Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש בבקשה קצת פרטים על הרכב,

האם שווה (מומלץ) לרכוש?

בעיות ספציפיות?

רצועת טיימינג כל כמה זמן?

וכל מה שאתם חושבים שיכול לעזור.

תודה.

פורסם

פרט בבקשה לאיזה שנת דגם אתה מיתכוון,מאחר והיו שני דגמים לרנו מגאן 1.6.

הדגם הישן עם מנוע 8 שסתומים ו 90 כ"ס עם גיר של רנו,ודגם בעל 16 שסתומים וגיר AL4.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ממליץ על מגאן עם גיר ידני. גם אמינה יותר מאוטומטית, גם חסכונית יותר, גם סוחבת טוב יותר ובמיוחד על גירסא עם מנוע 110כ"ס. רכב נעים מאוד לנסיעה.

אפשר למצוא אחת שמורה באיזור ה-30K ביד 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
פרט בבקשה לאיזה שנת דגם אתה מיתכוון,מאחר והיו שני דגמים לרנו מגאן 1.6.

הדגם הישן עם מנוע 8 שסתומים ו 90 כ"ס עם גיר של רנו,ודגם בעל 16 שסתומים וגיר AL4.

שנת 00

פורסם

מומלץ מאוד למי שמחפש רכב נוח, בטיחותי, זול לקניה.

לא מומלץ למי שמחפש רכב ולא רוצה להסתכן בתקלות חשמל או שיפוץ גיר יקר(לא מחייב אבל יכול לקרות במגאן).

מה הדרישות שלך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה התקציב? אפשר למצוא את הדגם היותר מאובזר - RXT.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל המגאנים 1.6 האוטומטיות היו RXT בשנת 2000.

למגאן 1.6 בשנים האלו היה מנוע 16 שסתומים שסיפק 110 כ"ס וגיר אוטומטי שמשותף לרנו ופיג'ו,שנקרא ברנו DPO.

סה"כ מכונית טובה,רק שצריך לשים לב למספר פרטים-סלילי הצתה רגישים,ולכן בכל מקרה של זיוף או פעולה לא "עגולה" יש לחשוד בהם,גיר אוטומטי די רגיש,שסבל במגאן מנשם שמוקם נמוך מידי,ולכן היו מיקרים שחדרו מיים לתיבת ההילוכים,מה שגרם להריסתה.

מכונית טובה,בטוחה ובתקציבך-מומלצת בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כל המגאנים 1.6 האוטומטיות היו RXT בשנת 2000.

למגאן 1.6 בשנים האלו היה מנוע 16 שסתומים שסיפק 110 כ"ס וגיר אוטומטי שמשותף לרנו ופיג'ו,שנקרא ברנו DPO.

סה"כ מכונית טובה,רק שצריך לשים לב למספר פרטים-סלילי הצתה רגישים,ולכן בכל מקרה של זיוף או פעולה לא "עגולה" יש לחשוד בהם,גיר אוטומטי די רגיש,שסבל במגאן מנשם שמוקם נמוך מידי,ולכן היו מיקרים שחדרו מיים לתיבת ההילוכים,מה שגרם להריסתה.

מכונית טובה,בטוחה ובתקציבך-מומלצת בהחלט.

מה התוספות שמגיעות בדגם שכזה?

ח"ח? נעילה מרכזית? כריות אויר (כמה)? וכו...

פורסם

מדובר על גיר לא מהכי אמינים. גיר ידני הרבה יותר אמין וגם האוטו סוחב טוב יותר.

אם ידני זו אופצייה, לדעתי עדיף, כי חוץ מנוחות כל היתרונות לצידו.

אם אתה רוצה אוטומט, קנה יפנית, כגון קורולה, סיויק, מזדה לנטיס וכו'.

אבל מגאן באותו מחיר אפשר לקנות חדשה ומאובזרת יותר. יש לה מושבים נוחים מאוד, רכב שמתאים לנסיעות ארוכות.

לפי טעמי הסלון מאוד טוב, יפניות מאותה קטגורייה, בד"כ בעלות סלון פשוט יותר.

במילים אחרות, שוב ממליץ על גיר ידני, דגם 110כ"ס ובגירסאות היותר מאובזרות כגון RXT.

עשיתי חיפוש ביד 2 ומצאתי אחת שנת 2000 ברמת אבזור RXT, מחיר 28K וגיר ידני.

