Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשמחה!

דרך אגב מידע קצר לפותח האשכול:

סופר צ'ארצ'ר או בעיברית קלה מגדש על מחובר לרצועת המנוע, לרצועת מזגן, פולי ועוד.

יש לציין שכאן לא כמו בטורבו, המנוע מתאמץ יותר ומפסיד כוח (מה שהוא לא רוצה שיקרה...)

יש יתרונות ויש חיסרונות.

נקווה שהסרט הזה יגמר עם שדרוג יפה לגודשת ולא פרוייקט שחיטה. 8)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון אתה צודק, מצד שני יש לו המון יתרונות.

הצעתי לו סופרצ'ארג'ר ולא טורבו בגלל שרוב הסיכויים שייצא לו יותר זול מאשר טורבו.

יש קיט יעודי שכולל הכל לרכב שלו שמעלה את ההספק ל165 כ"ס באמינות, הבעייה היא שרק העלות שלו היא פי 2 מהתקציב שיש לו היום.

תוסיף עוד 5K להרכבה (במקרה הטוב) והגעת לסכום גבוה מאוד ולרכב אין יותר מידי פוטנציאל כח עקב נפח המנוע הקטן.

פורסם

היתרונות לא גוברות על החיסרונות וזו הבעיה, אבל זה לא משנה כרגע.

עם כול מה שהצעת הוא יגיע לכמה ? 12 אלף ש"ח

אם הרכב באמת חשוב לו האופציה הכי הגיונית שנראת לי היא להחליף למנוע של הGTI.

נכון, אין טורבו ואין "מגדש על" אבל הוא יקבל כמה עשרות סוסים יותר והוא יהנה יותר מהרכב.

זה דורש החלפה של מספר מכלולים אבל זה שווה בדיקה.

בדיקה קצרה בפרוקיות תביא לו את הGTI המיועדת ומשם הכול תלוי בו.

פורסם

לא אמרתי "שהסופר" עדיף על פני טורבו רגיל לרכב שלו, אמרתי שכרגע זה מה שהוא יכול להרכיב במסגרת התקציב ועדיין לשמור על איכות מכלולים והרכבה.

במחיר של מה שיעלה לו לשים מנוע של GTI לדעתי עדיף כבר ללכת על האופציה שלי, המחיר של מנוע+גיר (הגיר שלו מתאים או שהוא חייב להחליף גיר?)+מחשב+צמה+ציריות ועבודה יעלה לו הרבה יותר מ 10 ופה אופציית הגדישה מוסיפה הרבה יותר באותו מחיר.

לטעמי זה בעסה רצינית שאחרי השקעה של כל כך הרבה כסף עדיין איביזה סטאנדרטית תיהיה הרבה יותר חזקה במידה והוא הולך על החלפת מנוע.

פורסם

עכשיו נזכרתי פעם שאלתי בUK-POLOS את השאלה הזאת

והם אמרו לי משהו על

פילטר אוויר BMC זה אני מכיר

REMAP THE ECU לא כולכך הבנתי אבל נראה לי הכוונה לשחק עם התוכנה של המחשב?

הנה התשובה

BMC air filter, manifold cat back and remap will increase bhp to about 130-40, just be careful of strain on the gearbox!!

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

גם אני לא כל כך הבנתי, ניראה לי שהם מדברים על CAI ו"צ'יפ" אבל הערכה של 30-40 כ"ס? :roll:

נישמע לי אופטימי בצורה מגוכחת, בכל אופן שלח לי את הקישור ואני יעביר את הלאה, אולי אנחנו לא מבינים נכון ויש להם איזה שהוא פיתרון קסם :wink:

אם כן גם אני רוצה...

אני לא מבין למה הוא כל כך מתנגד לנייטרוס, השקעה יחסית קטנה,ב 90% מהזמן הרכב רגיל ורק כשהוא "תופס קריזה" הוא משתמש בו.

