Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת מגברי soundstream

diforce
שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלומות ושבת שלום .

במקום לקנות מונו , חשבתי אולי ( אולי ... ) לעבור לבי אמפ עם מגבר 4 ערוצים , ושהזטק שלי יעבור בגישור למונו ... שהוא עושה זאת טוב מאוד ( 430 RMS ב 2 אוהם ... חיית מגבר :) )

חשבתי על מגבר soundstream lil wonder

http://punch-s.com/aecommerce/c1026/3635.php

כמובן זה לא יהיה המחיר ( עוד דוגמא לשחיתות והחזירות בארץ ) אלה יהיה פחות מ 1000 ש"ח .

איך הוא

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש כול מגברים שלהם, ואני ממש מפסות מהם. היה לי לפני JBL ו-ROCKFORD, ויש הבדל לטובת SOUNDSTREAM.

לגבי סדרה זות אני אישית לא יודעה :roll:. PICASO יש לחבר שלי שהוא גם מפסות ממנו, ולא פוסל אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית לא אהבתי יש לאח שלי כזה באוטו, כל סאונדסטרים לא מרשימים במיוחד שהמגבר צריך לתת את העבודה כהגברה נטו.

לכל חובבי סאונדסטרים איתכם הסליחה 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא פוסל את המגבר לגמרי, הוא טוב במימדים מסויימים, אך במצב ווליום גבוהה ויש קטע מוזיקלי שצריך מגבר טוב שיעשה את העבודה המגבר של סאונדסטרים זה לא הכתובת, אני אומר את זה מנסיון עם המגברים האלו, אני הייתי מעדיף בתקציב הזה מגברים של רוקפורד או אלפיין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מעדיף בתקציב הזה מגברים של רוקפורד או אלפיין

עכשיו יתחילו להתנגח בך :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה אומר דברים שאתה לא יודע(כמו הדיוק של הסאב :lol:) רוקפורד עשו ועדיין עושים מגברים מעולים (לא הפאנצ החדש) המגברים שלהם נחשבים לאנדררייטד וליציבים מאוד וחזקים מאוד החיסרון היחיד לדעתי הם שואבים הרבה מתח.

אני נוסע עם זוג רוקפורדים אוסכולה ישנה טנדרייטד אני מפסוט אש ויש להם סאונד הרבה יותר טוב מסאונדסטרים וגיביאלים והייפוניקים למינהם ועוד חברות.

פשוט אין אליהם.

וגם אני הייתי ממליץ על רוקפורד אלפיין על סאונדסטרים.

לחבר שלי יש את מגבר והוא מגבר בינוני וזהו מה בטוח שהוא לא שווה בחיים 1800 שקלים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפיין בטוח רמה מעל

לגביי רוקפורד , סאונדסטרים , JBL ושאר האמריקניות היותר נחשבות (להוציא היי אנד)

מגברים ממוצעים ולא יותר , לפעמים יש הברקות בסדרות הגבוהות אבל לא לצפות לכלום מהנמוכות

הייפוניקס קרנץ קאדנס וכו ' על אילו בכלל אין דברים טובים לומר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוסע עם זוג רוקפורדים אוסכולה ישנה טנדרייטד אני מפסוט אש ויש להם סאונד הרבה יותר טוב מסאונדסטרים וגיביאלים והייפוניקים למינהם ועוד חברות...

למגבר שהוא מתכוון אתה משווה את מגברים שלך? זה סידרה נמוכה, וברור שהוא גרועה בהשוותך, בתמורה לכסף זה מגבר בנוני (לא הכי טוב). יש סדרות של סאונדסטרים שעולות למגברים היי אנד, ומחיר שלהם עולה על כול גבול, וחוץ מזה רק שתעדו שסאונדסרים וגם קאדאנס מותגים גם לא חדשים בשוק, הם קיימים לא פחות מרוקפורד, לדעתי סאונדסטרים יש להם נסיון במגברים טוב יותר מרוקפורד, המגברים שהם יצרו מגיבן יותר רכב, גם בסדרות וגם בכמויות.

יש לי טארנטולה שהוא ממש מגביר יפה את סט שלי, ודורש אמון חשמל מינימום 80A, יציאות בציפוי שנדרש לכל סוגי חיבור, יש שני מאווררים מובנים, שהוא אצלי שנה במקום סגור ואף פעם לא נכנס לפרוטקשין. מגבר מצויין, כול משה אני צריך ממגבר יש בו. אני חושב שצורך במגברים הוא לא לעיבוד, הוא להגברה, וכול משה קונה מגבר מצפה ממנו את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחינו ברור שלסאונדסטרים יש ניסיון במגברים וכן יש להם סדרות מעולות כמו טרנטולה וכו' נו..אז? גם לרוקפורד יש סדרות גובהות אבל זה לא פרקטי פה לדיון.

