Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עידכוני קושחה ל parrot

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום האם ניתן לעדכן את ה parrot דרך מחשב כך יד התומך בלוטוט או רק דרך מחשב נישא? כי אני לא מצליח להתקין את התוכנה על המחשב כף יד.

האורות במסך של הבלוטוט לא פועלים מה יכול להיות הסיבה לזה? אני די בטוח שהם לא נשרפו.

מישהו נתקל בבעיה הזו?

הם פעלו חלש בעבר. הסבירו לי שזה בעיית הספקים וזה לא רק אצלי באוטו אלה כמעט בכל רכב בארץ. יכול להיות?

פורסם

בכלל לא בעיית הספקים (לי יש PARROT 3200) והוא עובד מצויין מה הקשר בעיית הספקים?שנובעת מאיפה?

לגבי עידכוני קושחה הם מומלצים ורצויים ואפשרי לעדכן אותם רק עם הPALM תומך BT וצריך לגשת להגדרות לפתוח את המכשיר לעדכון קושחה ולנתק ממנו כל פלאפון שמחובר אליו.

בקשר לנורות החלשות תנסה מהגדרות לגשת לתאורה,משם לבהירות ולהגביה את הבהירות זה חייב לעזור.

יום טוב.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

תודה, ניגודיות ובהירות לא עזרו. כשקיבלתי אותו היו אורות חלשים ועכשיו הם נעלמו לגמרי.

עוד שאלה קטנה אם אני לא רוצה שזה יהיה מענה אוטומטי ואני אלחץ על send כדי לענות זה אפשרי? כי זה עונה אוטומטי לכל שיחה. ניסיתי בהגדרות של הפלאפון שלי וגם בהגדות במכשיר לבטל את זה וזה עדיין עונה אוטומטי.

• תוכן חדש...