Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת מכוניות מעניינות בצרפת

ROEY B
שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב אז לאחר שלוש שנות קריעת תחת, אני הולך לסיים את התואר (טוב בעצם יש עוד מבחנים ו-2 סמינריונים לעבור, אבל אני מחשיב את זה כסוף). החלטנו אני וחברתי להתפנק בשבועיים בצרפת (איזור פרובנס והריבייריה הצרפתית) בתחילת ספטמבר.

עכשיו לחלק שלכם:

איפה מומלץ לשכור רכבים? הכוונה מבחינת המחירים והשירות.

מומלץ להשכיר בארץ או כאשר מגיעים לשם?

חשבתי על רכבים מעניינים אבל בכל המקומות שביררתי עד כה, טענו שאין להם רכבי רודסטר או ספורטיביות, רק רכבים בנאלים ומשעממים, אה כן, יש גם ג'יפים-אבל אני ממש לא בקטע. האם יש חברות השכרת רכב בצרפת שניתן להשכיר בהם רכבים מעניינים ומה העלות?

בנתיים, חשבתי "להתפשר" ולשכור בימר סדרה 3, הבעייה שחברות ההשכרה רושמות שמדובר על רכב מרשימה ולא מתחייבות שזה יהיה סוג הרכב, השאלה האם ניתן לחייב אותם לסוג הרכב ספציפי? הפחד שלי שאני אשלם יותר ובסוף אקבל C5 מרדימה.

אגב מבחינה מוטורית, יש המלצות? (מבחינת כבישים או מסלולי נהיגה מומלצים)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אומנם לא צרפת אלא איטליה לפני קצת יותר משנה:

הזמנתי רכב דרך SIXT בישראל כי המחיר שקיבלתי בארץ לשבוע היה יותר זול מהאינטרנט.

הזמנתי רכב מקבוצה של סדרה 3, סי קלאס וכד' שנחשבת כמשפחתית יוקרתית בחו"ל.

הכל תיקתק מעולה מבחינת השירות מול שלמה סיקס (SIXT הישראלי) ואין שום מילה רעה עליהם.

הגעתי לשדה התעופה בטורינו ובחנייה חיכתה לי בסוף אלפא 166 דיזל (ביקשתי דיזל ידני) 2.4 ליטר עם גיר ידני.

לא התחייבו על רכב אבל C5 כמעט בטוח לא תקבל במקום סדרה 3. כדי לדעת מה האפשרויות, כנס לאתר העולמי של SIXT (בצד שמאל יש מדריך רכבים) ותבדוק אלו רכבים מוצעים בקבוצת הרכבים בה אתה מעוניין בצרפת.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולי היה מקרה הפוך (לפני חודשיים בשוויץ)

הזמנתי מהארץ (דרך sixt - לא בפעם הראשונה כבר, הם בסדר) "משפחתית יוקרתית" - הובטח לי אלפא 159 סטיישן ידנית.

כשבאתי לקבל, אמרו לי שאין להם כרגע רכב מהקטגוריה הזו במלאי, ונתנו לי רכב מקלאס גבוה יותר. אך אבוי, היה זה מיניוואן תוצרת מזדה (מזדה 5 ליתר דיוק). אמנם 2.0 דיזל ידנית 6 הילוכים (וכל האבזור האפשרי), אבל עדיין, זה פאקינג אוטובוס!! :bigcry:

יש אבל קטע אחר (שלא עבד לי בנסיעה הזו, כי בשוויץ אין הרבה סניפים, ואלה שיש - קטנים ומחזיקים מלאי מאוד מצומצם).

אם אתה מקבל רכב שלא לרוחך, ואתה במדינה גדולה (גרמניה למשל) אתה יכול לגשת לכל סניף אחר של החברה ולהחליף את הרכב ללא כל עלות נוספת. פשוט תגיד להם שהוא לא מתאים לך ולא נוח. בד"כ לא יעשו עם זה בעיות.

כך פעם החלפתי סקודה אוקטביה 1.6 (למרות שהזמנתי מונדאו) באודי A4 דיזל (2.0 TDI 6 הילוכים ידניים). פשוט כל מה שהיה להם בחניה של שדה התעופה (מינכן) כבר היה מושכר, אז הלכתי לסניף בעיר שכנה (40 ק"מ ממינכן) ושם החלפתי.

היה להם גם סניף גדול מאוד במרכז העיר, אבל לשם כבר לא הגעתי כי האודי הספיקה לי.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנס לאתר של אוויס, ותגלה עולמות חדשים.

יש להם לא מעט מכוניות פאן. מאסטון DB9 דרך 911 ועד TT.

המחירים בהתאם כמובן.

אתה יכול להתפשר גם על RS4 או סתם גרסאות חזקות של משפחתיות גרמניות.

