Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט 2008, כמה תקלות

ROEI-A
שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עשיתי סיבוב על הרכב של אח שלי ושמתי לב לזה שבשביל לנוסע ישר בכביש ההרגה צריך להיות בזוית קטנה לצד, עוד בעיה נוספת שהיתה לי בהגה זה ברגע שלדוגמא עשיתי פנייה חדה ימינה אחרי שסובבתי את ההגה סיבוב שלם ימינה ועוד קצת ההגה משך ימינה עד הסוף במקום שברגע שעוזבים אותו הוא יתחיל להיסתובב חזרה לאמצע, מה יכול לגרום לבעיות האלה?

דבר שני ששמתי לב בהאצה כשהגיר האוטומטי עבר בין הילוך שני לשלישי המערב לא היה חלק, יותר מזכיר גיר רגיל כאשר משחררים את הקלאץ' לקראת הסוף לא מספיק בעדינות והרכב קופץ קדימה, מישהו יודע אם במקרה לרכב יש גיר רובוטי? לפי מה שהבנתי זה מה שיש בטויוטה קורולה החדשה ולכן ההילוכים לא עוברים חלק לגמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינני יודע בדיוק איך "בחנת" את הרכב, והאם מה שאתה מרגיש בהתאם לתנאי הדרך והנהיגה שלך היה תקין או לא.

מה שכמעט ודאי הוא, שהשתוללת עם האוטו.

סע בזהירות, ואם יש בעיה, יש לבחנה באופן ראוי, ולא בסגנון כזה או אחר של "מהר ועצבני" (ככל שזו אכן היתה צורת הבדיקה) .

בברכת חג שמח

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו בכלל לא היתה המטרה בנסיעה, הנסיעה היתה רגועה לגמרי, אני נוהג על סיוויק 2001, ואני בכלל לא משתולל עם האוטו,לקחתי את הרכב של אח שלי לנסיעה באותה הדרך שאני עובר בהונדה פעמיים שלוש בשבוע בשביל להרגיש את הנסיעה בו בכבישים שאני מכיר כל בור בהם, לצורך העניין הסיבוב שבוא הרגשתי את ההגה מושך הוא במהירות נמוכה מאוד שבה אני נכנס לחניה שלנו ולצורך הענין רק כדי להמחיש לך עד כמה לא מדובר בהשתוללות יש שם גדר והפנייה מאוד חדה כך שבכלל אי אפשר להיכנס לפנייה הזו במהירות גם אם הייתי רוצה.

בקשר לגיר מה שאמרתי שהרגשתי הזמן תאוצה זה בנסיעה ממוצעת ואפילו לא מדובר בהאצות מהירות.

דני אני אולי לא מבוגר כמוך אבל אני נוהג כבר מספיק זמן (יותר מ 8 שנים) ונהגתי כבר על כמה מכוניות ותאמין לי שאני יודע לשים לב לדבר או שניים ברכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אכן הדברים כפי שאתה רושם, הרי שנסיון בנהיגה יש לך, מצבים קיצוניים של נהיגה לא היו במקרה הנדון, על כן, יש לגשת לאבחון הבעיה, ואם היא קיימת, לבדוק מדוע היא קיימת, במיוחד הנושא של ההגה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיניין ההגה הוא כנראה צריך כיוון.

הרכב באחריות מלאה, כנס למוסך. תקלות קורות גם במכוניות יפניות חדשות וזה לא אומר שהרכב עצמו בעייתי.

קרה לי כזה דבר גם, הלכתי למוסך וכיוונו את ההגה, למכוניות חדשות גם יש בעיות כי הרבה דברים עושים

בארץ והם עושים תקלות במכלולים אחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראת בעייה , בסיבוב חד ימינה נוצרים כוחות על הצמיגים הדוחפים את הגלגלים עוד ימינה , טבעי הדבר , אני ממליץ לא לחטט יותר מידי ,סע בשלום ובטיפול הקרוב יבדקו לך את הרכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה לא נראה תקין, יש לנו עוד 2 מכוניות בבית וזה לא קורה בהם שההגה מושך, בכל מקרה את זה יבדקו כבר במוסך המורשה כי במילא צריך ללכת לשם לכוון את ההגה.

מה לגבי הגיר? זה תקין ברכב חדש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי אין בעייה בגיר . הגיר תמיד יגיב במשיכה קלה במעבר ההילוכים כאשר דוושת התאוצה לחוצה .

בצע ניסוי קטן. האץ את הרכב ורגע לפני המעבר משני לשלישי הרפה מעט את דוושת התאוצה, המעבר חלק או עדיין ישנה משיכה קלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שבאמת הרכב הושפע ממשהו שגרם להגה למשוך ימינה בדקתי את זה שוב גם לצד שמאל וגם לימין ולא היתה משיכה.

המעבר בגיר לפעמים בין שני לשלישי לא לגמרי חלק לפעמים זה גם אם לוחצים על הגז מעט לא תמיד בהאצות מהירות, אין לי מושג למה זה קורה, עכשיו לדוגמא חזרתי מנסיעה שלא הרגשתי את זה בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...