Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ,

לאחרונה מגיעות אלי מכוניות פורד פוקוס עם מגן אחורי , המודעות לבטיחות עובדת וכמובן הודות לפורום זה שדן בנושא.

שאלתי בעל רכב האם רכשת את המכונית עם מגן אחורי ? והוא השיב : "לא אני התקנתי בעלות של 1000 ש' ,משומש וזאת לאחר שקארתי את הנכתב בפורם CF". יפה !!!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דן שלום,

אני שנים לא התייחסתי עד שבאה תביעה של לקוח , "זכותי לדעת שאין מגן ברכב, זו הסיבה ששילמתי לך עבור הבדיקה", סוף ציטוט דברי הלקוח.

מאז אני מציין בהערות שלרכב אין מגן אחורי לפגוש.

אז זכותו לדעת שאין לו צ'נג'ר מקורי ברכב ,ג'נטים 17 אינטש' וגם שאין לו בקרת שיוט ובקרת אקלים ועוד כהנה וכהנה תוספות שבמקרה במודל זה לא קיימים או במודל קודם היו?

נו באמת.... אם במקור הרכב אין לו מגן אז אין לו, מדוע זה חייב להיות מצויין? אותי זה רק היה מבלבל אם הייתי לקוח תמויי שלא מבין כל כך במגנים ובטיחות ופתאום כותבים במכון הבדיקה שאין לי מגן, אני הייתי מסיק שצריך להיות והולך מייד לצעוק למי שמכר לי את הרכב.ההערה הזו שהמכון בדיקה שלך מוסיף מיותרת ולא במקומה.

אגב את הסיפור של המגן שקנו ב 1000 שקל אני לא קונה. אנשים היום לא מוצאים כסף על תיקונים נחוצים ברכב, אז מגן שבמקור לא צריך להיות שם פתאום מוכנים לקנות ולהרכיב?

פורסם
אם במקור הרכב אין לו מגן אז אין לו, מדוע זה חייב להיות מצויין? אותי זה רק היה מבלבל אם הייתי לקוח תמויי שלא מבין כל כך במגנים ובטיחות ופתאום כותבים במכון הבדיקה שאין לי מגן, אני הייתי מסיק שצריך להיות והולך מייד לצעוק למי שמכר לי את הרכב.ההערה הזו שהמכון בדיקה שלך מוסיף מיותרת ולא במקומה.

לא בהכרח.

השאלה היא איך מוצגים הדברים.

אם בהערה ירשם שאין מגן לרכב ושאין במקור מגן בדגם הזה - אז אין בכך בעיה ומדובר במידע בלבד.

פורסם

חברים יקרים, אתם חוזרים על אותם הדברים בפעם העשירית.

ברזילאי החליט, למען השקט הנפשי שלו, שהוא רוצה לציין את הסעיף הזה.

מדובר בעסק הפרטי שלו, ובלקוחות שלו. זכותו המלאה לרשום בדו"ח הבדיקה כל פריט שהוא רואה לנכון.

לדעתי, במצב זה המכון חשוף ופגיע יותר, אולי יבוא מישהו, שיארגן אסמכתא מהיבואן, שמאשרת שהרכב נמכר ללא מגן, וינסה לתבוע את עלות המגן מהמכון.

אגב, למה לא מציינים, שאין בלמי דיסק מאחורה ?

הרי בדגם GIHA יש. זכות הלקוחות לדעת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אז זכותו לדעת שאין לו צ'נג'ר מקורי ברכב ,ג'נטים 17 אינטש' וגם שאין לו בקרת שיוט ובקרת אקלים ועוד כהנה וכהנה תוספות שבמקרה במודל זה לא קיימים או במודל קודם היו?

נו באמת.... אם במקור הרכב אין לו מגן אז אין לו, מדוע זה חייב להיות מצויין? אותי זה רק היה מבלבל אם הייתי לקוח תמויי שלא מבין כל כך במגנים ובטיחות ופתאום כותבים במכון הבדיקה שאין לי מגן, אני הייתי מסיק שצריך להיות והולך מייד לצעוק למי שמכר לי את הרכב.ההערה הזו שהמכון בדיקה שלך מוסיף מיותרת ולא במקומה.

אגב את הסיפור של המגן שקנו ב 1000 שקל אני לא קונה. אנשים היום לא מוצאים כסף על תיקונים נחוצים ברכב, אז מגן שבמקור לא צריך להיות שם פתאום מוכנים לקנות ולהרכיב

אתה לא יודע איזה לקוחות יש בשוק המכוניות המשומשות. יש גם לקוחות קשה עורף ששום דבר אינו נראה להם. פעם הייתי כותב שמד הדלק ברכב לא נבדק ! , מדוע ? כי היה מקרה שרכב הגיע לבדיקה עם חצי מיכל מלא , האיש תדלק מלא והמחוג נשאר תקוע על חצי , אותן הטענות עלו ...למה ...איך...ולמה.

לא כולם נאורים ומבינים עיניין.

מכל הסיפור הזה לא הבנתי משהו חשוב.

האם המחסור במגן אחורי קיים רק בדגם הליסינג trend או גם ב trend x ?

בקאטלוג של כל דגם יש פירוט על כל המכללים , בלמי תוף ובלמי דיסקה ועוד...לא ראיתי לעולם פירוט על מגן לפגוש קיים או לא קיים בדגמים השונים !.

שנה טובה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש מכוניות ניסאן אלמרה (דגם מסוים) ללא מגן קידמי (קורת רוחב מתכתית הממוקמת מאחורי הפגוש הפלסטי הקדמי) , פגיעה קלה והלך לו הרדיאטור !!.

הערה :

אני מצטער שפה הלוגו שלי שונה , זהו מחשב חדש , אני לא זוכר את הסיסמה שלי המקורית לכן אני פה מופיע עם לוגו מאוד ישן ותחת הכותרת "חדש בפורום" , אתכם הסליחה !.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רצוי להתקין וזאת למען הגנה ומניעה של קריסה של הפח האחורי ורצפת תא המטען מפגיעה (תאונה) מאחור. חפש משומש וזול.

פורסם

יש לי פוקוס פרטית 2008 שהוצאתי מהחברה .

רמת גימור trend

יש לה גם מגן קדמי וגם אחורי .

הגיוני שחברות הליסינג מזמינות מכוניות עם מפרט שונה כדי להוריד עלויות .

אין מתנות חינם

פורסם
רצוי להתקין וזאת למען הגנה ומניעה של קריסה של הפח האחורי ורצפת תא המטען מפגיעה (תאונה) מאחור. חפש משומש וזול.

האם אני יכול לכוף דלק מוטורס להתקין?

• תוכן חדש...