Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנת XP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חנות מוכרת ואמינה לשעבר אתה מתכוון....

אני החלפתי לפני כמה שבועות דיסק מקולקל בן שנתיים של WD וקיבלתי במקומו אחד חדש באריזה אטומה מדגם יותר מתקדם,

וללא שום ויכוח - באקסלנט מחשבים. (סניף רמת החייל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אף אחד משלושת הספקים שאני עובד איתם לא מעיז לשלוח דיסק משומש במקום אחד מקולקל, בטח לא אחד שניסו להתקין עליו מערכת הפעלה כלשהי.

בריאות לכולם!

פורסם
חנות מוכרת ואמינה לשעבר אתה מתכוון....

אין לך מושג כמה שאתה צודק.

קניתי שם את המחשב לפני 8 חודשים בגלל השירות הטוב שלהם ואני מאוד מאוכזב.

המחשב נכנס אליהם עם HD דפוק ביום ראשון בערב, רק ביום חמישי הסתכלו עליו בפעם הראשונה והבינו שצריך לשלוח את ה-HD ליבואן להחלפה...

רק ביום חמישי שלאחריו המחשב היה מוכן, שבוע וחצי אחרי ששמתי אותו שם.

במהלך השבוע וחצי הזה עשיתי אינספור טלפונים אליהם כדי לדעת מה קורה עם המחשב כולל שיחה אחת מאוד טעונה עם הרצל המנהל שממש לא הבין למה אני לחוץ על המחשב. כשדרשתי HD חדש ושהוא אח"כ יתחשבן עם היבואן (בכלל שעברו 5 ימים שלא הסתכלו בכלל על המחשב) הוא כמעט צחק לי בטלפון...

אגב, 250 ש"ח על שליפת המידע מה-HD התקול הם ידעו לקחת כמו גדולים. הייתי מצפה להנחה כלשהי במרכיב הזה (שעתון עבודה של המעבדה) כדי לפצות לקוח שלקח להם שבוע וחצי להחליף לו HD...HD בן 8 חודשים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר הם לא סופרים אותך ממטר,והם לא התאמצו בגרוש להוציא מידע מהדיסק הלא תקין כי אין להן מושג איך עושים את זה

אם צריך לבצע שחזור מידע יש מספר חברות בודדות בשוק שלוקחות על זה המון כסף,ולא 250 שקל,משהו לדעתי בסביבות ה 250 $+ מע"מ תלוי בקושי השיחזור.

הם סתם העתיקו מידע מהדיסק הלא תקין לתקין ולקחו על זה 250 שקל.

לדעתי בפעם הבאה שיש לך בעיה,תפרק את הסידק ותביא להם אותו,תגיד להם שאתה מוכן לקבל רק חדש באריזה,לא ניתן לתקן את הרכיבים האלה וזה לא נעשה אפילו במפעל של WD.

פורסם
איך אני בודק את זה?

האם ל- Western Digital יש יבואן אחד בארץ? מי היבואן?

למה לא יכול להיות HD מחודש? לא יכול להיות שליצרן יש מעבדה ברמה גבוהה שמתקנת תקלות פשוטות ב-HD ולאחר מכן מחזירים אותם לשוק בתור חלקים במסגרת האחריות? זה הכי מקובל בכל מכשיר אלקטרוני.

בדיקה לפי סיריאל.

http://websupport.wdc.com/warranty/serialinput.asp?aspsid=169486122&custtype=end&requesttype=warranty&lang=en

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא שמעתי בחיים שלי על "קידוד מספרים מול היבואן" או שטות דומה אחרת.

אתה חושב שליבואן יש את הזמן והכח לשטויות כאלה של קידודים?

הלך הדיסק - קח חדש ושלום על ישראל.

את האחריות שנשארה מדביקים עם מדבקה או מציינים במחשב.

אף אחד לא יתעסק בתיקון של מוצר שעולה לו כחדש דולרים בודדים.

