Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סט של מורל הייבריד והטויטרים הלכו לעולמם..אמרתי אם אני מחליף זה כבר למשהו יותר טוב.

לאיזה טויטרים טובים יותר אפשר להשתדרג? אני שומע מוזיקת טראנס פסיכודלי בעיקר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן...אבל אני יודע שאני אמצא משהו בפחות כסף כי מעל 1000 שקל צריך בניות בקורות וכיונים מסוימים.

מה עם הMT-23 ? איך הטויטר הזה?

פורסם

ה MT23 הוא טוויטר מעולה, רק שהוא לא מתאים לקרוס של ההייבריד.

מה שכן, השילוב של הוופר של ההייבריד עם הקרוס והטוויטר של האילייט נשמע מצויין, לטעמי הרבה יותר טוב מאשר עם הוופר המקורי של האילייט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן עידן, 1000 ש"ח לטויטר,וגם זה לא מספיק לפעמים.

לי יש את הMT23 על קרוס של אילייט טויטר מדהים!,מאוד מפורט,עשיר בסאונד.

אם יש לך אפשרות להעלות קצת את התקציב ולשדרג את הקרוס לאילייט גם אז יצא לך אחלה.

הזכירו פה סופרימו,הסופרימו והMT23 עובדים על 6אום לאומת ההיברד שהוא 4אום.

בהצלחה.

פורסם

הסופרימו דורש בניות לא? או שאפשר להתקין אותם "בצורה רגילה" ?

לגבי שידרוג הקרוס...זה כבר עלויות גבוהות מדיי לא? אני לא רוצה להשתגע כי בכל זאת יש לי דברים אחרים לעשות עם הכסף.

פורסם

ההמלצות על הסופרמו /פיקולו או MT23 במקרה הזה לא רלוונטיות הטויטר הוא כמו שאמרו 6 אום והוא לא מתאים לקרוס ליקנות עוד קרוסים זה עוד חריגה מהתקציב

מה התקציב רק לטויטרים בלי הבנייה שהיא תעלה לך גם סכום לא קטן

מה עם ה-MT22 לא אהבת אותם או שכבר מיצית אותם אולי תיבדוק אפשרות לישלוח אותם לתיקון {אם זה יותר משתלם}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תנסה לבדוק על הטויטרים של HI-ENERGY וMILLE מבית HERTZ.

טויטר "מתכת" ההפך מהMT22 הוא ההי אנרג'י.

יש לך גם את הטויטרים של SEAS ורנסנס אודיו שאתה יכול למצוא בפורום בתקציב שלך,בעל הצליל שאתה מחפש.

פורסם

שכח מכל מורל אם אתה מחפש לשמוע אלקטרוני כמו שצריך. רק אולי מהMT23 ומעלה. מתחת לזה אלה לא טוויטרים שממש מעבירים את החוויה והצלילים האלקטורונים בצורה טובה.

חפש טוויטרים של XETEC T26 כמו שלי טוויטר מדהים בכללי ובפרט בכל מה שקשור לאלקטרוני. אחד הטוויטרים ההכי טובים ששמעתי בפסיכודלי או טוויטר HERTZ SPACE טוויטר מפורט מאוד מאוד וחד אבל לא צורח! הוא "קריספי" ממש טוויטר תענוג.

אלה הטוויטרים שעולים לי בראש את הXETEC תתקשה למצוא, את הספייס תמצא אני מניח בלי הרבה בעיה. טוויטר פשוט מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...