Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, היום בשעה טובה לקחתי יוזמה ויצאתי לקנות רדיו דיסק, היו כמה התלבטויות אך בסוף החלטתי על הhu המדובר.

התקשרתי לכמה מקומות ופתאום צץ לי כרטיס ביקור של ציון שנמצא בתחנה המרכזית מהקנייה הקודמת, אני מוכן לציין שהוא ואחיו אנשים רציניים ומביני עניין, כל בעיה שהייתה לי עם אחד הרכיבים הם החליפו לי, למשל טוויטר שנשרף. המחיר שהציע לי היה 1k וקפצתי על ההצעה, הגעתי לביתי התחלתי בהתקנה והופ כמה דקות והמכשיר עובד, מחבר כרטיס זיכרון עם קורא כרטיסים ליציאת הusb ומתחיל בכיוונים, זה היה עולם חדש ולא מוכר, יחסית לרדיו דיסק הקודם jvc 320 התגלה מול עיני עולם ומלואו, אין ספור אפשרויות לכיוון, האיקולייזר פשוט מדהים, שליטה על עוצמת הרמקולים בכל תווח תדרים שאני רוצה, פשוט מכשיר מצויין, חכם, יפה, צליל נקי והכל הכל בטוב טעם.

זהו, זאת הייתה חוות דעתי. מקווה שתעזור לכל אלו שיחפשו על המכשיר וימצאו את ה'תרד הזה.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

עשית בשכל

בלי להעליב הJVC לפחות ברמה הבסיסית - חרא של מכשיר

אף פעם לא סבלתי לא אותו ולא את קנווד או כל חירטוט אחר :mm_wink:

במחירים שפויים - פיוניר,קצת למעלה אלו הקלריון ואלפיין וגם שם אגב הפיוניר מוכיח

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

"זה היה עולם חדש ולא מוכר, יחסית לרדיו דיסק הקודם jvc 320 התגלה מול עיני עולם ומלואו, אין ספור אפשרויות לכיוון, האיקולייזר פשוט מדהים, שליטה ..."

קצת נסחפנו.

בסה"כ סידרה 6 של פיוניר כנ"ל 5 ו4

רוצה עולם ומלואו?

סידרה 8 ומעלה

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

שים לב למה שכתבתי ידידי, יחסית לjvc.

אני מודע למה שיש בשוק, ותאמין לי אם הייתה לי האפשרות הייתי קונה את הדגמים היותר מתקדמים, אני רק קצת יותר מחצי שנה בתחום ואני לא רץ, לאט לאט.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

קפוץ למים העמוקים!

פנק עצמך עם 880PRS או אלפיין 9855/3

שידרוגים עתידים הם לדעתי בזבוז

כרגע תתחדש ותהנה

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

הלוואי והיה לי ממון לקנות אלפיין , אבל אין, ובנוסף אני מחליף סאבוופר ומוסיף מגבר אז יש הוצאות, בינתיים אני נהנה עם זה.

מספק אותי בינתיים עד למצב שהאוזן שלי תגיד שהיא רוצה משהו יותר איכותי

פורסם

תתחדש ותהנה.

תמיד יש משהו יותר יקר ויותר טוב. עשית קנייה טובה בתקציב נתון. המכשירים מהסדרות הבינוניות של פיוניר מעולים ונותנים תמורה לא רעה לכסף. אל תחשוב ישר על שידרוגים. תהנה ותמצא את מה שיש.

רק אל תתעסק תוך כדיי הנהיגה עם ה FEATURES החדשים שלך. תשב קצת באוטו ותלמד את השימוש היומיומי במכשיר.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

סדרה 6 מוצלחת מאד אין מה להשוות בין סדרה 5 ובטח שלא ל-4

ובמיוחד הדגם שקנית הוא מעולה....אחלה רדיו דיסק תהנה

פורסם

דיי אחי אני לא מאמיןןן רק לפני כמה ימים קנית את המכשיר וכבר גנבו לך אותו איזה באסהההה....

אחי זה חוק אסור להשאיר את הרדיו דיסק באוטו ואם אתה משאיר אז תוציא אותו, שים אותו בקופסא ותמצא איזה מקום מסתור באוטו...

חבל אחי יש אנשים זבלים....

יש לי גם פאנל כזה ושאתה משאיר אותו באוטו הוא מצפצף לך ונפתח וגולש החוצה...

זה היה ברור שזה מה שיקרה שהפאנל בכזה מצב ועד בבתים עם כל הערבים...זה ממש קריצה לגנבים לעשות מכה בכמה דקות...

• תוכן חדש...