Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש המלצות למכונית.

קצת פרטים על אופי הנסיעה:

רוב הנסיעות יהיו בירושלים, משהו כמו 25 ק"מ ביום.

נסיעות מירושלים לתל אביב פעם-פעמיים בחודש.

התקציב הוא... גמיש. נגיד בסביבות ה 18 אלף.

עכשיו מה זה אומר? אני לא רוצה לקנות מכונית ב-18 ולגלות שאני צריך בסוף לשים עוד 10 על תיקונים ופתאם יש לי מכונית ב28 אלף.

השיקולים/מכוניות הם כאלה:

לקנות משהו כמו פיאט אונו 94

לקנות משהו כמו פיאט פונטו 96

לקנות משהו כמו פיאט פונטו 00

אל תתבלבלו, אני לא סגור לגמרי על פיאט, פשוט זה הכיוון הכללי.

השאלה היא מה כדאי מבחינת תיקונים בהמשך הדרך? האם ייתכן שאני אקנה פונטו 2000, ועדיין יהיו תיקונים באותו סדר גודל שאונו 94 הייתה צריכה?

אני מוכן לשלם יותר עבור האיכות של מכונית יותר מודרנית, השאלה היא האם זה יבוא לידי ביטוי גם בתחזוקה.

וכמובן, אשמח להמלצות לעוד מכוניות. תודה.

פורסם

חשוב שתבין שקניית מכונית זה כבר לא עסק זול

אולי המכונית עולה קצת זול במחירון אבל בכלל לרכוש מכונית זה הוצאה גם אחרי מימוש הקנייה של המכונית לא נגמרות ההוצאות.

אם חשבת על פיאט ואתה לא סגור על פיאט ומעוניין במכוניות טובות מיצרנים טובים

אני יכול לנסות להמליץ לך על שני יצרנים:

1. אופל קורסה - צריכת דלק נמוכה ביחסית למכוניות בקטגוריה של הקורסה, אוטו אמין אני רכשתי אוטו כזה בדגם 1400 סמ"ק

שנת 2001 ואני מבסוט אחרי שמכרתי את היונדאי גטס שהייתה שותה דלק בכמויות שאין אפשרות לתאר אני יכול להמליץ לך על

הקורסה כאוטו שתהנה ממנו יותר מפיאט.

2.מאזדה סדאן - לא צריך להסביר יותר מידי על היצרן הזה.

למאזדה יש שוק טוב, הרכבים של מאזדה אמינים גם הדגם שאני ממליץ עליו אמין

מאזדה סדאן קשה למצוא כי לא הרבה מוכרים אבל תמיד אפשר למצוא וצריך לחפש.

המחירון למאזדה סדאן שנת 96 19,000 ש"ח.

החוכמה לבדוק כמה שיותר את האוטו שברצונך לקנות.

מטיפולים במוסך, משילדה, ומבדיקה במכון מוסמך ואמין.

וכל זה על מנת להבטיח שהאוטו שאתה קונה באמת טופל ובמצב שמור.

בהצלחה.

פורסם

זה שזה לא זול זה ברור, השאלה היא האם השקעה בשנתון גבוה יותר תניב חיסכון משמעותי בהוצאות עתידיות, או שבאופן כללי, עבור תקציב נמוך (גם 25,000) יש מצב שאתה נופל.

פורסם

לדעתי אם יש לך תקציב של 18K, עדיף לקנות רכב בערך ב-12K ולהשקיע את ההפרש על יישור קו עצבני שיסגור לך הרבה פינות וייתן לך קצת שקט נפשי.

פורסם

השאלה היא מה כדאי מבחינת תיקונים בהמשך הדרך? האם ייתכן שאני אקנה פונטו 2000, ועדיין יהיו תיקונים באותו סדר גודל שאונו 94 הייתה צריכה?

אני מוכן לשלם יותר עבור האיכות של מכונית יותר מודרנית, השאלה היא האם זה יבוא לידי ביטוי גם בתחזוקה.

כן, בהחלט יתכן.

אתה קונה רכב מיד שנייה, שלישית, חמישית או השד יודע מה. עם כל הבדיקות הכי קפדניות שתעשה לרכב אתה לעולם לא יכול לדעת מה עבר על הרכב הזה לפני שהגיע אליך ולהכיר את כל התקלות שהמוכרים הקודמים מחביאים מתחת לשרוול. יש גם כמובן תקלות שיקרו אצלך ואת זה אף אחד לא יכול לצפות במדויק.

בגדול, מבחינת אמינות וככלל אצבע - לך על המודל החדיש ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך ובעל הקילומטראז' הנמוך ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא אתה מעדיף לקנות אוטו טוב

או לקנות אוטו וליישר לו קו שאתה כל היום מהבוקר ועד הערב במוסך

אוטו שקונים ב 25K לא מבלה במוסך כמו האוטו שעולה 12K.

אפשר לקנות אוטו ב 20 וליישר קו לא תיקונים אלה תיקונים טיימניג טיפול גדול וכו'

אם אתה קונה אוטו על מנת ליישר בקו בכך שתתקן אותו ותשקיע עליו עוד ועוד

אז אל תקנה בכלל .

פורסם

זה לא כזה נכון מה שאתה אומר, אף אחד לא יכול להבטיח לך שרכב שקנית ב-24K יהיה יותר אמין מרכב ב-12K.

אני דווקא הייתי מעדיף לקנות רכב יותר מיושן אבל במצב טוב, לא חסר כאלה. הכוונה היא לקנות רכב שהוא פשוט מכנית ובלי כל מיני שיכלולים ו"תיחכומים" למיניהם שיכולים לשבוק חיים בקלות.

אפשר לקנות רכב כזה וישר לעשות לו יישור קו עצבני ולא לחכות שיצוצו התקלות, להקדים את התרופות למכות.

פורסם

קודם כל אם זה רכב לטווח ארוך אז אל תהיה מודאג מהשוק של הרכב...

אתה תוכל למצוא רכבים מעולים במחירון נמוך בגלל שאין להם שוק.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מי ממליץ לבנאדם על מאזדה ב18 אלף ש"ח? לא כואב הלב להמליץ על רכבים בני 13-14 במחירים כאלה?

ממליץ לך בחום על קאיה ספיה. חפש לך אחת שטופלה היטב, שלא סובלת מהמחלות המוכרות שלה (פלסטיקים מתפרקים),

וכמובן עם ק"מ כמה שיותר נמוך.

במחיר שציינת תוכל להשיג אחת שנת 98 ויישארו גם 5 אלף ש"ח לתיקונים.

מבחינה מכנית מדובר באותה מכונית כמו מאזדה 323 ישנה, רק בחצי המחיר...

שיהיה בהצלחה.

פורסם

זה לא משנה איזה רכב תקנה, התחזוקה תישאר פחות או יותר דומה במיוחד אם מדברים על טווח ארוך (בו ההוצאות מתחלקות גם עבור בלאי וגם עבור תיקונים כאלה ואחרים שחלקם עלולים להופיע בדמות תקלות וחלקם בבלאי כתוצאה מגיל, כמו למשל בלאי במערכת היגוי, מתלים, הינע וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...