Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשבוע רכשתי והתקנתי אזעקת ביפר MVP 625 של רב בריח.

בזמן נעילת הרכב אמור להופיע לי על התצוגה מנעול נעול ובזמן פתיחה מנעול פתוח.

במקרה שלי גם כשאני נועל את הרכב המנעול נשאר פתוח, שאלתי את המתקין למה זה ככה הוא טען שיש השעיה משהו לא הבנתי כ"כ...

שאלתי היא האם מישהו נתקל במצב כזה ואך פתרו אותו או אם מישהו יודע אך לפתור את זה???

אשמח מאוד אם מישהו יעזור, תודה ואחלה יום.

פורסם

לא התקנתי אותה ביום שישי ויש מנעול סגור יש שנועלים - אבל גם נכון שיש השהייה של 1 או 2 עד שהיא נדרכת לגמרי.

פורסם

לא תקין

למעשה השלט לא קיבל אות שהרכב נעול ,ולכן הוא גם לא יצפצף בשעת פתיחה בלתי רצוייה של הדלתות

יתכן כי אנטנת השידור אינה מותקנת כראוי

יתכן כי אחת הדלתות או המפסקים אינם תקינים ולמעשה האזעקה מזהה כי הרכב עדיין פתוח

כמה ציפצופים והבהובים ישנם בעת דריכה, ובשעת פתיחה (גם של הרכב וגם של השלט)?

פורסם

האזעקה תקינה לחלוטין.

בדקתי עם המתקין את כל הרכב אם פותחים דלק האזעקה מצפצפת, כנ"ל גם בזמן שנותנים מכה על הרכב.

בזמן שאני דורך את האזעקה יש שני צפצופים הרכב ננעל ואחרי זה יש עוד צפצוף .

בזמן הפתיחה יש שני צפצופים.

הכל תקין חוץ מהמנעול על התצוגה.

פורסם

האם אחרי דקה או כמה דקות, מופיע הסימן של "נעול" ? האם יש לך שליטה על האזעקה מטווח רחוק יחסית, ובטווח המובטח על ידי היצרן?

אם אחת התשובות או יותר הינה "לא" , גש למתקין שיפתור את הבעיה.

המנעול צריך להראות נעול.

יש לוודא שחוטי הנעילה, והחיבור למפסקי הדלתות , והלחצנים עצמם, תקינים, ואם חוברו גלאים נוספים, שלא חוברו על קווים של מפסקים.

האם ניסה להחליף מוח ושלט, ובדק האם הבעיה חלפה או נשארה? זהו "א-ב" לבדיקה של תקלה שלא מוצאים את פתרונה, ואז אם לא יודעים את הפתרון, ואם הבעיה נשארה, להתקשר למרכז הטכני של האזעקה, ולשאול. זו לא בושה. זה חלק ממקצועיות. האם זה בוצע?

חזור לעדכן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברשותכם תוספת קטנה לדבריו של מתקין העל דני:

במידה ויש שני ציפצופים ועוד ציפצוף לאחר מכן ,וכנל רק אור בצידו האחד של הרכב מהבהב בשעת דריכה ,מעגל לחצני הדלתות מקבל אות קבוע בין אם זה מינוס או פלוס בהתאם לתצורה בו חוברה האזעקה ,כלומר הרכב לא נסגר

פורסם

האזעקה עובדת כשורה הכל תקין , מלבד המנעול.

האזעקה נבדקה ממרחק ע"פ היצרן והיא עובדת הכל מעולה בדיוק כמו ברכב של אבא שלי.

משום מה המנעול על התצוגה נשאר באותו מצב קבוע.

דיברתי עם המתקין הוא אמר לי להגיע אליו להחליף מוח לבדוק אם יש בעיה במוח של האזעקה.

אני אגש אליו ויבדוק את הנושא ויעדכן.

תודה ויום טוב לכולם.

פורסם

טוב הבעיה נפתרה, הבעיה הייתה בזה שהייתה השהייה באזעקה הקודמת של הרכב עם התאורה ולפני שאני נועל את הרכב אני צריך לחכות 5 שניות בערך עד שהתאורה הפנימית כובת ורק אז להפעיל את האזעקה ואז באמת התצוגה מראה מנעול סגור.

תודה לכולם.

פורסם

לדעתי, זה לא באמת הפתרון. הפתרון הוא חיבור לקו לפני ההשהיה, ככל שניתן לביצוע. תלוי באפשרויות החיבור לפי סוג הרכב והדגם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...