Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לנסיעה ללא רשיון

tamirbike
שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

תפסו אותי היום נוסע באופנוע ללא רשיון וללא ביטוח

זימנו אותי למשפט בעוד חודש

מה העונש המירבי שאפשר לקבל על דבר כזה ?

מה לטעון ?

טיפים מאנשים שעברו את זה ....

תודה ושבוע טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לטעון שאתה אידיוט, שרק במזל לא ניכנסת לי ברכב וגרמת לי נזק או שבפוקס לא דרסת ילד תמים.

לצערי מניסיון- מקסימום שלילה לכמה שנים ולא תקבל כלא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיש אני יודע שזה טעות שלא עושים

בסה"כ העברתי את האופנוע מהמושב שלי למושב ממול על מנת לאכסן את האופנוע אצל חבר ובדרך היה

משטרה

מה העונש המירבי לפי החוק ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה תירוץ מעפן- כל כך קשה לארגן טנדר מחבר\משהו עם רישיון?

מניסיון אני יכול להגיד לך על עונש של שנה וחצי שלילה, אין לי מושג מה העונש המירבי.

בכל מקרה קח עו"ד (ועדיף אחד שמתמחה בזה.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נתפסתי בשנת 2000 בערך נוהג על אופנוע ללא רשיון. העונש - 11 חודש שלילה + קנס, לא זוכר כמה, שהשופט הסכים לוותר עליו עקב היותי חייל באותה תקופה. הבנתי שהיום מחמירים יותר, ויכול להיות שכדאי שתתיעץ/תבוא למשפט עם עו"ד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם

תפסו אותי היום נוסע באופנוע ללא רשיון וללא ביטוח

זימנו אותי למשפט בעוד חודש

מה העונש המירבי שאפשר לקבל על דבר כזה ?

מה לטעון ?

טיפים מאנשים שעברו את זה ....

תודה ושבוע טוב

גם ככה מסתכלים על האופנוענים ואופנועים בעין בוחנת כל הזמן, אין צורך להוסיף דלק למדורה שגם ככה בוערת.

"ילד DT..."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם ככה מלמדים בארה"ב מגיל 12 חינוך לנהיגה נכונה,

ככה שיוצא מצב שרואים בשטח ילד בן 12 עם אופנוע 50 סמ"ק בגודל שלו, ממוגן באופן מושלם ולומד מהי רכיבה נכונה,

כנ"ל כלפי נהיגת שטח, לא נדיר לראות ילד נוהג על באגי ליד אבא שלו שמדריך אותו מאיפה ואיך לעלות,

אם יש צורה טובה יותר ללמד נהיגה מהשיטה הזאת.

כדי שלא נהפוך לשוויץ שבה מוציאים רישיון מגיל 20[ואז יהיה אינטרס לנהג צבאי] צריך לשנות את השיטה, ככה שמגיל 12 ילדים יתחילו בתהליך, שייקח 5 שנים וכך הם ידעו להעריך אותו, כי במידה והוא חומק להם מהיידים מכל סיבה שהיא, הופלה, שנתיים של לימוד מחדש.

ועם כבר בשינויים עסקינן, אני בעד שייעשו בחירות למפכ"ל, ולא שר שוחד כלשהו יבחר אותו.

----

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר של אחי קיבל לפני שלושה חודשים שלילה לשנה .. נהג על ER5 ונתפס כמובן בלי רישיון מתאים.

שיהיה בהצלחה :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמפתיע אותי זה האומץ או הטיפשות שיש לאנשים לנסוע ללא רשיון!!!!!

מה לא מובן שאין ביטוח,מה לא מובן שהטסט לא תקף אין שום כיסוי לכלום,אם חס וחלילה קורה משהו אתה תשלם עד שתהיה בן 220 ועדיין לא תסיים לשלם את כל הכסף לנפגע/ים.

לדעתי האנישה לא מספיק חמורה,על כך דבר כזה צריך לקבל כלא!!! לא שלילה כי הרי אם הבן אדם נוסע ללא רשיון מה הבעיה לנסוע בשלילה מי יפריע לו לעשות את זה?????????

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...