Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המצב הוא שכנראה אני רוכש גולף 2003 שעברה כ-51000 ק"מ,

טופל כל הזמן במוסך מרכזי ג.ג.ג ולא החליפו לו רצועת תזמון, טיפול הבא בנובמבר,

1.תקנו אותי אם אני טועה אבל הבנתי (לאחר בירור עם המוסך) שהוראות יצרן הם שצריך להחליף כל 120000 ק"מ ללא קשר לזמן שהרכב על הכביש, האם זה נכון?

2. האם בעל מקצוע יכול להסתכל או לגעת ברצועה מבלי להתחיל לפרק דברים ולהחליט שיש/אין צורך להחליף רצועה, למרות שעוברים 5 שנים?

3. אם מוסך רושם בספר טיפולים שטיפול הבא בנובמבר אז זה אומר שאין צורך להחליף רצועה לפחות עד אז?

4. בטיפול של החלפת רצועת תזמון+משאבת מים איזה עוד חלקים קשורים לטיפול שצריך להחליף?

5. אם יש מישהו שעשה זאת לא מזמן ויודע מה המחיר?

פורסם

אם הרכב שלך הוא 100 כ"ס, 8 שסת' ,אוט' אז ההוראות הן כל 90 אלף או 3 שנים המוקדם מבניהם.

כנס למוסך ע"מ שיבדוק את מצב הרצועה ועל הדרך שיבדקו גם את משאבת המים.

לא ידועים לי מחירי עבודה וחלקים לעניין זה.

פורסם
אם הרכב שלך הוא 100 כ"ס, 8 שסת' ,אוט' אז ההוראות הן כל 90 אלף או 3 שנים המוקדם מבניהם.

כנס למוסך ע"מ שיבדוק את מצב הרצועה ועל הדרך שיבדקו גם את משאבת המים.

לא ידועים לי מחירי עבודה וחלקים לעניין זה.

קצת מתמיה הבטחון הזה שלך בהוראות ( של מי אגב ? ), במיוחד בשל ההוראות שקיימות לדברי פותח הדיון, אצל היבואן, על 120K וללא הגבלת זמן.

לא הייתי כזה גיבור אם לא הייתי מברר בצ'מפיון ומקבל בדיוק את אותם נתונים שהוא קיבל.

פורסם

יש כמה אסכולות וכמה סוגי המלצות, וגם יש הבדלים בין גרסאות האנשים הטכניים במוסכי היבואן:

1. 90 אלף ק"מ או 3 שנים, מה שבא קודם.

2. 90 אלף ק"מ ללא הגבלת זמן.

3. 120 אלף ק"מ ללא הגבלת זמן - אני אישית לא מכיר כזאת הנחייה.

אני נצמד להנחייה הראשונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קצת מתמיה הבטחון הזה שלך בהוראות ( של מי אגב ? ), במיוחד בשל ההוראות שקיימות לדברי פותח הדיון, אצל היבואן, על 120K וללא הגבלת זמן.

לא הייתי כזה גיבור אם לא הייתי מברר בצ'מפיון ומקבל בדיוק את אותם נתונים שהוא קיבל.

אין צורך להיות גיבור. בבעלותי vw בורה וידועים לי מספר הוראות יצרן לגבי הרכב.

פורסם

אוקי, כנראה אני יקח אותו למוסך מורשה שיסתכלו על הרצועה,

במידה והמוסך יאמר לי שאין צורך להחליף את הרצועה אני יכול להיות שקט ולא להחליף עד הטיפול הבא של האוטו?

או להתעקש להחליף בכל מקרה?

ומה לגבי מחיר, מישהו עשה טיפול כזה ומעודכן במחירים?

ואיזה חלקים נלווים יש בטיפול של טיימינג? (אני יודע על רצועה, מותחן, משאבת מיים, מה עוד?).

פורסם
אוקי, כנראה אני יקח אותו למוסך מורשה שיסתכלו על הרצועה,

במידה והמוסך יאמר לי שאין צורך להחליף את הרצועה אני יכול להיות שקט ולא להחליף עד הטיפול הבא של האוטו? לא

או להתעקש להחליף בכל מקרה? כן, להתעקש

ומה לגבי מחיר, מישהו עשה טיפול כזה ומעודכן במחירים?

ואיזה חלקים נלווים יש בטיפול של טיימינג? (אני יודע על רצועה, מותחן, משאבת מיים, מה עוד?).

...........

פורסם
יש כמה אסכולות וכמה סוגי המלצות, וגם יש הבדלים בין גרסאות האנשים הטכניים במוסכי היבואן:

1. 90 אלף ק"מ או 3 שנים, מה שבא קודם.

2. 90 אלף ק"מ ללא הגבלת זמן.

3. 120 אלף ק"מ ללא הגבלת זמן - אני אישית לא מכיר כזאת הנחייה.

אני נצמד להנחייה הראשונה.

עם כל הכבוד, אין מדובר כאן בפילוסופיה יוונית עתיקה, אלא בהנחיות יצרן שככלל צריכות להיות חד משמעיות, בפרט בנושא חשוב כמו מועד החלפת רצועת תזמון.

אין בענין הזה מקום ל"אסכולות".

• תוכן חדש...