Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במרצדס הייתה לי תיבה אוטומטית שמתחילה תמיד מהילוך שני, אלא אם כן אתה אומר לה לעשות את זה.

יכול להיות שהתיבה הייתה במצב SNOW?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקרון, יש שתי דרכים להכניס את הדלק למנוע. בגלל שכמויות הדלק והאוי בתוך המנוע צריכות להיות מאוזנות בצורה מדויקת, אי אפשר סתם לחבר צינור דלק למנוע ושהעסק יעבוד. צריך מערכת שתכניס דלק רק בכמות שצריך, ולא יותר. יש שצי מערכות שמסוגלות לעשות את זה: קרבורטור (מאייד) ומערכת הזרקת דלק.

בקרבורטור הכל מתנהל בצורה מכנית, כאשר ואקום שנוצר כתוצאה מזרימת האויר קובע כמה דלק יכנס (כמובן שזה ממש על קצה המזלג, ומה שקורה באמת יותר מסובך).

במערכת הזרקה קיים מחשב, שיודע לפי חיישנים שמפוזרים במנוע כמה אויר נכנס, כמה גז אתה לוחץ ועוד כל מני דברים, ולפי זה קובע כמה דלק יגיע למנוע. מערכת הזרקה טובה יותר מקרבורטור בגלל שהיא חסכונית יותר ומתאימה את כמות הדלק לכמות האויר בצורה טובה יותר מקרבורטור, מה שגורם לבעירה נקייה יותר (יש גם עוד יתרונות שלא אכנס אליהם כרגע).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אפשר קצת הסבר על הדרגות ברישיון?

ובכלל איזה דרגה זה רכב?

ועם יש לי רישיון לרכב רגיל זה נכון שאני יכול לנהוג על מסחריות כמו קנגו וכאלה?

ומה עם ג'יפים? ורכבים יותר גדולים כמו טרנזיט?

והאם זה תקף גם לנהג חדש?

ומה המקסימום שאפשר לנהג עליו בדרגה של רכב רגיל?

פורסם

אני לא מבין - איך עברת את מבחן התאוריה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני לא מבין - איך עברת את מבחן התאוריה?

עוד לא התחלתי אפילו ללמוד לתיאוריה בגלל זה אני שואל את השאלות האלה אפשר תשובה?

פורסם

מותר לך לנהוג על כל רכב שמוגדר פרטי או מסחרי, ושמשקלו על 3500 ק"ג. מה הכוונה? מותר לך לנהוג על טרנזיט, כל עוד הוא שוקל פחות מ 3500 ק"ג (הגרסאות הקצרות נכנסות לשם, אני לא יודע לגבי הארוכות), וכל עוד הוא מוגדר רכב מסחרי. טרנזיט אפשר להגדיר ברשיון גם כאוטובוס ציבורי זעיר או מונית, ואז אסור לך לנהוג עליו. טנדרים גדולים כגון שברולט סילברדו, מוגדרים בחלק מהדגמים כמסחריים ובחלק כמשאיות, לכן צריך לשים לב לדברים כאלה.

ג'יפ רשום ברשיון כרכב פרטי, ואני לא מכיר אף ג'יפ ששוקל מעל 3500 ק"ג.

הרשיון הרגיל שמקבלים הוא רשיון B. אני לא זוכר כרגע את כל הדרגות שקיימות. אם אתה רוצה לדעת, בדוק באתר של משרד התחבורה, אני בטוח שיש שם פירוט.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני זוכר שפעם מישהו אמר לי שהוא נוהג ביונדאי h-1 של הורים שלו שזה אוטובוס זעיר עם 11 מקומות ומותר לו להסיע עד 4 נוסעים כי יש לו רישיון רגיל...

פורסם
הרבה מהג'יפים רשומים כמסחריים' date=' ולמיטב זכרוני ההאמר H1 עובר במשקלו הכולל את ה3.5 טון ומצריך רשיון ג'- C או 03 .[/quote']

קיבלתי את התיקונים. בכל מקרה, על רוב הג'יפים אפשר לנהוג עם רשיון B. אני צודק?

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...