Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עזר. אבל מצד שני, אני לא פוסל אפשרות שעל רכב יותר מסיבי ומודרני מהרכב שלי ההבדל כן יהיה שמיע.

מה שכן, שווה להשקיע בדלתות, שם ההבדל מאוד מורגש.

לגבי צמיגים, במקרה לפני שבועיים-שלושה החלפתי לרביעיית GOOD YEAR שאחד המאפיינים שלהם הוא שקט בנסיעה. למרבה הצער הם פי כמה וכמה יותר רועשים מהפירלי שקדמו להם. צמיגים חדשים זה הימור, או שיהיה יותר טוב או שלא :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי דעתי את רוב הרעש אתה מקבל מהצמיגים שלך,לפני שאתה עושה את כל הבידוד שאתה מתכנן, תנסה להחליף לכמה ימים לג'אנט אחר עם צמיגים במידה 205/55/16 שזוהי גם מידה שאפשר לאשר באודי ותראה איך כמות הרעש שיוצאת מהצמיגים יורדת

פורסם

תאמת קל יותר להגיש מאשר לעשות . המידה שציינת זאת המידע המקורית בהאודי עד כמה שאני יודע יש לי רק גלגל ספר כזה מה שצריך זה להעביר 4 גלגלים מאוטו אחר לשלי.

למישהו יש איזה רעיון איך אפשר לעשות את הבדיקה הנ"ל מבלי לרכוש 4 צמיגים חדשים ? אגב אני לא מעוניין לחזור ל 16 מן הסתם לכן הבדיקה בו זה לא מה שיעזור לי ואני דווקא צריך 17 אם FIRELLYאו חברה אחרת לבדיקת רעש.

אני בכל זאת רוצה לעשות בידוד לרכב ואני חושב להתחיל דווקא בדלקות ואז לעבור לדפנות מאחורה ואחר כך הבגאז ואז נראה אם הרצפה + איטום מקדימה - גלגלים קדמיים + קיר האש לחלק האחרון אני כנראה יתאם אם מישהו מקצועי יותר ממי שהוא יעשה זאת כי אני לא רוצה לנסות לחבר את כל הצמות בחזרה.

פורסם

לך לצמיגאי גדול (כמו אנטון) ותבקש לנסות צמיגים משומשים במידה שלך..

אולי הוא יסכים. (אני אישית לא מכיר אותו. אבל מקריאה בפורום הוא נשמע בסדר )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...