Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שרשמת, אתה חושב שההילוך השלישי אצלך בגיר מחליק, נכון?

כנס לרכב, שלב את הבורר על D והתחל ליסוע. כשהגיר ישלב להילוך 3 לחץ על דוושת התאוצה ובדוק אם הילוך זה מחליק.

כמו כן הבא את הרכב להילוך 4 ואז לחץ בחוזקה על דוושת הגז והורד את הגיר להילוך 3 . ההילוך מחליק?

פורסם

דניסאן,

כמו שכתבתי,אם אני מושך את מד הסל"ד לאיזור ה-2800-3000 לא מורגשת החלקה.אם באופן כללי אני יוזם העברה-לא מורגשת החלקה.ההחלקה מורגשת באיזור ה-2200-2600 סל"ד כאשר הרכב מחליט להעביר הילוך אוטומטית.

בעת ההורדה יש נקישה,וההילוך משתלב קצת בהשהייה.אין החלקה בעת ההורדה,כלומר אין מצב שהטורים טולים והאוטו לא זז.ככה גם בעת מתן גז בעת השילוב משני לשלישי.הרכב לא הגיע לי (טפו...) למצב בו הטורים עולים,והרכב לא זז,ואז במכה הוא מזנק.

אני אתאר שוב את המצב יותר בבירור כי קצת קשה להסביר- כאשר "בא" להעביר הילוך,השנייה שלפני ההעברה מלוות בקפיצת הטורים בשני "קווים" נקרא לזה לשם הפישוט,במד הסלד,המנוע משמיע "אההה" כאילו (או לא כאילו)הוא ממשיך לעבוד ועדיין מוזרם אליו דלק ואז משתלב ההילוך.ההעברה כלל לא חלקה ומלווה בהשהיה.

אם התיאור מובן,אשמח לדעת מה לדעתך מתרחש מכאנית אי שם בתוך התיבה,וממה הדבר יכול לנבוע.

אם לדעת חברי הפורום הדיון מיצה את עצמו,אשמח אם תוכל לפנות אליי בפרטי

תודה רבה

רן

פורסם

על קצה המזלג ומבלי להכנס לעומקה של המכניקה של הגיר , בהילוך שני מצמד קדמי לחוץ + מצמד בלימה 2-4 לחוץ ( יוצר תהליך שילוב של מכלול הפלנטרי לקביעת יחס העברה ) . במעבר להילוך שלישי מצמד קידמי ממשיך להיות לחוץ , מצמד בלימה 2-4 משתחרר ומצמד 3-4 נלחץ ושוב יוצר משחק עם מכלול הפלנטרי לקביעת יחס העברה.

אומר לך משהו ממה שרשמתי?

שוב, כנס לאחד ממכוני הגירים שאתה סומך עליו ובעזרת סורק יהיה ניתן לקבוע את המשך העבודה.

• תוכן חדש...