Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

02 בתקציבך במידה והיא שמורה יהיה קצת קשה למצוא- 01, יותר הגיוני...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היתה לי איביזה שנת 2000 מנוע 1.6 עם 75 כ"ס והיא סוחבת יפה מאוד גם בעירוני וגם בבנעירוני. היא עולה לירושלים ולחרמון בלי הרבה בעיות והיא גם נוסעת על 150 ויותר בלי בעיות מיוחדות.

אם אתה סגור על גרסת ה-3 דלתות יהיה לך קשה להיות בררן לגבי 75 או 100 כ"ס כי רק למצוא אחת במצב טוב זאת בעיה.

אם תלך על ה-5 דלתות שהיא לדעתי הרבה פחות יפה אבל אותו אוטו אולי תוכל להשיג 100 כ"ס בתקציב שלך שנת 2001-2002. ההבדל הוא באיביזה 3 דלתות במצב טוב תמכר הרבה מעל המחירון ו5 דלתות תמכר באיזור המחירון ואולי אפילו למטה.

בהבדלי מחירים בין 2 הגרסאות של המנועים באמת כדאי ללכת על הדגם של ה100 כ"ס אבל שוב אם אתה הולך על ה-3 דלתות תלך על מה שאתה מוצא במצב יותר טוב.

פורסם

אחי מכר לפני כחודש וחצי את האיביזה 5 דלתות 1.6 שלו מעל המחירון - מודל 01.

מסתבר ששמורות בכלל קשה למצוא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפותח השירשור:

1. כן האוטו חלש, הוא לא קורקינט אבל חלש יחסית. (אם זה קריטי לך, קנה אוטו אחר, או שתתאפק ויעבור לך)

2. אם מראש אתה קונה ידני (מה שנראה לי כמו העדפה של צעירים..) אז המצב יותר טוב.

3. אתה יכול לתכנן הרבה תיכנונים, אבל לטעמי עדיף רכב במצב טוב עם 75 כ"ס מרכב במצב לא טוב עם 100 כ"ס.

4. RS נתן לי עצה שהיום אני יודע להעריך - לך על הסקודה!

יתכן והסיאט או הפולו יותר אופנתיות - אבל הסקודה עולה עליהן לטעמי בשל תא נוסעים מוצלח יותר, נוחות, איכות פלסטיקים וכו'.

מה גם שבעלי סקודה כנראה יהיו אנשים מבוגרים יותר עם פחות פוזה שהשתוללו פחות...:wink:

כל זה, לדעתי בלבד.

סע בזהירות.

פורסם

אין לי שום בעיה ללכת על הסקודה, omri t, להיפך, דווקא אני שומע עליהן רק ביקורות טובות

פשוט עדיין לא מצאתי אחת כזו..(הם ממש נדירות בדגם ה-101 כ"ס),

אני בכל זאת חושב שאלך על גרסאות ה-100 כ"ס בשלושת הדגמים,

יש לי כרגע מאזדה 121 עם 72 כ"ס (מה שנשאר מהם משנת 1993....)

אני יכול להגיד גם עליה שהיא זריזה וסוחבת... אבל שרוצים קצת יותר

או שמסיעים מספר אנשים ברכב , אז זה סיפור אחר.

פורסם
פולו 75 כ"ס ידנית היא ממש לא חלשה, היא אפילו די זריזה.

כשלי הייתה פולו, אני מאוד נהנתי מהזריזות שלה.

ברורו שהיא זריזה לעומת Mitsubishi Carizma 1.6 מטורפת עם גיר אטומטי ארוך ומיושן.

• תוכן חדש...