Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(שוב) שלום לכולם.

החלטתי לשתף אתכם ברכש החדש והטרי מהיום שהוא גריל 9" לסאב ID.

בעיקרון הגריל הוא של האילייט 9", אך כמו שאתם יכולים לראות בתמונות הוא יושב מעולה גם על ה 8" ID.

לצערי אין בארץ גרילים 8" יפים (ולמען האמת מסתבר שגם בחו"ל לא). אם כבר מוצאים גריל יפה, אז הבעייה היא שהמשלוח מייקר מאוד את העסק, מה שכבר הופך להיות מחיר מוגזם לחתיכת מתכת.

אז קפצתי למורל (:wink:) וחזרתי עם גריל חתיך.

ההתקנה עצמה הייתה פשוטה מאוד, ורק הייתי צריך לדאוג שהגריל יש בצורה סימטרית מסביב לסאב.

אין מה להכביר במילים, הנה התוצאה.

איתמר.

(נ.ב, על הדרך הוצאתי את הסאב והוספתי קצת אקרילן לפנים התיבה כדי "להחיות" קצת את הסאונד היבש של הסאב.)

Sub001.jpg

Sub002.jpg

Sub003.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש ימורליסט :-)

באמת נראה חמוד. גריל מוצלח.

מה שמזכיר לי שאני צריך עוד מעט לדאוג לזוג גרילים לאודיופיל .. (מישהו אמר גריל של אולטימו ?) :-P

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה עושה בושות למורל. תתבייש.

מצד שני, לפחות עכשיו הסאב נראה טוב :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
(נ.ב' date=' על הדרך הוצאתי את הסאב והוספתי קצת אקרילן לפנים התיבה כדי "להחיות" קצת את הסאונד היבש של הסאב.)[/quote']

ו...?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה היה רע בסקאן ספיק? מאוד אהבתי את התוצאה שלו?

למה בעצם עברת לID? מה היה חסר לך או שלא אהבת?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נו, ועכשיו יש באס?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
תתחדש ימורליסט :-)

באמת נראה חמוד. גריל מוצלח.

מה שמזכיר לי שאני צריך עוד מעט לדאוג לזוג גרילים לאודיופיל .. (מישהו אמר גריל של אולטימו ?) :-P

ממתי יש לך בעיית גרילים?
פורסם

אני יודע שזה קטן עליך ..

סתם חשבתי על אופציה לחסוך לך עבודה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במילה אחת : אש :wink: .

מגניב אתה אה ? הגריל אול קצת יותר גדול , אבל בכללי נראה אש =)

לא יאומן מידוופר יותר כדי מהסאב נשמע מצחיק :lol:

תתחדש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...