פורסם

לי יש, רק ידנית שנת 99 בסך הכול לא היו לי בעיות מיוחדות, רק דברים קטנים

כמו בעיה שדלת אחת לא נינעלה בנעילה המרכזית, מנוע של חלון חשמל שהפסיק לעבוד, ומדף של המזגן

שמזרים אויר מבפנים או מבחוץ שהצחיל לקפוץ כול הזמן, חוץ מיזה אני די מרוצה מה רק שחלקי החילוף די יקרים

למשל החלפת הקלאץ עלתה לי 1900 שקל.

פורסם

1663105]מדובר על גיר לא מהכי אמינים. גיר ידני הרבה יותר אמין וגם האוטו סוחב טוב יותר.

אם ידני זו אופצייה, לדעתי עדיף, כי חוץ מנוחות כל היתרונות לצידו.

אם אתה רוצה אוטומט, קנה יפנית, כגון קורולה, סיויק, מזדה לנטיס וכו'.

אבל מגאן באותו מחיר אפשר לקנות חדשה ומאובזרת יותר. יש לה מושבים נוחים מאוד, רכב שמתאים לנסיעות ארוכות.

לפי טעמי הסלון מאוד טוב, יפניות מאותה קטגורייה, בד"כ בעלות סלון פשוט יותר.

במילים אחרות, שוב ממליץ על גיר ידני, דגם 110כ"ס ובגירסאות היותר מאובזרות כגון RXT.

עשיתי חיפוש ביד 2 ומצאתי אחת שנת 2000 ברמת אבזור RXT, מחיר 28K וגיר ידני.

יש כרגע ביד 2 רנו מגאן אוטמטית מאזור השרון והסביבה יד שניה 30000 ש"ח (מספר מודעה 368575) זאת אמורה להיות דגם RXT נכון?

פורסם
חלקי החילוף די יקרים

למשל החלפת הקלאץ עלתה לי 1900 שקל.

החלפת קלאץ' ב-1900 ש"ח זה זול לפי טעמי.

מה התוספות שמגיעות בדגם שכזה?

ח"ח? נעילה מרכזית? כריות אויר (כמה)? וכו...

יש ברשותי פרוספקט שנת 2000 שכולל את רשימת האבזור. RXT כולל 4 כריות אויר (נהג נוסע + צדיות), גלגלים 15", פנסי ערפל, 4 ח"ח, ABS, נ"מ, 3 משענות ראש מאחור וכו'. רשימה ארוכה (אין לי כוח לכתוב את הכל). מדובר על רכב שיש לו רמת אבזור מעולה.

להלן נתוני ביצועים (1.6 16V ידנית):

נפח: 1598

כ"ס: 110/5750

מומנט: 15.4/3750

0 ל-100: ב-9.9 שניות

מהירות מירבית: 198

צריכת דלק (ק"מ לליטר) עיר: 10.6 כביש: 17.5

יש כרגע ביד 2 רנו מגאן אוטמטית מאזור השרון והסביבה יד שניה 30000 ש"ח (מספר מודעה 368575) זאת אמורה להיות דגם RXT נכון?

אני לא יודע אם זה RXT. אבל יש מודעה של RXT מאיזור הצפון ידנית.

סביבות 30-32 אלף (חייב אוטמטי).

אוטומטי ממליץ ללכת יותר לכיוון היפניות, שוק טוב יותר ויפנית אוטומטית אמינה יותר.

פורסם

החלפת קלאץ' ב-1900 ש"ח זה זול לפי טעמי.

יש ברשותי פרוספקט שנת 2000 שכולל את רשימת האבזור. RXT כולל 4 כריות אויר (נהג נוסע + צדיות), גלגלים 15", פנסי ערפל, 4 ח"ח, ABS, נ"מ, 3 משענות ראש מאחור וכו'. רשימה ארוכה (אין לי כוח לכתוב את הכל). מדובר על רכב שיש לו רמת אבזור מעולה.

להלן נתוני ביצועים (1.6 16V ידנית):

נפח: 1598

כ"ס: 110/5750

מומנט: 15.4/3750

0 ל-100: ב-9.9 שניות

מהירות מירבית: 198

צריכת דלק (ק"מ לליטר) עיר: 10.6 כביש: 17.5

אני לא יודע אם זה RXT. אבל יש מודעה של RXT מאיזור הצפון ידנית.

אתה כ"כ נעול על אוטומט?

כן

מה ההבדל בתוספות ובמחיר בין RXT לRT?

• תוכן חדש...