Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות על בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ב- 02/04 בדקתי רכב מסוג גולף במכון בדיקה, תוצאות הבדיקה של הגיר ציינו את הממצאים הרגילים (הכסתחים):

"נזילת שמן תיבת הילוכים, נקישה בשילוב והשהיה בהחלפת הילוכים."

שבועיים יותר מאוחר נתקע האוטו באמצע נסיעה, ומתברר שהלך המחשב גיר, ועשה נזק גם לתוף של הגיר.

בטופס בדיקה מצוין כי אין אחריות לגיר אוטומטי שעבר 100,000 ק"מ, האוטו שלי עשה 84,000 ק"מ.

עוד נקודה, מסתבר שהנזק במחשב היה קיים עוד לפני הבדיקה, וזה רשום בהיסטורית האוטו במוסך.

שאלתי היא: האם תקלה כזו לא היתה אמורה להתגלות בבדיקה? והאם המכון בדיקה נותן אחריות למחשב גיר?

תודה.

פורסם

לדעתי, אתה בבעיה רצינית.

אני חושב שהמכון כיסה על עצמו טוב, עצם העובדה שמבחינתו הגיר בקטגוריה של "לא תקין".

לפי הדברים שלך, לא היית מודע לבעיה, כן?

אם לא, אז יש הסתרה מכוונת של בעיה חמורה בגיר מצידו של המוכר.

הוספה:בכל מקרה לך למכון, תפיל עליהם את האחריות ותראה לאן זורמים הדברים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אין אחריות, הם הגדירו את הגיר כ"לא תקין" ולא משנה מה התקלה.

בנוסף, בסוף דו"ח הבדיקה אמור להיות רשום באותיות קטנות - אין אחריות למחשבים ודברי חשמל ברכב.

פורסם

חברים יקרים,

המכון בדיקה מתעלם מהפקס ששלחתי להם, והם מתחמכים.

אני רוצה לדעת אם יש לי מה ללחוץ? לפי החוק הם מכסים מחשב גיר? זה אמור לעלות בבדיקה?

תודה.

פורסם

לדעתי לא תצליח להפיל את זה עליהם. הם לא בודקים ישירות את מחשב הגיר מכיוון שהם לא מתחברים לגיר עם מחשב כמו שעושים במוסך מורשה.

כמו שכבר אמרו לך פה, הם העלו את תיבת הגיר כ"לא תקינה" בטופס בצירוף תיאורים שאפשר לטעון בקלות שהם תוצאה של המחשב התקול.

לטעמי יש פה שיעור טוב לקניית רכב- בנוסף לבדיקת הרכב חובה לבדוק את הסטוריית הטיפולים במוסך, אפילו לפני לקיחת הרכב לבדיקה. אם זה היה מתועד במוסך, זו רשלנות שלך שלא בדקת זאת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...