הבן אדם שואל שאלה ואני עונה לו דוגרי תמורה-למחיר=סאונדסטרים מגבר שלדעתי לא שווה 1800 שקל ואפילו לא 1000 יש אופציות טובות יותר.

ולהשוות את הJBL לרוקפורד במגברים לא הייתי עושה..כול מי שפה משווה JBL לרוקפורד כניראה לא היה לו רוקפורד בחיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברור, אני גם לא היתי קונה אותו ב-500 אפילו, כי זה לא מה אני צריך. לפני חמש שנים כן היתי קונה אותו גם ב-1800. זה לא נקודה. אי אפשר להגיד שהיא לא תמורה מלא לכסף, פשוט צריך לשלב אתו עם רכיבים נכונים והכול יהיה בסדר.

משה אני רוצה להסביר שמגבר מיואד להגביר בסוף של דבר ולא לשנות את אופי צליל, ובכול מותגים יש סדרות גבועות שהם מעולים, הכול תלוי בכסף בדברים האלו.

לדעתי לקנות מגבר מיד שניה יותר בטוח מאשר לקנות משו שמיוצר בסין.

חג שמח :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגבר רוקפורד T8004 אחד המגברים הטובים שהיו לי בעבר, עלות שלו כיום 1600-2000 שקל . הוא אוכל את סאונד סטרים גם את הסדרה הגבוהה שלהם.

לפני כשנה וחצי ישבתי ברכב של סאונדסטרים (הפורד קונקט) שיש בו את הליין הגבוה שלהם . חוץ מבאסים פאנצי'ם ומדוייקים לא ראיתי משהו מיוחד. אפילו הבאתי קטע מוזיקלי שבודק את העומק , והקטע הזה גם מצריך עבודת מגבר טובה. התוצאה הייתה גרועה ביותר בקטע ווקלי של כמה שניות הסאונד היה רועש, הסוכן מיד הנמיך ואמר שהדיסק לא טוב , אז גיליתי לו שזה דיסק בדיקה ואצלי באוטו הקטע התנגן בהצלחה עם T8004 וגם עם מקנטוש (K2P + 9855R)

מאז אמרתי לעצמי אם מערכת שבנה אותה היבואן מכילה את הרכיבים הכי טובים שלהם ולא עמדו במבחן הפשוט, אז למה לי לחשוב אפילו על סדרות אחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחינו ברור שלסאונדסטרים יש ניסיון במגברים וכן יש להם סדרות מעולות כמו טרנטולה וכו' נו..אז? גם לרוקפורד יש סדרות גובהות אבל זה לא פרקטי פה לדיון.

הבן אדם שואל שאלה ואני עונה לו דוגרי תמורה-למחיר=סאונדסטרים מגבר שלדעתי לא שווה 1800 שקל ואפילו לא 1000 יש אופציות טובות יותר.

ולהשוות את הJBL לרוקפורד במגברים לא הייתי עושה..כול מי שפה משווה JBL לרוקפורד כניראה לא היה לו רוקפורד בחיים.

היה P8004 (היו לי מעל 10 מגברים 4 ערוצים חזקים מחברות מוכרות )

אתה מכיר את סדרת POWER של JBL ? לדעתי מגבר ה4 ערוצים הכי טוב בכללי עד 3500 ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה אומר דברים שאתה לא יודע(כמו הדיוק של הסאב :lol:)

..

אדי, אתה כנראה לא יודע לקרוא. אני אוהב את המגברים של רוקפורד.רק אמרתי, מרוב שכולם כאן בפורום שונאים אותם, ישר יתחילו להתנגח בו.

נ.ב

הסאב שלך אולי מדוייק (בכל זאת 10 אינץ, מעניין מה תגיד כשיהיה FI Q 10 בארץ), אבל לא שומעים ממנו באס (שזה מה שסאב אמור לעשות, להוציא קצת באס, לא?)

בקיצור, מידבאס לכל היותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחינו אני יודע לקרוא ואני קורא את הניסוח שלך שאומר שגם אתה לא בעד מגברי רוקפורד לכן ההודעה.

וחלאס הסאבים האלה לא מדוייקים ואם אתה חושב שהם מדוייקים אז אתה צריך עוד לילמוד להבין מה זה מדוייק.:-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...