Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך קצת בלבול..

אימובילייזר לא קשור בשום דרך לדלתות!!

עכשיו תנסה בבקשה להסביר את הבעיה יותר בפירוט בבקשה.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אוקיי אני מצטער, אני אתאר מה קורה :

1. אני לוחץ על הכפתור שאמור לשחרר את הדלתות של האוטו - זה לא עובד (אמור להישמע צפצוף והבהוב של הנורות כדי לפתוח את האוטו -אין צפצוף ובפועל האוטו לא נפתח).

2. אני פותח את האוטו מהדלת והנורה של האזעקה לא מפסיקה להבהב למרות שהיא אמורה - הוא לא נותן לי להניע !

3. יש מצב שזה קשור לזה שלא הניעו את הרכב שלושה שבועות ? יש קשר למצבר ?

תודה מראש

פורסם

יכול מאוד להיות שהמצבר שלך ריק.

חוץ מזה כל הבעיות שאתה מתאר קשורות לאזעקה.

לכן בקש כבלים ורכב משכן או חבר ותנסה הכל כשהרכב מחובר.

אם היה והכל עובד והצלחת להניע אז תעשה נסיעה של חצי שעה לפחות בכביש

מהיר על מנת להטעין את המצבר.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אוקיי תודה רבה, אני אנסה, הציעו לי גם לנסות להדליק את האורות בתא נהג כדי לראות את מצב המצבר ... אם האורות לא נדלקים זה גם סממן למצבר ריק ?

פורסם

אם המצבר לא מאוד ישן, לא מעל שלוש שנים, יש טעם לנסות להטעינו. אם הוא בן הגיל הזה ומעלה, רצוי כבר להחליפו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...