קראתי פה בפורום אני חושב, על מישהו שביקש להשכיר רכב ידני חזק, וקיבל משהו אחר. הוא עשה קצת רעש בסניף, וקיבל בסוף משהו בינוני. כשהוא הלך לחנייה, הוא קלט TT חדשה. הוא חזר לסניף ודרש לקבל את האוטו (בטענה שלא הציעו לו אותו בכלל...). בסוף הוא קיבל את הTT.

השורה התחתונה שלו הייתה, שתמיד שווה להתעקש.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הזמנתי כמה וכמה פעמים רכב דרך SIXT, בהערות של ההזמנה ביקשו שזה יהיה הרכב שביקשתי - ולא יצאתי מאוכזב (פעם אחת אפילו עד לרמת צבע הרכב).

יאיר, השכרת רכבים כמו אסטו, פורשה וכו' היא יקרה בהרבה מהשכרה של רכבים סטנדרטיים כמו בימר 3/5 או מרצדס E/S.

ובכל מקרה, דורשת במקרים רבים גיל מינימום גבוה יותר (30+) ולפחות 2 כרטיסי אשראי בינלאומיים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההורים שלי היו בפרובנס, לדעתי לפני חצי שנה.

הם השכירו שם פיג'ו 307 קבריולט דיזל ידנית.

אך לצערי איני זוכר את שם חברת ההשכרה.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלמד כלל: אין דבר כזה הבטחה למכונית מסויימת מדגם מסויים.

אתה למעשה משלם על השכרת מכונית מסויימת , אתה מבקש מה שאתה רוצה, אבל הם לא מתחייבים לתת לך את המכונית שביקשת. אפילו אם הם אומרים שתקבל לדוגמא יונדאי גטס, לא בטוח שתקבל אותה שתגיע לשם אם אין אותה במגרש.

אתה שילמת את רכב מדרגה מסויימת- נכון , אבל אם אין במגרש את המכונית שרצית, תקבל אחת אחרת מדרגה גבוהה יותר, בחיים לא נמוכה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולי היה מקרה הפוך (לפני חודשיים בשוויץ)

הזמנתי מהארץ (דרך sixt - לא בפעם הראשונה כבר, הם בסדר) "משפחתית יוקרתית" - הובטח לי אלפא 159 סטיישן ידנית.

כשבאתי לקבל, אמרו לי שאין להם כרגע רכב מהקטגוריה הזו במלאי, ונתנו לי רכב מקלאס גבוה יותר. אך אבוי, היה זה מיניוואן תוצרת מזדה (מזדה 5 ליתר דיוק). אמנם 2.0 דיזל ידנית 6 הילוכים (וכל האבזור האפשרי), אבל עדיין, זה פאקינג אוטובוס!!

טל.

זה בדיוק הבעיה, כטיילתי בגרמניה בסיס האופציות של הרכבים היו גרמניים ועל כן, קיבלתי בימר. (גם לא הייתה בעייה לקבל מאחר ורוב המכוניות בחניון היו כאלה). זו הסיבה שבאיטליה לא בעייה לקבל 156/9 מעניינות.

בצרפת מצד שני, אני מניח שיכול להיווצר מצב שבמקום הרכב שאני ארצה, אני אקבל את האופציות של 407, לגונה וC5 מכוניות טובות, אבל לא כאלה ששווה להוסיף עליהם כסף.

אגב, אני יכול לבקש לחזור לקטגוריה נמוכה יותר במידה והם לא מספקים לי רכבים שאני מעונין בהם? (עם החזר כספי של הפער)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לרדת קטגוריה.

אבל כסף בחזרה לא תקבל - בדוק. זאת, ולו בגלל שאת הכסף שילמת לחברה בארץ ולא להם ישירות.

מצד שני, אתה יכול להוסיף כסף ולעלות מדרגות. במקרה שתיארתי, הציאו להוסיף כסף ולקחת BMW 530.

למרות הפיתוי לא עשיתי זאת (משתי סיבות):

- היתי צריך לנסוע 3000~ ק"מ, רובם בכבישים מהירים. מנוע 3.0 ליטר של הבימר היה גומר לי יותר מדי דלק...

- גם ככה שילמתי 900$~, ולהוסיף עוד 250 אירו נשמע לי כבר מוגזם

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אני ממליץ אל AVIS אני משכיר אצלם כבר שנתיים כל חצי שנה רכב ואף פעם לא מאוכזב

השכרתי אודי RS4 ואודי TT לשבוע ללא הקבלת ק"מ והשכרתי מרצדס E-200 ואודי A=6 והכל קיבלתי שידרוג כי יש לי כרטיס חבר שלהם שלוצאי אותו זה חינם

יאיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...