Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד כשנה אני שוקל לעשות הסרת שיער ברגליים בלייזר, לא מבחינת זה שיש לי כמות מטורפת או משהו אלא מבחינה אסטית ותו לו (משום מה בכל הגוף אני חלק ורק ברגליים יש לי שערות:roll:).

בכל מקרה לפני שאני הולך ומשקיע כמה אלפי שקלים טובים על הסרה בלייזר, אני רוצה להוריד קודם בשעווה, 1. בשביל לדלל את הכמות 2. בשביל לראות איך זה נראה.

ללכת לקנות שעווה וכו' בסופר-פארם ולעשות לבד בבית או לתת לידידה שתעשה לי, אני לא הכי רוצה מבחינת כאב ופצעים אולי שיווצרו.

לכן, אני רוצה המלצה לאיזה מכון יופי כזה או אחר באיזור המרכז (עדיפות לפ"ת) שמישהו פה ממליץ עליו והיה כבר שם ויש לו ניסיון איתם.

תודה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

טוב סליחה אבל אני ממש חייב:

תיזהר רק שלא יצחקו עליך במכון יופי, או יותר מזה אל תפנה לידידה ורק מהסיבה שאתה אחרי זה תהפוך באופן אוטמטי לבדיחה של החברים, ביחוד שאתה מוריד את זה משיקולי אסטטיקה ולא כהתערבות או משהו.

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם זה עוזר לך, יש בזה גם הספקט התערבותי אבל הוא יותר מידיי אידיוטי בשביל שאני יציין אותו (זה מה קורה ששותים יותר מידיי :?)

לגבי הבדיחה של החברים או איך שניסחת את זה, מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד מה אני שווה ומה אני השגתי עד היום ומשיג בחיים מבחינת המין הנשי, אז זה הדבר האחרון שמפחיד אותי, במיוחד שאני שומע אישית על יותר ויותר בנות שאוהבות את זה חלק.

בכל מקרה, חשבתי שבנתניה התפתחו מבחינת תפיסת החיים וסטיגמות מטופשות, לא הכל שחור או לבן, כמות הגברים שמסירה בלייזר היא מאוד גדולה כיום בישראל, וכן יש גם מקומות שמורידים בשעווה לגברים.

נ.ב.

סתם בשביל שתדע, בשביל להסיר בלייזר לפני כל טיפול צריך לגלח את המקום הרצוי.

נדב - [email protected]

פורסם

שעווה לא תדלל לך את השיער - היא תוריד את כולו.

כאב - יהיה ועוד איך יהיה לא משנה איפה תעשה.

בהצלחה!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תיזהר רק שלא יצחקו עליך במכון יופי...

...תהפוך באופן אוטמטי לבדיחה של החברים.

למה כשגבר רוצה להוריד שערות הוא אוטומטית הופך לבדיחה ו"מתרומם"? ממש בוגר :?

הכותב נותן לזוגתו למרוט לו שערות עודפות מהכתפיים ובין הגבות

נדב- בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נדב

א. אני לא מנתניה

ב. זה נכון לגבי העובדה שבנות אוהבות חלק

ג. לי אישית אין שום בעיה עם גברים שמורידים, אבל הסטיגמות ממשיכות לרוץ

בדיוק כמו שהן רצות על במוו 87 זה אוטו של ערבים, סקודה זה אוטו לרוסים, וכן הלאה והלאה.

שביט, אין לי מושג למה, אבל זה הסטיגמה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אפשר לשאול בן כמה אתה??

הסיבה לשאלה היא שאם אתה בגיל צעיר יש סיכוי לא קטן שעוד מס' שנים לא תהיה חלק בכל שאר הגוף ואז אולי זה יהיה מצחיק שבשאר הגוף תהיה עם שיער פה ושם וברגליים חלק, ואז תצתרך כבר לבצע ליזר גם בשאר חלקי גופך.

פורסם
לגבי הבדיחה של החברים או איך שניסחת את זה, מי שמכיר אותי יודע טוב מאוד מה אני שווה ומה אני השגתי עד היום ומשיג בחיים מבחינת המין הנשי, אז זה הדבר האחרון שמפחיד אותי, במיוחד שאני שומע אישית על יותר ויותר בנות שאוהבות את זה חלק.

.

משום מה זה נראה שאתה מנסה להוכיח שאתה ממש "רב שאגל".

ובקשר לנושא עצמו.

אם תוריד בבית או תתן לידידה הכאב יהיה אוטו כאב.

אבל החוויה והצחוקים זה כבר סיפור אחר לגמרי,מומלץ להקליט.

עד היום שאני מסתכל בקלטת שידידה שלי הורידה לי לראשונה שערות, אני מתגלגל מצחוק במשך שעות.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

אישית אני לא מנסה להוכיח כלום, פשוט אור בהתחלה בא בסטיגמות וכו' וחשב שזה יזיק לי בצורה כלשהיא בחיים.

לגבי הצחוקים וכו', כן יש את האפקט הזה גם, אבל עדיין אני מעדיף מישהי עם ניסיון רב שעשתה את זה מיליון פעם לפני, אישית לגבי הכאב פסיכולוגית אני חושב שאצל מישהי מומחית שזה העבודה היומיומית שלה זה פחות יכאב מאשר עם ידידה בבית.

נדב - [email protected]

פורסם

יש לי כמה חברים מת"א שהולכים לקוסמטיקאית פרטית להורדת שיער.. ככה שזה לא מכון ולא ידידה ולא תרגיש גבר בין 200 נשים בגיל המעבר.

אם ת"א מספיק קרוב בשבילך לפ"ת - אתה יודע איך ליצור איתי קשר ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נדב, מצאת לך איפה לשאול :-P

פעם הבאה תביא איתך את הצלב וזהו...

אכן, רוב הבנות מעדיפות גברים לא שעירים.

מאידך - חשוב שתעשה את זה בשביל עצמך, ובשביל ההרגשה שלך. לא בשביל הבנות (ואני משער שאתה לא עושה את זה בשביל הבנות).

אם אתה רוצה הסרת שיער לטווח הארוך - רק לייזר, לא אף אחת מהשיטות האחרות.

ולייזר נעשה רק ע"י רופא - לא קוסמטיקאית או מטפלת.

אני ממליץ על אמריקן לייזר, וזה לאחר שחקרתי את הנושא הרבה כשהתחלתי את הטיפול.

אני אישית עושה באמריקן לייזר ברעננה ומרוצה מאוד.

כרשת אני חושב שיש עליהם הכי מעט תלונות (בכל מקום יש תלונות, אך שם לדעתי השביעות רצון היא הגבוהה ביותר).

אין לי שום המלצות על הורדה בשעווה, כי אף פעם לא ניסיתי. נשמע כואב, שיהיה בהצלחה :shock:

קח בחשבון שמרגע שאתה מתחיל בטיפול בלייזר, אסור יותר להסיר בשעווה, אלא לכל היותר גילוח.

יש לי ידע מסויים בנושא, אז אם יש עוד שאלות - שאל חופשי.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ליאור, אל תשכח שמה שתקף לגביך לאו דווקא תקף לגביו כי קודם כל העור שלו יותר כהה משלך (כמדומני) ושנית, בתקופה שאתה עשית לייזר עדיין לא השתמשו ב-IPL והמכשירים כבר הספיקו להשתנות במעט.

גילוי נאות: כל הידע שלי בנושא בא מאמי - רופאת משפחה אשר מסירה שיער בלייזר בקלאס קליניק תל השומר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...