Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיטום רכב.

שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה , אני רוצה לעשות איטום . מחפש פרטי/עסק שעושה את זה בנוסף יהיה נחמד לשמוע מחירים ממי שמבין

אני רוצה לאטום את הבגאג' +דלתות +"קיר אש" אם יהיה צורך אוטו הוא האודי A3 98.

אני ישמח לשמוע עצמות האם כדאי לעשות לבד כי ידיים שמאליות אין לי אז אולי יש אפשרות להסתדר לבד. ואולי לא כדאי כמה עולה החומר ? היכן ניתן להשיג ומה עלויות ?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה אומר שאין לך מושג אז עדיף לך לא להתעסק עם זה

עלות של כל האטימה הזו תעלה לך לפחות 1500 ש"ח וזה מחיר טוב.....

הרבה עבודה...

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1500 זאת הצעה שלא נראית לי כ"כ מציאותית.

בנוסף לא חושב שזה יהיה פשוט למצוא מישהו שיהיה מוכן לעשות את חומת האש.

לא הכי מסובך אבל אם זו פעם ראשונה הייתי ממליץ לך ללכת למישהו שיעשה. בגלל ניסיון, כלים, זמן וגם פחות כאב ראש לך.

לגבי עלויות חומר ישנם חברות יעודיות כמו דיינמאט, סקנד סקין ועוד, ויש גם פחות ייעודיות כמו ריפה בנד שאני אישית יצא לי לשמוע על המלצות טובות.

תריץ חיפוש תראה מה המחירים

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניראה לי שתימצא מתקין שיעשה לך את קיר האש ואם כן אש אתה צריך לקחת משכנתא למה לך בכלל לאטום את הקיר אש אם כבר את הגג וגם המחיר לא יהיה זול רק החומר יעלה לך לפחות 2000-3000 בלי עבודה

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדי לאטום קיר אש יש כמובן צורך לפרק דש בורד כך שהעלות היא לא זולה מעבר לכך כמות חומר האיטום הכולל שנדרש היא כמה אלפי שקלים עכשו תחשוב מה חשוב לך יותר לאטום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בואו נגיד ככה מה שנאי מחפש זה פשוט שהיהי פחות רעש מבחוץ.

אני שומע את רעש הגלגלים הוא קטן לא מזיק אבל מציק , זה מפריע לאוזן שלי הרי כי אני עובד בהגברה וזה ממש מפריע לי

הייתי רוצה לבצע איטום שיעשה את האוטו שקת יותר לפי מה שהאוזן שלי מספרת רוב הרעש בה מהחלק האחורי + הגלגלים הקדמיים. אם לא צריך לבצע איטום בקיר האש אז לא צריך - אגב לפרק את כל הדאשבורד זה כלום ... רק תדע איפה נמצאים הברגים.

אז לכל המבינים בנושא בואו תגידו לי איפה עדיף לי לאטום כי סופו של דבר אני מרגיש שהרעש מהגלגלים והייתי רוצה לאטום את האזור שם. איזה אזורים יש לאטום ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע שתחכה קצת איתמר מצא חומר חדש. (לא יקר בכלל) מאמור ל השתיק את הרעשים שמגיעם מבחוץ- גלגלים ,כביש,מנוע.

קיצור חכה קצת נשמע מה הממצעים שאיתמר מצא וכך אולי אתה יכול להוזיל בהרבה את האיטום.

הדנמייט וחברים לא מבודדים רעשי מנוע\כביש. (למרות שיש להם מוצרים שכן עושים את זה)

חכה לתגובה של איתמר.

ובהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשפר בידוד מקורי של אוודי? בכנות, לא נראה לי שאפשר לעשות דבר כזה.

לגבי החומר, אני מקווה עד סוף השבוע לסיים את כל הרצפה, אבל מתחושת בטן (ואחרי שחצי מהבגאז' כבר מבודד איתו) - לא הייתי בונה עליו. בכלל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לשפר בידוד מקורי אלה שרוב הבידוד הרגיל של האודי פשוט כבר לא שם. רכב שנת 98 וכנראה שלא טיפלו בו איך שצריך מבחינת הגלגלים רוב החומר כבר לא מכסה אותם מבפנים ופשוט יש הרבה רעשים של גלגלים - מנוע דווקא לא עושה רעש כל כך מעיק כמו הגלגלים לכן הייתי רוצה לעשות תאזור הגלגלים ומשם אם יש צורך להמשיך להתקדם.

אני ישמח לחכות לסופ"ש לראות מה קורה אם החומר החדש הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחליף גלגלים לשקטים. רוב הסיכויים שאלו גם יהיו צמיגים יותר טובים ממה שיש לך עכשיו

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם רעש הגלגלים מפריע לך אז תאטום את הכנפיים האחוריות החיפוי של הגלגלים ואת זה אתה יכול לעשות בכיף לבד הרי ידיים שמאליות אין לך אמרת

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

shaked

מה בדיוק צריך להחליף ? את הגומי או את כל הגלגל ? עד כמה באמת זה ישנה מבחינת הרעש הנוסף כי אני לא מאמין שזה הרעש שהיה במקור אגב מה שיש לי כרגע זה מידת הגלגל במידע וזה עוזר R17.225.45 יש אפשרות שבגלל חתך נמוך יש יתר רעש? או שזה תלוי בגומי עצמו.

X-ENT

אני ישמח לעשות זאת אני רק רוצה לדעת מה בדיוק אני עושה שם ? חוץ מלשים את מדבקות דינמייט האם יש צורך באישהו נוזל זיפות ? חומר נוסף כלשהו . אם אפשר שמישהו שיודע איך עושים את התהליך יסביר לי מעט שנראה אם אני רוצה לעשות לבד, למרות שאני אם כבר לעשות משהו אז אני מעדיף לעשות עבודה אחת טובה ולאטום את כל החלקים שכן מפריע לי מהם ולא רק את הכנפיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאמר הזה כן עזר לי אך יש לי שאלה לאיתמר אז בסופו של דבר כל תהליך הבידוד לא עזר לך לרעשים ? או שבסופו של דבר כיום זה כן משפיע .

אגב מה לגבי הצמיגים ? אולי יש צורך להחליף למשהו של חברה נורמלית ? YOKOHAMA/GOOD YEAR/FIRELLY ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...