לך את העונש ככה שכן יש לך מה להפסיד.

in the face

with a chair

פורסם
הדבר הכי נכון זה קודם להוכיח את טעות השעה שנכתבה בדו"ח, אחרי זה רשימת שיחות יוצאות ונכנסות תהיה רלוונטית.

אם הוא מוכיח שבשעה X הוא היה בשדה תעופה, כבר מתערערת אמינות השוטר, נוסף על זה כשיוכיח את השעה האמיתית בה עצר אותו השוטר, פרוט השיחות יקבל תוקף ולדעתי הפסק דין יהיה לטובת הנאשם בגלל הוכחת אי אמינותו של השוטר.

אפשרות נוספת, אם בפרוט השיחות אין שיחות נכנסות או יוצאות בשעה בה השוטר עצר אותו, זה גם יראה שהוא לא דיבר בשעה שלכאורה עצרו אותו וגם עם זה אפשרי ללכת למשפט, אבל אין יותר טוב מאשר להוכיח שהשוטר טעה במתכוון לכל אורך הדרך וגרר את הנאשם לבית המשפט וגרם לו להפסד יום עבודה ועוגמת נפש שבגינה אולי אפשרי להוציא עוד כמה שקלים מהמשטרה על חוצפתו של השוטר.

אף אחת מהסיבות שלך לא תהווה עילה לביטול הדוח.

כמו שכבר אמרו, אם יטען לביטול עקב טעות בשעה, זה כמו לטעון "בכלל לא הייתי במקום הזה בשעה הזאת ולכן לא בוצעה העבירה", כפי שניתן לטעון בקבות דוח שהגיע הביתה בדואר, אבל, אם השוטר מסר את הדוח ידנית, והבחור פה חתם עליו, הטענה הזאת חסרת משמעות לגמריי.

פירוט שיחות הוא כמובן לא רלוונטי מאחר ובדוח לא כתוב (וגם לא היה כתוב מעולם, וגם לא יכתבו) באיזה מנוי טלפון בוצעה העבירה. תמיד אפשר לבצע שיחה מטלפון אחר (של חבר/בן משפחה/עבודה) וכו. ולכן גם ה"הוכחה" הזאת חסרת משמעות.

פורסם

ייתכן מאוד שהטעות של השוטר היא עילה לביטול הדו"ח. במידה והעניין יגיע למשפט אתה עלול להצטייר בעיניי השופט כמתחכם- היות וחתמת על הדו"ח ואתה מנסה לבטל אותו על פרט טכני. אם אותו פרט טכני הוא אכן טיעון לגיטימי לביטול האישום- מה טוב, אך אם אין באפשרותך לבטל את הדו"ח באמצעות טעות זו, אתה עלול להחמיר את מצבך.

ראשית, תמיד טוב, אם יש אפשרות, להתייעץ עם עורך דין. בנוסף, לפני שאתה מגיש פירוט שיחות של 9 בערב- תבדוק שבאמת לא דיברת ב-9 בערב, הרי אז, אני מתארת לעצמי, כבר הגעת למחוז יעדך.

אם יש לך יותר ממספר אחד שרשום על שמך, הוצא פלט שיחות של כל המכשירים הסלולריים ברשותך. נכון שאפשר לטעון שדיברת מטלפון של מישהו אחר- אבל אם היית לבד לדעתי הטיעון הזה לא יתפוס. בבית משפט זה די תלוי בשופט ואני מאמינה שהוא יראה שהטיעון שלך חזק יותר.

בכל אופן, גם אם החזקה של סלולרי היא עבירה, היא לא נראית לי רלוונטית כרגע כי ככל הידוע לי אתה יכול להשפט רק על העבירה שצויינה בדו"ח- כלומר, אם נכתב בדו"ח שנתפסת משוחח בסלולרי עליך לסתור את טענה זו בלבד.

לעניות דעתי, באמצע המשפט לא ניתן לשנות את ההאשמה.

ארצה להוסיף ולציין שדבריי נובעים מידע כללי והסקת מסקנות פרטית שלי ואין להם בסיס מקצועי.

אציע לך שוב, אם ניתנת האפשרות, התייעץ בעו"ד מבין ומוסמך.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

זה משהו השוטרים האלה,כול יום עומדים שם ומחלקים כנסות.

פעם היו עומדים ממש בכניסה לתחנת דלק ומחלקים קנסות לאנשים שהיו ניכנסים ומורידים חגורה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חבר'ה, יש לכם טעות משמעותית - הצגת שיחות יוצאות/נכנסות לא תעזור בשום אופן (גם אם ישנו רק מכשיר

אחד רשום על הבחור וגם אם יש עשר מכשירים שבאף אחד מהם לא דיברו באותה עת).

אין לו שום אפשרות להוכיח שהטלפון אותו ראה השוטר אינו של אימו/אביו/חבר או כל אדם אחר מה גם שהדו"ח

הוא לא רק על דיבור בטלפון אלא על שימוש בו - למשל, אין לו שום אפשרות להוכיח שהוא לא דיפדף ב smsים

באותו זמן וכו'..

תנסה להגיש עירעור ותסתמך על זה שהפרטים שנרשמו היו לא נכונים (שעה שונה לחלוטין), אני לא בטוח כמה זה

יעזור, אבל אין לך כל כך מה להפסיד.

פורסם

אני לא יודע עד כמה העניין של השעה רלוונטי.

זה לא כמו דו"ח חניה של עירייה שבו זה אכן רלוונטי כשאר ניתן להוכיח שהרכב לא חנה במקום מסוים בשעה מסוימת או שצבע הרכב שונה מהצבע הרשום בדוח.

כמו שיש אנשים שחושבים ששוטר שנותן להם דו"ח מבלי לחבוש את הכובע זו עילה לביטול הדו"ח אף על פי שאין זה משנה האם השוטר חבש את הכובע או לא הרי שהאדם ביצע את העבירה בכל אופן וכך סביר להניח יקרה גם במקרה הנ"ל אשר בו יוכל השופט לטעון כי שעת הדו"ח אינה משנה את העובדה כי השוטר הבחין בך משתמש בטלפון סלולרי בזמן הנהיגה ועל כן אתה ראוי לקבל את העונש.

בכל אופן אני מאחל לך הצלחה במשפט.

• תוכן חדש...