Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש עכבר למחשב נייד. אינני יודע על איזה סוג ללכת, BT או אלחוטי?

אשמח להלמלצה על דגם טוב.

תודה מראש.

פורסם

אין לי המלצה על דגם ספציפי (לי יש עכבר חוטי של לוג'יטק, עלה 60 ש"ח ועובד מצוין כבר שנה וחצי), אבל אני יודע שעכברי BT נוטים להיות מאוד יקרים. מצד שני, בעכבר BT לא צריך לחבר שום דבר ל USB, ובעכבר אלחוטי צריך להוציא מגוף העכבר משהו שנראה כמו דיסק און קי (המקלט/ משדר של העכבר), ולתקוע אותו ב USB. אם זה מפריע לך, לך על BT. אם לא, חבל על הכסף.

"ai motoare capul doare"

פורסם
אין לי המלצה על דגם ספציפי (לי יש עכבר חוטי של לוג'יטק, עלה 60 ש"ח ועובד מצוין כבר שנה וחצי), אבל אני יודע שעכברי BT נוטים להיות מאוד יקרים. מצד שני, בעכבר BT לא צריך לחבר שום דבר ל USB, ובעכבר אלחוטי צריך להוציא מגוף העכבר משהו שנראה כמו דיסק און קי (המקלט/ משדר של העכבר), ולתקוע אותו ב USB. אם זה מפריע לך, לך על BT. אם לא, חבל על הכסף.

לפי ZAP המחיר לא כזה גבוהה.

יש לי חוטי ענק לא רוצה להסחב איתו. עובד מצויין כבר מעל 3 שנים.

פורסם
לפי ZAP המחיר לא כזה גבוהה.

יש לי חוטי ענק לא רוצה להסחב איתו. עובד מצויין כבר מעל 3 שנים.

לי יש עכבר חוטי קטן (אני אעלה תמונות מאוחר יותר). החוט מתגלגל לתוך מסילה בגוף העכבר והוא כמעט זהה בגודל לעכבר אלחוטי של חבר (שלו מייקרוסופט).

ישנו הסבר הגיוני מדוע אין התקן RF פנימי במחשבים הניידים?

כי לכל עכבר צריך להיות תדר ייחודי משלו. תחשוב מה היה קורה אם העכברים היו פועלים על אותו התדר, ושני אנשים היו עובדים אחד ליד השני עם עכברים זהים. המחשב לא יוכל לדעת את מי מהם לזהות, וגם אם היית יכול להגיד לו איזה, זה היה הרבה יותר מסובך מהתקן בלוטות' מקביל.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הבעיה שהאלחוטיים לניידים קטנים מאד.

זה גורם לכאבים בכף היד בשימוש מרובה כי היד מכווצת כל הזמן.

קניתי לפני שבוע אחד גדול חוטי של לוגיטק ב 40 שקל.

נוח מאד, מדויק וגדול - אבל עם חוט..

לי אישית הוא לא מפריע.

פורסם

מה שאפשר לעשות במקרה כזה הוא לקנות אלחוטי רגיל (ואולי לקצר את החוט של המקלט), או באמת עכבר BT רגיל. בכל מקרה, כשמדברים על עכבר למחשב נייד, מדברים על הקטנים. לי אישית העובדה שהעכבר קטן לא מפריעה, ואני מניח שגם לא לפותח השרשור.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הבטחתי תמונות של העכבר שלי, אז הנה הן. צילמתי אותו עם דיסק לצורך קבלת רושם לגבי הגדלים. בתמונה השניה ניתן לראות את המסילה שעליה מתגלגל החוט שלו. בתמונה השלישית צלמתי את החוט כאשר הוא פתוח לגמרי. אורכו כ 60 ס"מ.

אגב, העיגול על חיבור ה USB הוא מין תיק-תק שכזה, שנועל את הקונקטור לגוף העכבר, כדי שהחוט לא יפתח בזמן שהוא בתיק.

עד עכשיו, עוד לא קרה לי מקרה שבו חשבתי שעדיף היה אם היה לי עכבר אלחוטי. לא שימושי במחשב נייד, לדעתי, מכיוון שאין ג'ונגל של חוטים אחרים שהעכבר יכול להסתבך בהם (כמו במחשב רגיל), והיות וכל המחשב על השולחן והוא נייד, אין שום סיבה שתרצה להזיז את העכבר בלי כל המחשב (או שלפחות אני אף פעם לא ראיתי סיבה).

IMG_1314.jpg

IMG_1316.jpg

IMG_1317.jpg

"ai motoare capul doare"

פורסם

תודה לכולם על התגובות. היות ולפעמים הנייד מתחבר למסכים גדולים יותר נוח לי דווקא לעבוד עם עכבר אלחוטי.

פורסם

בלוטוס- Logitech® V470

אלחוטי עם דונגל- Logitech® VX™ Revolution

חוטי פשוט- Microsoft® Notebook Optical Mouse

אם כבר לקנות משהו, אז שיהיה נוח ואיכותי..

פורסם

אפשר לקנות את ה-MS NOTBOOK 4000. קטן, קומפקטי וחמוד !

af58cd8d285faa9108fe4c275f374f11.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...