Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיאה פרייד- מהי למעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם ממש לא משנה אם האזרח מן השורה יאהב אותם, הליסינג יכניס את הרכבים הסיניים לשוק ונהיה מוצפים במאות אלפי רכבים פחות בטיחותיים סיטרואן 2CV (לא רוצה להעליב את בעלי ה2CV אבל זו הדוגמה היחידה שיכולתי למצוא)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק בשביל המחשה, הנה לינק עם תמונות של צ'רי אמולט.

תסלחו לי בבקשה שהכתבה ברוסית, אבל התמונות מדברות.

http://www.autoreview.ru/archive/2007/11/crash_amulet/

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלוהים ישמור. חלפה לי צמרמורת בגוף כשראיתי את התמונות.

אני חושב שהתמונה המנצחת של הכתבה הזאת, אשר מעבירה באופן חד וחלק את המסר, זאת התמונה הבאה

chery_amulet_23-Final_750.jpg

וכל מילה נוספת מיותרת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין צורך להלחץ; כפי שזה נראה כרגע, המכוניות הסיניות לא ממש הולכות לכבוש את השוק הישראלי.

א. קהל הרוכשים "היתבגר" קצת מאז ימי הדאצ'ייה והפולונז, ומבין שאין ארוחות חינם.

ב. המכוניות הסיניות לא יחולקו בחינם; היתרון הגדול של הסינים נובע מכוח עבודה זול, יתרון שמיתבטל כליל בתעשיית הרכב, בה מיפעלים מיתקדמים מבצעים אחוז גבוה מאד מהעבודות ע"י רובוטים עם התערבות אנושית מינימאלית.

ג. רובן של המכוניות הסיניות הן מכוניות ממוחזרות, כלומר מכוניות שיוצרו בעברן ע"י יצרנים מערביים, כך שאני לא ממש רואה בעיני רוחי תור גדול של קונים צובא על אולמות התצוגה לרכוש סיאט טולדו ישנה..

ד. למרות ההשוואה הטיבעית (האמת ? לא) בין היצרנים הסיניים לקוריאניים, כדאי לזכור שלקוראניים יש יתרון מוחץ בתחום הפיתוח העצמאי, וכיום היצרנים הקוראניים אינם נישענים עוד על יצרנים מערביים כספקי מיכלולים או נותני שירותי פיתוח (למעט סאניוינג, שמתבססת על מיכללי מרצדס, אך היא יצרן די שולי).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אני לא רואה בדיוק בעיה בלקנות רכבים ממוחזרים, ואני בטוח שאחרים חושבים כמוני.

למשל, יש את ה PROTON PERSONA שאותה ייצרו מ1993 ועד 2006. זהו רכב שמבוסס על מיצובישי סופר לאנסר.

הפנסים הקדמיים הם של המיצובישי קולט, המכלולים של סופר לאנסר ואת הגוף שינו ממש טיפה, אבל זהו רכב שכיום אפשר לרכוש בהמון מקומות בעולם.

מייצרים אותו במלזיה והוא טוב בדיוק כמו הסופר לאנסר.

לאקסית שלי היה אחד חדש (2002) ואני הייתי נוהג עליו. זה בדיוק כמו סופר לאנסר.

אם היו מביאים אותו לארץ הוא היה עולה כאן בערך 70000 שקל אבל היה עדיף על דברים אחרים באותו מחיר (אם היו...)

הבעיה היחידה היא שהוא מבוסס על רכב ישן (בשבילי לא בעיה) והעובדה שהוא מיוצר במלזיה, שהיא מדינה די עוינת.800px-Proton_wira.jpg

800px-Proton_Wira_(saloon)_(first_generation)_(front),_Kuala_Lumpur.jpg

פורסם

הגיאו פריזם לא היתה מכונית ממוחזרת.

היא היתה טויוטה קורולה מייצור אמריקאי, וניכשלה רק בגלל שהיתה יקרה מידי ויובאה ע"י יבואן שפיתח התמחות מיוחדת - חיסול כל יצרן שהוא מייבא.. (אוסטין,רובר,אולדסמוביל).

אין שום טעם לייבא לארץ סופר לאנסר, מכונית בת 15 שאולי היתה לא רעה לזמנה, אבל לא עומדת בקריטריונים של ימינו.

מה גם שהיא לא ממש זולה במדינות בהם נימכרת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לכל אלה שאומרים שקאיה זבל - חכו שתגיע לפה תוצרת סין, תראו דרעק מהו

זה כבר קורה בתחום האופנועים, והתופעה רק גדלה מיום ליום.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אמת.

