Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת מגברי soundstream

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב!?!? תגיד אתה לא יודע לקרוא או שזה בכוונה?

אני אשאל אותך ככה: מכל האופציות בעולם, איך זה שאני, אחד ש"שונא" רוקפורד, יש לו מגבר אחד שלהם בבגז, וגם שמתי אחד כזה באוטו של אחי? :roll: :roll: :roll:

ואהבתי את המסקנה שלך שהוא לא מדוייק אחרי ששמעת בדיוק 10 שניות באוטו שלי, ועוד באיזה שיר - calabria.

LOL

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אדי ואתה אם כל הכבוד , שאתה "מגיל כזה" יודע איך לשמוע סאבים

עשה לי טובה

אני למשל מביא כמה דיסקים ובודק

אתה אבל מצד שני על שיר ראפ יודע להבחין באיכות הסאב נו באמת..

פורסם
מגבר רוקפורד T8004 אחד המגברים הטובים שהיו לי בעבר, עלות שלו כיום 1600-2000 שקל . הוא אוכל את סאונד סטרים גם את הסדרה הגבוהה שלהם.

החלתה שלך שגויה לגבי כול מוטג הזה :-D

לפני כשנה וחצי ישבתי ברכב של סאונדסטרים (הפורד קונקט) שיש בו את הליין הגבוה שלהם . חוץ מבאסים פאנצי'ם ומדוייקים לא ראיתי משהו מיוחד. אפילו הבאתי קטע מוזיקלי שבודק את העומק , והקטע הזה גם מצריך עבודת מגבר טובה. התוצאה הייתה גרועה ביותר בקטע ווקלי של כמה שניות הסאונד היה רועשץ.

אין פרטים על יוניט ולא ורמקולים שזה דבר החשוב ביותר באופי צליל.

הסוכן מיד הנמיך ואמר שהדיסק לא טוב , אז גיליתי לו שזה דיסק בדיקה ואצלי באוטו הקטע התנגן בהצלחה עם T8004 וגם עם מקנטוש (K2P + 9855R)

כנראה שסוכן לא מקצואן, אם הוא משים את דיסק, לכן גם מערכת שלו כמו שהוא :wink:

אנחנו יודעים שבדברים אלו צריך כיוון נכון לכול סיגנון המוזיקה, ואני בטואח שאתה ישבתה לא שעה ולא שעתים על דיסק הזה במערכת שלך.

מאז אמרתי לעצמי אם מערכת שבנה אותה היבואן מכילה את הרכיבים הכי טובים שלהם ולא עמדו במבחן הפשוט, אז למה לי לחשוב אפילו על סדרות אחרות.

אני לא אמרתי ש מגברים של רוקפורד הם גרועים, הם מעלים ברמה שלהם, ואני שמעתי גם T14004 וגם מגברים של 25 שנים שלהם זוכר עם מה כול דבר משולב באותו מערכת, ואני אומר שהם טובים רק ב-ROK לטעמי.

אם תשמה את Human Reign ואת DA VINCI או אם יצאה לך דגם חדש של Human Reign Crypt שבן הטובים בהיסטוריה של מגברים, אז דבר איתי :wink:

חג שמח

פורסם
אם תשמע את Human Reign ואת DA VINCI או אם יצא לך דגם חדש של Human Reign Crypt שבן הטובים בהיסטוריה של מגברים, אז דבר איתי :wink:

חג שמח

1. מזה איו פרטים על יוניט ורמקול ? תפרט לא הבנתי

2. ברור שהוא לא מקצוען בגלל שהסכים שיכניסו לו דיסק בדיקה לאוטו שלו.

3. לנושא המצוטט: הגזמת חביבי ! נכון שהוא מגבר טוב ואפילו מצויין אבל תאמין לי שהוא נשכח מהר מדי. הוא לא משאיר זכרונות ואפילו שכחתי את הצליל שנשמע אז. הוא נשמע כמו סגנון סאונדסטרים (הפשוטים) פשוט מאוד.

פורסם

איזה רמקולים ואיזה יוניט היה לו ברכב? :-D (אני מכווה שזה ברור:lol:)

ואיזה מגבר היה לו ברכב?

תסביר לי אך אתה יכול שמעתה מגבר כמה דקות על אותו מערכת ועל אותו דיסק, ולנהנח שמגבר שלו גרועה. זה כמו שה אתה מתישב ברכב בלי לזיז אותו ואתה אומר שצמיגים לא גמישים :lol:.

חג שמח, "חביבי".

