Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם.

לפני כשבוע התחדשתי לי בפיג'ו 206 XS, ושלשום העברתי את הרדיו דיסק

מהרכב הישן לחדש.

הבעיה המוזרה היא שקודם כל כשאני מניע את הרכב הרדיו דיסק לא נדלק אוטומטית,

וכאשר אני מדליק אותו ידנית מהכפתור, כל הגדרות האקולייזר והשמע מתאפסות, והדיסק

מתחיל לנגן מהתחלה ולא מהנקודה שבה הפסיק.

מסקר קטן שערכתי נאמר לי שהרדיו דיסק כנראה לא חובר כשורה (משהו עם כבל צהוב ששומר הגדרות או משהו כזה).

העניין הוא שהמקום שבו עשיתי את זה הוא מקום מאוד ידוע ומאוד מקצועי בעיר מגורי, וקשה לי

להאמין שהטכנאי (בעל הבית אם לדייק) יעשה פאשלה שכזאת.

השאלה שלי היא האם בודאות מדובר בחיבור שגוי ? או שמה יכולות להיות אפשרויות אחרת ?

אני יודע שרובכם יגידו לי פשוט ללכת למוסך ולבדוק (וזה גם מה שכנראה אעשה מחר בבוקר)

אבל סתם בא לי לשמוע קצת חוות דעת לפני.

תודה מראש לעונים !

פורסם

מישהו חיבר לך את הסוויצ' ל + של הרדיו או משהו כזה. אז אין + קבוע מהמצבר. וכל פעם הרדיו "שוכח" הכל כי אין לו חשמל לזכור את הדברים. תחזור תגיד למי שעשה לך את ההתקנה. קל לסדר את זה.

פורסם

+1 לעידן

כל רכב יש לו +קבוע ו+אחרי סוויץ'.

בכל רכב זה צהוב וכתום לרוב ובחלק מהרכבים הצבעים פשוט הפוכים בעיקר בצרפתיות ובחלק מהגרמניות.

פורסם

תודה רבה לשניכם :-)

הבעיה הזאת משפיעה גם על אי הדלקותו של הרדיו דיסק בהפעלת הסוויץ' ?

• תוכן חדש...