יצא לי לראות הונדה 1.4 נוסעת בדיזה של 50 וזה היה לא רע בכלל, אני מאמין שזה יספק אותו בהתחלה.

פורסם

מה שהציעו לך זה להחליף לפילטר פתוח וכנראה עם ראם אייר.. של חברה מסויימת שנמכרת ומוכרת בחו"ל(זה עיניין זניח)

ולשנות את מפות המחשב.. כלומר לשים צ'יפ או כל פתרון אחר שתמצא לנכון..

רשום שם גם אזהרה שלא תסחט את הגיר שלך עד הסוף- כנראה שהוא עדין.

:wink:

פורסם

לא כניראה, הגיר יחסית עדין ובארץ הוא גם יקר.

במידה וזה מה שהם היתכוונו אין שום סיכוי שבעולם שהרכב יעלה ל 30-40 כ"ס.

פורסם

רשמת שהשקעת כבר מעל 12 K אתה תשקיע עוד 8K

למה שמישהו יקנה פולו מוסבת עם ים בעיות

ולא יקנה איביזה טורבו או גולף GTI

אם היו חושבים לבנות פולו עם טורבו אז היו בונים

אגב פולו GTI גם לא נוסעת להיט .

כמו טויטוה קורולה ידנית היא נוסעת .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
לא אמרתי "שהסופר" עדיף על פני טורבו רגיל לרכב שלו, אמרתי שכרגע זה מה שהוא יכול להרכיב במסגרת התקציב ועדיין לשמור על איכות מכלולים והרכבה.

במחיר של מה שיעלה לו לשים מנוע של GTI לדעתי עדיף כבר ללכת על האופציה שלי, המחיר של מנוע+גיר (הגיר שלו מתאים או שהוא חייב להחליף גיר?)+מחשב+צמה+ציריות ועבודה יעלה לו הרבה יותר מ 10 ופה אופציית הגדישה מוסיפה הרבה יותר באותו מחיר.

לטעמי זה בעסה רצינית שאחרי השקעה של כל כך הרבה כסף עדיין איביזה סטאנדרטית תיהיה הרבה יותר חזקה במידה והוא הולך על החלפת מנוע.

אני חושב שהוא יצטרך להחליף גיר, כי הגיר ב16V קיצר והוא יודע את זה.

ולא בהכרח אפשר למצוא GTI מפרוק ולהיסתדר עם בעל המגרש ולקחת כמה חלקים במחיר טוב.

הכוונה שלך לאיביזה טורבו סטנדרית?

אם כן אז ברור שהיא עדיין תיהיה יותר חזקה.

רשמת שהשקעת כבר מעל 12 K אתה תשקיע עוד 8K

למה שמישהו יקנה פולו מוסבת עם ים בעיות

ולא יקנה איביזה טורבו או גולף GTI

אם היו חושבים לבנות פולו עם טורבו אז היו בונים

אגב פולו GTI גם לא נוסעת להיט .

כמו טויטוה קורולה ידנית היא נוסעת .

זה מה שאני בדיוק חושב.

אבל אם הוא ישקיע את הסכום הזה הוא לא ימכור את הרכב.\

זה לפי ההיגיון.

אולי הם חשבו שזה הGTI שכבר מגיע 125

כי אין מצב שציפ ופילטר יעלה לי את ההספק ב30-40

הרכב אטמוספרי איזה צ'יפ יעלה לך את ההספק ב40 כ"ס על אטמוספרי?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יכול לעשות לי סדר בבאלגן

אני יכול להשתיל מנוע GTI 1.4 ב16V 1.4 ? (הבנתי שכן )

לא הבנתי בדיוק את החלקים שאני צריך להחליף יש מישהו שיודע איזה חלקים בדיוק אני צריך להחליף?

מצאתי GTI שעברה תאונה בשבוע שעבר אז אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק את החלקים אני אשמח

ואולי גם את העלות של החלקים ?

שאלה נוספת זה איך הגיר מקצר אם הוא ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...