Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לבעיות שהיו לי באוטו (מעין קצף לבן) - חשבתי שאולי מדובר בראש מנוע

ובהמשך לבעיות שכאשר הטרמוסטט נפתח החום של המנוע יורד בצורה קיצונית עד לשישים שבעים מעלות (מתשעים ושוב עולה) - זאת כאשר המאוור לא נכנס בכלל לפעולה - חשבתי שאולי מדובר בניקוז אויר.

בכל אופן- מה שעשיתי היום זה כשהמנוע היה על שישים מעלות בערך פתחתי את המכסה והדלקתי אותו (נתתי לו לחמם) - רציתי לראות אם אפשר לראות את הטחינה המדוברת) בכל אופן מה שקרה זה שלאט לאט כשהמנוע התחמם התחילו לצאת בועות אויר- במיוחד כשהטרמוסטט נפתח - יצאו יותר ( המאור לא נכנס לפעולה, הוא לא היה צריך) ובכל זאת יוכלתי לראות שבשעון החום החום נפל. בשלב יותר מאוחר המים התחילו לגלוש החוצה-- (בלי אדים בכלל- אלא רק לגלוש)

בגלל שאני לא יודע אם ככה זה אמור להיות סגרתי את הפקק וכיביתי את המנוע-

בשום שלב לא ראיתי שום טחינה אלא רק נוזל קירור.

השאלה היא האם זה תקין?

האם יש בעיה בראש מנוע (או שאי אפשר לדעת לפי זה)

2. האם ככה זה אמור להיות (שהמים גולשים)?

3. איך עושים ניקוז אויר שיוציא מהמערכת את כל האויר? (אין פקק על הרדיאטור, לפחות לא שמצאתי)

תודה.

פורסם

צריך להיות פקק נקוז מיים על הצנןר הנכנס אל מע' החמום, מאחורי המנוע לכוון תא הנוסעים

(לפני "קיר האש"). באופן כללי אני ממליץ לך לגשת למוסך שמכיר סוג הרכב והוא יבצע גם עבודה מקצועית וגם בדיקה מקצועית של אטם ראש מנוע וכו'.

מה אזור מגוריך, יתכן ואוכל להמליץ לך על מוסך מתאים.

אל תשכח שבסופו של דבר הזול הוא יקר והיקר הוא זול.

בברכה - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...