Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מידע מבוסס ?

היתה לי התערבות קטנה עם חבר. הוא הראה לי כתבה ב- Walla בה נטען שהדגמי 2.0 ל' המיועדים לארץ ייוצרו אך ורק עם מערכת מתלים אקטיבית, למגינת ליבו של היבואן.

אני אמרתי שאין סיכוי, ושהיבואן יצליח לסחוט את היצרן להפיק גרסה עם מתלי מתכת בסופו של דבר. אפילו טענתי שהכתבה הזו היא אמצעי של היבואן להפעיל לחץ על היצרן.

אז אתה אומר שהוא הצליח? :-)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיטרואן מתחילים לנטוש את המתלים שאנו כ"כ אוהבים לסבול מהם? איזו סיבה אחרת תהיה לנו לקנות סיטרואן, בטח לא השרות של היבואן..

בריאות לכולם!

פורסם

למרות רצוני העז בC5 בסוכנות ממנה אני רוצה לרכוש היו 3 מכוניות עם היסטורית טיפולים .

האחת עם הכי פחות בעיות עברה טיפול בקרוב ל10K ש"ח בו הוחלפה כל מערכת כריות האויר -האם זו בעיה נפוצה ?

האם שווה למרות הכל לקחת את הסיכון לעומת רנו מגאן?

האם רצוני העז בסיטרואן גורם לי לנסינות פטתים לשכנע את עצמי ?:?

פורסם

מה שאני שמעתי דווקא הוא- שהקומבינציה- מתלים רגילים+גיר אוטומטי לא יוצאת את מפעלי סיטרואן. גם לא לשוק הישראלי.

לכן הסיטרואן לא תימכר בקבוצת רישוי 4, ואת זה דווקא אמר לי איזשהו אבא במרפאה שלי שמתכנן לשדרג את ה c5 ליסינג הנוכחית שלו לחדשה ואף מוכן לעבור קבוצת רישוי עבור כך.

אז אולי בכל זאת אזכה בהתערבות :-)

פורסם

חכה.

בארץ הקודש תהיה גם תהיה C5, אוטומטית, גרסת ליסינג, עם מתלים רגילים.

לחילופין (בסבירות נמוכה הרבה יותר) תהיה בארץ הקודש C5, אוטומטית, גרסת ליסינג, בקבוצת רישוי 4.

המשמעות של הוצאת גרסה כזו במיוחד עבור ישראל היא שתי לחיצות על Enter במכונה ששולטת ברובוט במפעל ההרכבה.

מישהו בסוף ישוכנע ללחוץ פעמיים על הכפתור.

תזכור איפה שמעת את הנבואה הזו לראשונה... :-)

• תוכן חדש...