Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב

רציתי לקבל עזרה בפרויקת הסבת מנוע אטמוספרי מסוג c20ne 2liter של אופל למנוע מוגדש

העם אפשר לקחת את הקיט turbo של מנוע c20let ופשוט להתקין אותו על הc20ne מבלי לבצע שינויים

מסורבלים במנוע? ,או לקחת קיט turbo פשוט יותר קטן שיתאיםלמנוע מבלי לפצוץ את המנוע.?

ועם זה ניתן לביצוע אני אשמח לקבל כתובת למי לפנות.

תודה מראש

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

ממש לא פשוט להתקין טורבו.

מסביב יש המון דברים שחייבים להתקין:

סעפת פליטה, צנרת פליטה + דאון פייפ, אינטרקולר, ווסטגייט, צנרת גדישה ועוד עוד אני לא ימשיך.

זה לא משנה עם זה טורבו גדול או קטן.

ועל הצד החוקי שבעיניין עוד לא דיברנו.

לסיכום, טורבו זה פרוייקט שאם עושים אותו אז עושים אותו כמו שצריך.

ואתה צריך כסף והרבה סבלנות.

בקשר להשתלת מנוע אופל אחר זה גם מסורבל וגם ידרוש החלפת רוב המכלולים ברכב.

פורסם

על C20XE אין שום בעיה להתקין את הטורבו עם כל המערכת של ה LET.

על C20NE אפילו לא הייתי שוקל להתקין.

אם מתעקשים על טורבו אז רק קיט יעודי או בניה על המנוע אבל עניין ה LET לא רלוונטי כאן.

האם ברור לך שהסבה ל C20XE תהיה יותר קלה, יותר זולה, יותר חזקה (בהספק) ויותר אמינה?

באיזה רכב מדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן חשבתי על הרעיון לשתול מנוע c20xe הבעייה שאני לא מצליח למצוא אחת כזאת חוץ מזה אני צריך מנוע גיר מחשב מנוע ועוד כמה חלקים

פורסם

אולי כבר תגלה לנו באיזה רכב מדובר?

שנהמר על קליברה?

פורסם

התשובה שלך לא מתקבלת עליי.

יש כמה כאלה מסתובבים, ואם יש לך זמן בשפע אז גם ניתן להזמין אחד.

כנראה שאתה לא מוכן לשלם את המחיר הנכון (אני אתן לך רמז - זה לא זול).

אם אתה מעוניין ורציני תשלח לי ה"פ.

פורסם

לא ידוע לי על "כמה שמסתובבים" אבל בכל מקרה, אכן מנועים מאוד יקרים, הערכה גסה שלי למנוע מושלם עם כל ההזרקה,מחשב והאביזרים הנילווים וגיר עומדת על כ 15K ש"ח לחלקים בלבד!

דרך אגב, מנועים מבוקשים מאוד (ולכן גם יקרים מאוד) באירופה.

פורסם

מנוע כזה עולה 7-8K ש"ח, המחיר הסופי תלוי באביזרים שאתה רוצה. גיר מתאים (תלוי אם יש לך הנעה לגלגלים הנכונים או הלא נכונים) יעלה כ-2K ש"ח. ד"א, יש לי מנוע וגיר כזה בשבילך אם אתה רציני (אני יכול לתת לך כמה שירשורים של אנשים ש"בכו" שאין מנועים כאלה אבל כאשר הצעתי להם כזה מנוע למכירה ישר התחילו לבכות שזה מחיר יקר).

לא תצליח (וגם לא כדאי לנסות) להשאר עם הניהול המקורי ולכן תצטרך ללכת בכיוון ניהול עצמאי ופה מדובר על מחירים של 4-10K ש"ח תלוי בחברות.

סה"כ מדובר על כ-15K ש"ח לפני ההשתלה, עכשיו אם היית רציני ורושם איזה רכב יש לך הייתי גם יכול לעזור להעריך את עלות העבודה ואיפה מומלץ לעשות אותה אבל אתה בטח סתם עוד ילד משועמם שאוהב להשתעשע עם הרעיון של להכניס מנוע מטורף לאופל ישנה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חח הימור טוב בגירה כן יש לי קליברה

למען האמת המנוע שלו במצב ממש טוב אבל אני מחפש כול מיני אפשרויות מה אפשר לעשות עם מנוע כזה

למרות כמו שאמרתי כבר חשבתי לעשות השתלה של c20xe .

זה מאוד נחמד ויפה והרבה אנשים מצאים את המנועים שלהם אבל זה לא עוזר לי בכלל אני צריך הרבה יותר מרק מנוע

מדובר בגיר מחשב מנוע וכמובן מנוע ועוד הרבה מאוד חלקים נוספים שיש מסביב לכן אני מחפש gsi שהורידו מהכביש אחרי תאונה או לא משנה מה העיקר שנשאר משהו מתחת למכסה מנוע .

פורסם

בוא תסביר לי איזה עוד חלקים נוספים צריך?

החלקים הנוספים שצריך (תושבות מנוע, דיסטריבוטור ואגן שמן) צריך להחליף רק אם אתה מכניס את המנוע הזה לרכב הנענה אחורית (כמו המנטה). אצלך לא תצטרך לעשות שום שינוי אלא אם כן תרצה להתקין מחדש את המזגן ולגרום לקונסולה לפעול בשלמותה מחדש (ואז תצטרך להתחיל עם הקומבינות).

אם אין לך הגבלת תצקציב אז למה לא ללכת כבר ישר על מנוע C20LET ולגמור את הסיפור, אתה מקבל גם מנוע 16 שסתומים וגם מוגדש (בלחץ נמוך, עם חיזוקים תוכל להגיע להספקים מנותקים מהמציאות אבל תצטרך להשקיע הרבה מאוד כסף).

פורסם

זיב יש לך מנוע c20let להביא לי עם כול החלקים הדרושים מסביב ?

פורסם

יש לי מנוע C20XE עם כל האביזרים אם אתה רוצה.

אם אתה רציני יש לי יבואן מנועים שמוכן להביא מנוע כזה, רק קח בחשבון שזה יהיה יקר מאוד ויקח כמה חודשים. מדובר באותו בחור שהביא לי את המנוע שלי. שוב, קח בחשבון שזה לא יהיה זול, מדובר במנועים מאוד מבוקשים באירופה ולכן המחירים שלהם בהתאם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...