רק להחזיק טכנאי ולשלם לו על שעות העבודה יעלה להם כמו 10 דיסקים חדשים.

זו הסיבה שיש המון מוצרים סיניים שאין להם בקרת איכות.

להחזיק QA עולה להם יותר מלהחליף את המוצר בחדש.

פורסם

אני הבאתי את המחשב שלי ללמיר כדי שיחליפו לי במסגרת האחריות כרטיס קול. יש לציין שהם לא עשו בעיות וישר אמרו לי שיחליפו ובגלל שהוא כרטיס מובנה בלוח הציעו לי לשים כרטיס חיצוני (PCI). אחרי ששמו לי את הכרטיס הגעתי הביתה וגיליתי שההארד דיסק השני שיש במחשב (לא עם המערכת הפעלה) עם כל הסרטים ועוד מלא מלא חומר פשוט מפורמט!!! הם כמובן התנערו מאחריות ולא עזר כלום.

לפותח השרשור אם יש מערכת הפעלה על הHD בטוח שהוא לא חדש, אבל שווה לבדוק אולי הHD שלך לא היה גמור לגמרה ומה שהם עשו זה GHOST לHD החדש שהביאו לך. GHOST למי שלא יודע זה העתקה מדוייקת של הHD.

לדעתי אם עדיין לא פירמטת כדאי שתבדוק אם WINDOWS עולה. אם כן אז סביר להניח שזה מה שהם עשו, תבדוק אם החומר שלך שם.

פורסם
אני הבאתי את המחשב שלי ללמיר כדי שיחליפו לי במסגרת האחריות כרטיס קול. יש לציין שהם לא עשו בעיות וישר אמרו לי שיחליפו ובגלל שהוא כרטיס מובנה בלוח הציעו לי לשים כרטיס חיצוני (PCI). אחרי ששמו לי את הכרטיס הגעתי הביתה וגיליתי שההארד דיסק השני שיש במחשב (לא עם המערכת הפעלה) עם כל הסרטים ועוד מלא מלא חומר פשוט מפורמט!!! הם כמובן התנערו מאחריות ולא עזר כלום.

לפותח השרשור אם יש מערכת הפעלה על הHD בטוח שהוא לא חדש, אבל שווה לבדוק אולי הHD שלך לא היה גמור לגמרה ומה שהם עשו זה GHOST לHD החדש שהביאו לך. GHOST למי שלא יודע זה העתקה מדוייקת של הHD.

לדעתי אם עדיין לא פירמטת כדאי שתבדוק אם WINDOWS עולה. אם כן אז סביר להניח שזה מה שהם עשו, תבדוק אם החומר שלך שם.

הווינדוס לא עלה, היה צורך להתקין מחדש.

לא נראה לי שהם העתיקו את החומר ל-HD ה"חדש", ביקשתי וקיבלתי את החומר על דיסק DVD חיצוני.

אחרי החג אני אנסה לבדוק את שני היבואנים מה נהלי העבודה שלהם לגבי HD בן 8 חודשים שהתקלקל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני דווקא עובד עם למיר די הרבה עד היום לא היו בעיות מיוחדות...

כעיקרון באחריות של הארד דיסק אתה אמור לקבל אחד ביד בעטיפה אטומה בלי חארטות על יבואן ובלי שטויות

ההארד דיסק עדיין תחת אחריות וזה אומר, התקלקל? אתה מקבל חדש וזה הכל.

אני יודע שאין לך ממש זמן לשטויות האלה אבל בעיקרון בעתיד אני ממליץ לך לא לשלוח מחשב שלם לדיאגנוסטיקה או משהו כזה למעבדה שלהם, תעשה את הדיאגנוסטיקה והגיבוי לבד ושלח רק את החלק התקול אליהם מה שיקרה שיכול להיות מאוד שכמו הרבה ספקי מחשבים אחרים אתה נותן הארד דיסק דפוק ונותנים לך ביד באותה דקה הארד דיסק אחר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...