Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה, אצלי בפרוספקט אין RT בנזין שם.

יש RXE לדגם 1.4 ו-RXT לדגם 1.6. אני מאמין שגם דגם אוטומטי שמצאת הוא RXT. ה-RT אולי זה דגם ישן עם מנוע 8V.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקשר למחיר תחזוקה ואמינות, אין לי מה להגיד מכיוון שלא הייתה לי מכונית כזאת.

יצא לי קצת לנסוע בה ומאוד התרשמתי לטובה. נסעתי גם בידני וגם באוטומטי, ידני מושך מצויין ומאוטומטי נשאר לי רושם כמו מרכב עייף.

אני מניח שאם תקנה אוטומט והוא יתחיל לעשות בעיות, יהיה יקר מאוד לטפל בו.

מבחינת טיפולים וכו', לרוב המכוניות מחירים דומים. פילטרים, שמן וכו' אלה דברים רגילים ששמים בכל אוטו.

אני מבין שידני זו לא אופצייה בשבילך, לכן ממליץ לך רק על רכב יפני אוטומטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה לנו 3 שנים מגאן 98 אוטו' מנוע 1600. בוא נגיד ככה, תמיד תהיה מוכן לאיזה תקלה. קרה לי כמה פעמים שבבוקר האוטו לא הניע. ואז התחילו בעיות עם מערכת הקירור והאוטו התחמם כל הזמן וכמה חיישנים התקלקלו בגיר. עלה באיזור ה4 אלף ובזה נמאס ומכרנו את האוטו.

פורסם
כל כמה ק"מ החלפת רצועת טיימינג?

טיימינג כל 6 שנים או 120000 ק"מ עלות גבוהה מאד של החלפה ( כ-4K )

מחלקות ידועות:

סלילי הצתה מתקלקלים ( כ-1600 ש"ח החלפה )

פולי מנוע ( כ-1200 ש"ח עם עבודה )

תושבת גיר מרכזית ( 800 ש"ח )

אלקרומגנט בגיר ( 1200 ש"ח )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לנו במשפחה שני רנו מגאן, אחת 98 השנייה 2001

ב98 הלך הקוייל וב2001 עד עכשיו לא היו שום תקלות בנתיים 90 אלף ק"מ (טיימינג במורשה על 3000 ש"ח).

• תוכן חדש...