בימים שחיפשתי קטנוע, יצאתי לסיבוב סוכנויות בדרום ת"א כדי לחפש משהו שיכול להתאים לי. כידוע, באיזור הרחובות הרצל ושוקן קיימים מוסכים רבים וסוכנויות אופנועים, ועברתי כמעט בכל אחד ואחד מהם כדי לבדוק מה יש בהיצע.

נדהמתי לראות את כמויות הכלים הסיניים שניתן למצוא שם. כמעט תחת כל עץ רענן נפתחה סוכנות שבאמתחתה לפחות יצרן סיני אחד, ומאותו יצרן כמה דגמים שונים.

ביום שבו הסיטואציה הזאת תגיע גם לעולם ארבעת הגלגלים, מצבנו יהיה בכי רע.

חן, אני מאוד הייתי שמח שהחזון שלך יתגשם, אבל לנוכח הנחישות הסינית להתפתח ולצמוח במכירות מחד והנהייה הישראלית (שברובה נגזרת מרצון חברות הליסינג השונות) אחרי דגמים זולים (ובוא לא נשלה את עצמנו: אין שום מצב בעולם שבו רכב סיני יעמוד באותה רמת מחירים כמו גולף, גרנדה פונטו או אפילו רכב קוריאני קטן) ולאו דוקא בטיחותיים או איכותיים מאידך, אינני רואה מצב שבו הוא אכן יתגשם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המזל שלנו בנתיים הוא בכך שנכון להיום אין לישראל שום הסכם להקלות מכס ליבוא מסין(בשונה מאירופה וארה"ב), ולכן היתרון היחסי שלהם מול האירופאיות והאמריקאיות מוחלש באופן משמעותי ע"י המכס.

פורסם

כמו רוב היצרניות החלשות גם קיאה יודעים להעתיק :)

אני לא מכיר רכב ספציפי שהוא דומה לו , אך הוא מזכיר כמה וכמה כיוונים כמו הפורד KA לדוגמא שאף אחד עוד לא ציין פה.

Tuning:lol:

פורסם
אין צורך להלחץ; כפי שזה נראה כרגע, המכוניות הסיניות לא ממש הולכות לכבוש את השוק הישראלי.

א. קהל הרוכשים "היתבגר" קצת מאז ימי הדאצ'ייה והפולונז, ומבין שאין ארוחות חינם. ספר את זה למי שקונה H1 במקום טויוטה, טאטא במקום אוטו, גטס ללא אבזור בטיחות ודיהולט למיניהן שמציעות מחיר זול תמורת איכות של רכב משומש משנות השמונים.

ב. המכוניות הסיניות לא יחולקו בחינם; היתרון הגדול של הסינים נובע מכוח עבודה זול, יתרון שמיתבטל כליל בתעשיית הרכב, בה מיפעלים מיתקדמים מבצעים אחוז גבוה מאד מהעבודות ע"י רובוטים עם התערבות אנושית מינימאלית. יש יתרון נוסף והוא סיבסוד ממשלתי לחומרי הגלם. בתחום היציקות למשל הם מוכרים טון ב 1300$ כשעלות החומר בלבד במערב היא 1150$ לטון וזה לפני אנרגיה.

ג. רובן של המכוניות הסיניות הן מכוניות ממוחזרות, כלומר מכוניות שיוצרו בעברן ע"י יצרנים מערביים, כך שאני לא ממש רואה בעיני רוחי תור גדול של קונים צובא על אולמות התצוגה לרכוש סיאט טולדו ישנה..מי שקונה אוואו יקנה גם סובארו DL חדשה תוצרת סין אם המחיר יהיה בהתאם.

לצערי אם תעיין אפילו בפורומים פה תראה בשאלות על קניית רכבים כמה אנשים שמים דגש על מחיר ומוכנים לנסוע גם במלכודות מוות לא נוחות העיקר שיהיה זול לקנייה ולאחזקה ויעשה את הרושם הנכון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היא הייתה הקיאה הראשונה שנכנסה לשוק הרכבים הפרטיים, ומן הסתם שכרכב ראשון הם העתיקו אותה מאיזה רכב אחר.

בדיוק כמו שהדייהו הראשונה, הרייסר, הייתה אופל קאדט עם שינויי קטן בצורה ומערכת הזרקה, שספק אם היתה יותר מוצלחת מהקאדט, אבל אין ספק שהייתה יותר נפוצה.

היום תוך כדי השתעממות מול הטלוויזיה העברתי לאיזה סרט אמריקאי דל תקציב שבו הראו את אחד הגיבורים נוסע ברכב שנראה כמו קיאה פרייד, רק 3 דלתות, ונושא סמל של, שימו לב- פורד.

השאלה שלא נותנת לי לישון בשקט היא, מאיזה רכב העתיקו את הנבלה?

תעזרו לי !! :lol:

דימה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל ראית את הסרט: "בחירות או לא להיות"?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תוכן חדש...