פורסם

היה לו שני מגברים אחד 2 ערוצים 1000 רמס ומגבר לסאב 1000 רמס ורדיו דיסק של אלפין 700 DVD ועוד מעבדים למיניהם של סאונדסטרים

את הסט קומפוננט אני לא זוכר את הדגם אבל היה לו טויטר גדול 2 אינץ והוא אמר שזה הסט הכי טוב שיש לסאונדסטרים כיום.

וזה ממש לא משנה מה היה לו! כי זה רכב מטעם החברה שלטענתם השקיעו בו המון והמטרה היא ברורה לנסות לשכנע אנשים לרכוש את המוצרים שלהם עפ"י הסאונד "היפה" שמפיקה המערכת שנבנתה.

בקיציר עם הקטע המוזיקלי הזה אני רץ בין מערכת למערכת. וסאונדסטרים המגבר שלהם וגם הסט קומפוננט נחנקו באיזשהו שלב.

אין על מה לשבת ולטחון ולכוון סך הכל קטע מוזיקלי 3 וחצי דקות ומסבירים בשפה פשוטה על חשיבות ההגברה. ואומרים וחוזרים על זה "זה המבחן למגבר ולקומפוננט שלך".

זה מספיק או לפרט עוד ?

פורסם

יש להם מגבר רציני שהטלהבתי ישן בגודל השולחן שלי נותן 185 כפול 4 +יציאה לסאב 500,אם לא טעיתי בנתונים,בכל אופן מגבר ישן שרצו אליו 9000 שח

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אם אתה דווקה רוצה מגברים זולים ומעולים למחירם אז לסאונדסטרים יש את הטרנטולה , אבל צריך לייבא אותם . המגבר הזה יעלה לך בארץ כ1450 ש"ח לאחר מיסים ומשלוח . היה להם דגם יותר חזק (960)

ולנאדר זה שחברה מוציאה רכב הדגמה זה לא אומר שאתה יכול להשוות מגברים , כי אי היכולת להציג קטע תובעני אתה יכול לקבל גם מהקומפוננט . יש המון רמקולים ביתיים שתשים להם מגברי קרל /ML/..... ועדיין בקטעים תובעניים הם לא יעמדו .

ולבוא ולומר שיש מגבר 1000 וואט , לסאונדסטרים של היום יש מגברי 1000 וואט (ב4 ערוצים) שעולים בסבביות ה100 דולר (ראה בקישור שנתתי את שאר המגברים שיש להם ) . בקיצור הנסיון שלך עם רכב החברה לא אומר כלום . זה רק אומר שהיבואן שלהם הוא טיפש . כי למרות רצונך לעשות רכב תצוגה , אם אתה יודע שרכיב מסויים יגרום לתוצאה כזו אל תשים אותו (תמיד אפשר לשים ברכב תצווגה דרייברים של חברה אחרת טובים )

בברכה יהודה

פורסם
יש בזה משהו.

רק להזכיר שההשוואה נעשתה בין הרכב של סאונדסטרים ומערכת אחרת עם רכיבים : K2P + נו ציפית שקומפוננט של סאונדסטרים ישמע יותר טוב מפוקאל ?!!! מגבר רוקפורד T8004 + רדיו דיסק 9855R .

לא שאני מת על פוקאל (וכולם יודעים את זה ) אבל זה ברור שהוא יכול לשלוט על קטעים תובענניים . . אני באמת לא חושב שיש הרבה מגברים שמתקרבים באיכות לטרנטולה של הסאונדסטרים , ובוודאי לא בטווחי המחיר האלו . לגבי הסדרות העלובות שלהם , לא הייתי נוגע במחירים שדורשים עליהם כאן

בברכה יהודה

פורסם

NADERSHADO אתה מוזמן לשמועה אצלי את המערכת שלי, ואני בטואח שתצאה מפסות :-D, ואם אתה לא משתתף בתחרויות אז לא ממש צריך מערכת יותר משלי, ברוב סוג מוזיקה היא מנגנת יפה מאוד, רק תכניס דיסקים.

היו לי הרבה מגברים כולל רוקפורד, ואני אישית השתתפתי בהתקנות של מגברים אחרים וכמובן גם כיוונים, ואני רוצה לתת דגש למגבר הזה ספיציפי, שהוא אחד מגברים שאיתו אני שומעה את מורל חזק ואיכותי, שבחיים לא חשבתי שאני אשמה מורל בכזות עוצמה בלי איווטים, וכול שיותר עוצמה גבועה יותר כך מערכת מצירת את סאונד יותר יפה.:roll:

קיצור אתה מוזמן.

• תוכן חדש...