Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנגב יש לנו אוכלוסיה קשה , כל דבר שלא נראה להם הם ישר מאיימים במשפט . ראיתי בתל אביב מה בודקים ואיך בודקים וכמעט ואין להם בעיות עם לקוחות , לכן אצלינו מקפידים בבדיקה לחומרה. הלקוחות באים בטענות על סדק קל בבקאלית של פנס או על ידית חלון שמסתובבת קשה ועוד.

דוד, אני חושב שכל אדם/מקרה לגופו, ללא הבדל גאוגרפי, אין צורך לעשות הכללה גורפת ופוגעת שכזאת, אז בקטע הזה אתה טועה.

עשיתי בדיקות במקומות שונים ברחבי הארץ(גם במכון שלך), הבדיקות והניסוח שלהן די דומה ברוב המכונים.

לעצם העניין, קשה לי להאמין, שחברת הליסינג/היבואן יורידו חלק בטיחותי חשוב על דעת עצמם.

אם הרכב ייוצר במתכונות הזאת, זו כבר בעיה של היבואן ולא שלך, וכל מי שיש לו בעיה שיפנה אליהם.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנסיך -

אני חוזר על הדברים שכבר נכתבו בשירשור.

תפקיד מכון הבדיקה הוא לעמוד את מצבו של רכב משומש ביחס למצבו כחדש, ולא לציין קיום או אי קיום של איבזור זה או אחר.

אם האביזר היה קיים במקור, וברכב הנבדק הוא אינו קיים (כלומר הוסר או אבד), יש לציין זאת בדו"ח הבדיקה.

אם הרכב הנבדק הגיע במצבו המקורי - אין מקום לציין שום דבר.

פורסם

בדיוק כך, האוכלוסיה המקומית לא העניין פה בכלל. באותו משקל המכון אינו מציין אם לרכב יש בדלת אחורית הפעלה ידנית לחלונות חשמל כאשר בדגם מאובזר יותר היא קיימת, זה עניינו של הלקוח בלבד.

כבר ביססנו את העבודה שהרכב מגיע כך מהיצרן אז ההערה על חסרונו מיותרת לחלוטין ועלולה לסבך את המכון. עוד עלולים לחייב אותך בהשלמתו (עפ"י מקרה קביעת ירידת ערך בפורום TT).

פורסם

שאלה למבינים כאן ,

האם יש פוקוסים שכן יש להן מגן אחורי מקורי ?

או האם בחו"ל לפורד פוקוס יש מגן אחורי מקורי ?

אם אחת או יותר מהתשובות היא כן זה לא נשמע לכם מוזר ?

במיוחד כשלפי מה שנאמר כאן זה חלק בטיחותי שקיים ( אפשר לקנות ) ומיועד להיות מורכב מאחור ע"י היצרן .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם
האם יש פוקוסים שכן יש להן מגן אחורי מקורי ?

אתמול בדקתי בפוקוס של חבר שלי, יש לו מגן מהיצרן

FOCUS 1.6 GHIA 2004

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אבל מה שבדקת זה פוקוןס דור ראשון ופה מדברים על פוקוס דור שני לפני/אחרי מתיחת פנים.

וכאן נשאלת השאלה - האם יש דגמים של הפוקוס שכן נמכרים בחו"ל/בארץ עם המגן לפגוש?

פורסם

לשאלתך בדקתי כמה פוקוסים דור שני חדשות 2008 ובכולן היה מגן אחורי .

לפי דעתי הבלתי מלומדת אי המצאות במגן אחורי=תאונה מאחור או קניבלציה כפי ששוער פה ובכל מקרה זה לא תקין .

טוב שהנושא הועלה בפורום .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

לאור ההתלהמות כאן התכופפתי מתחת לפוקוס של שכן שלי(שנת 2007 פרטי) ואין לו שום מגן.

אני מפנה אותו לעו"ד שיתבע מישהו .... כי ככה עושים כולם וחשוב שלא יהיה פראייר.

נראה לי שקצת יצאו פה מפרופורציות,יש מגן או אין מגן זה כנראה כפי שנכתב כאן על פי שיקולי יצרן(מי שמשלם על גרסת טרנד עם שתי כריות אויר כנראה שחייו לא חשובים לו) ומי שמשקיע בגיאה יקבל שריון טנק.

ובשבילם החליטו בחברת הליסינג.

דוד על מה יתבע אותך לקוח על מכלול שלא היה ברכב מעולם? אז אולי יתבע אותך על מערכת ניווט מקורית שראה בקטלוג של דלק מוטורס ולא רשמת שאין לו ב1600 שקנה מחברת השכרה זו או אחרת,

פורסם

כתבתי בעבר כי לקוח בדק אצלינו פוקוס שרכש מסנטרל -סיקס ללא מגן אחורי , אז לא היינו מציינים זאת וזה יצר עימות בין הלקוח לביו המכון בטענה : "למה לא רשמתם לי שאין מגן לפגוש האחורי זכותי לדעת ולכן שילמתי בדיקה" , איך שלא תנהג תמיד יהיו טענות מפה ומשם. מאז המקרה אנו מציינים זאת עם הסבר שהרכב כך מגיע מהיצרן ואם הוא רוצה להתקינו העלות היא 2600 ש'.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הדיון הארוך ובעיקר הכאבי ראש שברזילי מקבל מהלקוחות יכול להפתר ממייל קטן ליבואן.

לדעתי אם תציג את עצמך כבעל מכון בדיקה ותתאר את הסיטואציה בה אתה נמצא, תקבל תשובה מפורטת האם המגן מגיע או לא ואם כן אז באילו דגמים.

שווה לך לנסות (וגם מעניין מה הפתרון לתעלומה).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בכל מקרה אני חייב להתייחס למגן המדובר , זו הדרישה של הלקוחות , "תיידע אותי" אומר הלקוח ואת זאת אנו עושים , למעשה הלקוח מתווה לנו את אופי הבדיקה.

כל עבודה והקשיים שלה , ברוך השם אנו מתפרנסים טוב ובל נשכח המעסיק שלנו הוא הלקוח וזו לא דמאגוגיה !.

פורסם

אני לא מבין מה יש להתייחס למשהו שהוא סטנדרטי ברכב, אתה כותב לכל רכב שאין לא גג שמש שהוא חסר רק כי יש דגמים עם גג שמש? סתם אתה מכניס את הלקוחות שלך לדילמות שחושבים שהרכב עבר תיקון לקוי וכדומה.

פורסם

דן שלום,

אני שנים לא התייחסתי עד שבאה תביעה של לקוח , "זכותי לדעת שאין מגן ברכב, זו הסיבה ששילמתי לך עבור הבדיקה", סוף ציטוט דברי הלקוח.

מאז אני מציין בהערות שלרכב אין מגן אחורי לפגוש.

• תוכן חדש...